Dagboek: back to normal - My Simply Special
09/01/2019

Dagboek: back to normal

Zo, het normale leven is weer begonnen. Zitten jullie al een beetje in het ritme? Ik merk dat ik nog wel moet wennen, hoor! Vooral het foto’s maken voor deze dagboekpost zit niet helemaal meer in mijn systeem. Ik was even bang dat ik deze week maar 5 foto’s zou hebben, maar gelukkig viel dat wel mee. Ik ging weer aan het werk, speelde met Liam en we gingen op kraamvisite.

Dagboek: back to normal

Normaal gesproken beginnen mijn dagboekposts met mijn dinsdag, maar aangezien 1 januari al te zien was in mijn vorige dagboek, begin ik nu op woensdag 2 januari. Liam ging naar de opvang en ik dook eindelijk weer achter mijn laptop.

Dagboek: back to normal

Ik voelde me nog niet helemaal fit, dus aan het eind van de middag zat ik een tijdje op de bank.

Dagboek: back to normal

We gingen spontaan bij Romano’s familie eten, dus ik maakte me snel toonbaar en ging die kant op.

Dagboek: back to normal

Donderdag maakte ik foto’s van wat werkjes van Liam. Zo hoeven we niet alles te bewaren.

Dagboek: back to normal

Nala hield me gezelschap tijdens het werken.

Dagboek: back to normal

‘s Middags ruimde ik ‘samen’ met Liam de kerstdecoratie op. Alles voelt dan wel kaal en donker aan, maar ook lekker opgeruimd.

Dagboek: back to normal

Terwijl ik alle spullen in opbergdozen aan het doen was, rommelde Liam tussen Romano’s fitnesspullen. Ik maakte deze foto omdat hij een onderdeel in de poot van het fitnessbankje had laten vallen. Ik stuurde ‘m naar Romano zodat hij wist waar hij die avond moest zoeken.

Dagboek: back to normal

Vrijdag werkte ik een dag op kantoor en zaterdagochtend begonnen we de dag met z’n drietjes op bed.

Dagboek: back to normal

Hihi!

Dagboek: back to normal

‘s Middags gingen we op pad om wat kraamcadeautjes te kopen. Liam was meteen ook weg van dit boek met geluiden.

Dagboek: back to normal

Thuis ging ik eindelijk aan de slag met Liams groeimeter. Hij hangt al een tijdje op z’n kamer, maar ik wilde de info uit het boekje van consultatiebureau nog overnemen en ook kijken hoe lang Liam nu is. Hij heeft echt een groeispurt gehad de laatste maanden!

Dagboek: back to normal

Zondag sliep Romano uit, dus ik speelde beneden met Liam.

Dagboek: back to normal

‘s Middags mochten we knuffelen met een baby van een maand oud. Zo leuk en ook weer een beetje gek. Ik vind het soms lastig voor te stellen dat Liam ook zo klein was.

Dagboek: back to normal

Maandag was ik weer op kantoor en kreeg ik deze foto doorgestuurd.

Dagboek: back to normal

‘s Avonds rommelde ik eindelijk even met het letterbord dat ik met kerst gekregen had.

Hoe was jullie week? Hadden jullie nog vakantie?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: back to normal”

    January 10, 2019

    Leuk dagboekje weer! Hihi, die foto van Liam met dat mandje op zijn hoofd, schattig! Het ziet er eruit als een relaxte week die je achter de rug hebt! Gek he, dat de kerstspullen weer weg zijn. Ik heb zo ook laatst weggehaald, het voelde gelijk zo kaal aan! Maar net wat je zegt, het ruimt ook wel weer op!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie