Dagboek: Babykamer schilderen - My Simply Special
01/05/2019

Dagboek: Babykamer schilderen

Afgelopen week stond voor mij niet in het teken van Koningsdag. Daar hebben we namelijk helemaal niks mee gedaan. Het weer was niet geweldig en we wilden graag de babykamer schilderen. Het blauw werd vervangen door een mooie zalmroze tint. We hadden de verf al een tijd in huis, maar nu hadden we eindelijk tijd om dit klusje op te pakken. En het resultaat? Dat deel ik binnenkort, maar ik wordt er in elk geval zo vrolijk van!

Dagboek: Babykamer schilderen

Dinsdag werkte ik op kantoor en vond ik dit haasje op mijn bureau. Yum!!

Dagboek: Babykamer schilderen

‘s Avonds haalde ik Nala op bij het kattenpension. Ze was blij om weer thuis te zijn, maar het was allemaal wel heel goed gegaan. Dat gaan we onthouden voor een volgende keer.

Dagboek: Babykamer schilderen

Ook woensdag en donderdag waren kantoordagen en donderdagavond trokken we de meubels in de babykamer van de muur.

Dagboek: Babykamer schilderen

Goedemorgen! Liam is gek op bananen, dus hij wilde er ‘s ochtends meteen een.

Dagboek: Babykamer schilderen

Ik zette een lamp in elkaar voor mijn nieuwe werkhoek.

Dagboek: Babykamer schilderen

Terwijl Liam speelde en mij af en toe ‘hielp’, ging ik aan de slag met schilderstape. Dag blauw!

Dagboek: Babykamer schilderen

Samen puzzelen.

Dagboek: Babykamer schilderen

Op zaterdagochtend zette Romano de eerste laag verf op de muur terwijl ik met Liam naar het tuincentrum ging…

Dagboek: Babykamer schilderen

…en buiten speelde.

Dagboek: Babykamer schilderen

‘s Middags ging ik even op de bank zitten, want ik had de baby nog niet gevoeld. Dat kwam snel goed gelukkig. Deze foto maakte ik vooral voor mezelf als reminder dat er nog een nieuw boek uit gaat komen in de serie die ik aan het lezen was.

Dagboek: Babykamer schilderen

Daarna dook ik achter de naaimachine om iets voor ons kleine meisje in elkaar te zetten en Romano maakte het schilderen af.

Dagboek: Babykamer schilderen

Toen ik ‘s avonds stond te koken, werden we gebeld. Of we mee wilden naar de bios. Ik was daar al heel erg lang niet geweest en wilde Avengers wel graag zien. Last minute regelden we oppas en renden we naar de bios. We waren op tijd!

Dagboek: Babykamer schilderen

Zondagochtend gingen we langs bij mijn vader, waar Liam heerlijk speelde.

Dagboek: Babykamer schilderen

‘s Middags ging Romano met Liam op pad en maakte ik snel deze foto voor ik naar de supermarkt en het tuincentrum reed. We hebben twee van dit soort plantjes in de voortuin en ik ben fan. Ze zien er leuk uit en blijven de hele winter groen. Ik wilde er dus nog een paar halen voor de achtertuin maar wist de naam niet.

Dagboek: Babykamer schilderen

Thuis dook ik achter de naaimachine om iets te maken voor Liams kamer.

Dagboek: Babykamer schilderen

Lig je lekker Nala?

Dagboek: Babykamer schilderen

Hoi Amsterdam! Ik had maandagmiddag een afspraak en parkeerde in deze leuke straat.

Dagboek: Babykamer schilderen

Voor ik aan het eind van de dag naar huis ging, sloeg ik billendoekjes in. Zo kunnen we weer even vooruit.

Dagboek: Babykamer schilderen

Kijk, hier zie je een sneak peak van de nieuwe kleur! We schoven ‘s avonds alle meubels weer op z’n plek en ik zette de bodem van het ledikantje weer op de hoogste stand.

Hebben jullie wel Koningsdag gevierd dit jaar?Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Babykamer schilderen”

    May 1, 2019

    Nope ook hier niet echt. Alleen een oranjetaartje op. Ik ben benieuwd naar t kamertje 🤗

    X    May 1, 2019

    Leuke week! Ik ben ook heel nieuwsgierig naar het kamertje.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie