Dagboek: Babyshower - My Simply Special
13/06/2017

Dagboek: Babyshower

Wat heb ik een leuke en bijzondere week achter de rug! Vanaf dinsdag was ik bij mijn moeder voor ons jaarlijkse weekje samen en op zondag hebben mijn vrienden en familie een heel leuke babyshower voor me georganiseerd. Ik zag dat helemaal niet aankomen, dus dat was een enorme verassing en ik heb er ontzettend van genoten. Kijken jullie mee?

Maandag

Dagboek: Babyshower

Hoewel het Tweede Pinksterdag was, was het voor mij een vrij normale werkdag. Ik wilde namelijk nog het een en ander af hebben voor ik naar mijn moeder zou vertrekken.

Dagboek: Babyshower

Uhm, oeps! Dat was niet de bedoeling!

Dagboek: Babyshower

‘s Avonds gingen Romano en ik naar de tweede bijeenkomst van onze zwangerschapscursus en daar kregen we na afloop een flesje massageolie. Lief!

Dinsdag

Dagboek: Babyshower

Dinsdag reed ik eerst langs een Primark omdat ik op zoek was naar een zomerbadjas voor weinig geld. Ik heb een mooie (die ik vorig jaar kocht voor onze bruiloft), maar die pas ik dus echt niet meer en mijn winterbadjassen zijn wel erg warm aan het worden.

Dagboek: Babyshower

Daarna reed ik door naar mijn moeder. We proberen eigenlijk elk jaar samen op vakantie te gaan, een weekje naar de zon. Nu lukt dat meestal niet om wisselende redenen, dus dan logeer ik een weekje bij haar en doen we leuke dingen.

Dagboek: Babyshower

‘s Middags hebben we boodschappen gedaan en ‘s avonds heb ik mijn moeder geholpen met wat dingen voor een website.

Woensdag

Dagboek: Babyshower

Weten jullie nog dat ik een hele tijd geleden bij een opnamedag voor een tv-programma was? Op dinsdag werd dat uitgezonden en was ik dus (samen met Romano) te zien in het programma Gezond Verstand. Ik keek het zelf op woensdag terug en hoewel het raar blijft om jezelf zo terug te zien, is het wel een leuk stukje geworden. Het gaat trouwens over middeltjes die mensen gebruiken tegen verschillende kwaaltjes. Die worden aan drie huisartsen gepresenteerd en die kiezen er dan een paar uit om verder te onderzoeken. Ik was gevraagd om mijn zelfgemaakte lippenbalsem te presenteren waarover ik hier op mijn blog een keer geschreven heb. Ik verwachtte er niks van, maar het was wel interessant om een keer mee te maken. Mochten jullie het leuk vinden, je kan de aflevering hier bekijken en ik ben aan de beurt vanaf een minuut of acht.

Dagboek: Babyshower

Dagboek: Babyshower

Woensdagmiddag gingen we naar een tuincentrum waar ze ook heel veel decoratiespullen verkopen. Daar hebben we lekker rondgesnuffeld en ook wat gedronken. De salontafels op de foto hierboven vind ik heel erg leuk!

Dagboek: Babyshower

We kwamen thuis met een krat vol vrolijke bloemen.

Donderdag

Dagboek: Babyshower

Zijn jullie wel eens naar het Omniversum geweest? Je kan hier films kijken, vaak een soort documentaires. Dat klinkt misschien niet heel bijzonder, maar je kijkt de films op een doek in de vorm van een soort halve koepel, waardoor je echt het idee hebt dat je midden in de film zit. Heel gaaf! Wij keken eerst Born to be Wild en dat ging over hoe baby olifantjes en baby orang oetans opgevangen worden totdat ze weer uitgezet kunnen worden in het wild. Heel mooi!

Dagboek: Babyshower

Daarna liepen we naar een Bagels & Beans in de buurt waar we genoten van een lekker broodje, voor we terugliepen voor de film A Beautiful Planet. Dit keer kregen we een kijkje in het leven van astronauten en konden we genieten van prachtige beelden van de aarde, gezien vanuit de ruimte.

Dagboek: Babyshower

Aan het eind van de middag besloot ik me eens te verdiepen in vloeren en muurafwerkingen voor ons nieuwe huis. Lastig hoor!

Dagboek: Babyshower

‘s Avonds speelde ik met mijn moeder een paar potjes Rummykub, een van mijn favoriete spelletjes.

Vrijdag

Dagboek: Babyshower

Hallo Leiden!

Dagboek: Babyshower

Ik liep nog steeds mank, maar toch hebben we wat winkels in Leiden bezocht. Ik was namelijk op zoek naar wat kleding voor twee bruiloften waar ik binnenkort met Romano heen ga.

Zaterdag

Dagboek: Babyshower

Zaterdag bezochten we de Hortus (een botanische tuin) in Leiden.

Dagboek: Babyshower

Eerst genoten we van een lekkere lunch…

Dagboek: Babyshower

…en daarna hebben we de hele tuin bekeken. Zijn deze wokkel-cactussen niet grappig?

Dagboek: Babyshower

En deze vleesetende plant?

Dagboek: Babyshower

Hoi!

Dagboek: Babyshower

Dagboek: Babyshower

Wat kan de natuurlijk toch mooi zijn!

Dagboek: Babyshower

Tijd voor mijn dagelijkse portie fruit.

Zondag

Dagboek: Babyshower

Op zondag hebben mijn moeder en Romano me met een paar goede smoezen terug naar huis weten te krijgen en toen ik de woonkamer inliep bleek het tijd te zijn voor mijn babyshower! Het was zo ontzettend leuk en ik moet alle foto’s nog uitzoeken, dus daar ga ik snel een aparte post over schrijven.

Dagboek: Babyshower

Na afloop ging ik weer met mijn moeder mee, maar omdat het al laat was besloten we eerst maar gewoon patat te gaan eten. Yum!

Dagboek: Babyshower

We hebben, voor we gingen slapen, nog babyfoto’s van mijn broertje en mij gekeken. Deze foto vind ik altijd wel erg schattig.

Dagboek: Babyshower

Van Romano kreeg ik dit plaatje nog doorgestuurd. Nala heeft mijn plek ingepikt, geloof ik. Hihi!

Hebben jullie leuke dingen gedaan afgelopen week?Categorieën: Dagboek, My Life6 reacties op “Dagboek: Babyshower”
  Anita te Gussinklo

  June 13, 2017

  Wat leuk, ik heb je stukje even terug gekeken van de lipbalsem.  June 13, 2017

  Ziet er super gezellig uit. Ben benieuwd naar de foto’s!


  Lieke van Veen
  June 13th, 2017


  Van de babyshower  June 13, 2017

  Wat een mooie taart zeg van de babyshower! Ik ga wel vaker naar het Omniversum, word aan het begin altijd een beetje misselijk maar dat trekt snel weg en dan vind ik met name de documentaires met dieren altijd erg mooi.  June 13, 2017

  Wat lief van die babyshower!  June 13, 2017

  Wat tof dat je op tv was! En die taart is zó mooi!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie