Dagboek: Back to normal - My Simply Special
05/10/2015

Dagboek: Back to normal

Zo’n eerste week na de vakantie is altijd weer even wennen en eigenlijk voelt het inmiddels alsof het alweer heel lang geleden is dat ik met een boek in de zon lag. Ik moest er ook echt extra aan denken dat ik wel weer af en toe foto’s maakte van waar ik mee bezig was, want anders kan ik jullie natuurlijk niet laten zien hoe mijn week eruit zag. Ach het is aardig gelukt, kijken jullie mee?

Zondag

Dagboek: Back to normal

Goedemorgen! We begonnen de zondagochtend lekker rustig…

Dagboek: Back to normal

…en gingen daarna op pad om naar een band te luisteren die ons interessant leek voor de bruiloft. Gelukkig vonden we ze erg leuk en we hebben ook meteen genoten van een portie vers gemaakte patat.

Maandag

Dagboek: Back to normal

Ik begon de week goed met een workout, maar dat was wel weer even inkomen hoor!

Dagboek: Back to normal

Mijn deo’s waren op dus ik plaatste online een bestelling. Eens kijken of de geurloze variant van Secret net zo goed bevalt als Lady Speed Stick.

Dagboek: Back to normal

Ik blijf dit een leuk kettinkje vinden! (Hij is van de H&M.)

Dagboek: Back to normal

Na een dag werken ging ik ook nog even de tuin in om wat onkruid te verwijderen.

Dinsdag

Dagboek: Back to normal

Als snack koos ik ‘s middags voor een Cup-a-Soup maar wat is dat spul eigenlijk zoet!

Dagboek: Back to normal

Daarna ging ik aan de slag met mijn nieuwe 50mm lens en ik maakte niet alleen foto’s voor My Simply Special, ook Nala wilde wel even model spelen.

Dagboek: Back to normal

Die avond bakte ik nog een batch brownies

Woensdag

Dagboek: Back to normal

…om woensdag mee te nemen naar een klant. Ik was daar niet meer geweest na mijn verjaardag en het leek me leuk toch nog wat lekkers mee te nemen.

Dagboek: Back to normal

Die avond was het tijd voor de eerste danstraining na de vakantie en we gingen meteen weer hard aan het werk. Lekker!

Donderdag

Dagboek: Back to normal

Ik heb mijn laptop inmiddels al weer heel wat jaren en ben er nog steeds ontzettend blij mee. Toch riep ik al heel erg lang dat ik ‘m eens helemaal leeg wilde halen en opnieuw wilde installeren. Dan is hij weer lekker schoon en wat sneller. Op donderdagochtend besloot ik dat het toch echt eens tijd werd, dus ik paste mijn planning aan en ging aan de slag.

Dagboek: Back to normal

Uiteindelijk kost zoiets toch aardig wat tijd met het installeren van alle programma’s, maar in de loop van de avond was hij weer zo goed als klaar voor gebruik. Fijn!

Dagboek: Back to normal

Yes, onze grill is binnen! 

Vrijdag

Dagboek: Back to normal

Voor ik achter mijn schone laptop kroop verzamelde ik een flinke hoeveelheid kastanjes. Leuk zo de herfst in huis!

Dagboek: Back to normal

Tsjah, de koelkast moet ook aangevuld worden af en toe.

Zaterdag

Dagboek: Back to normal

Zaterdag begon heel rustig met uitslapen en lezen in bed en ‘s middags ging ik weer in de tuin aan de slag. Mos verwijderen van de bestrating is niet mijn hobby, maar het moet helaas wel gebeuren af en toe.

Dagboek: Back to normal

Oeps! We hadden die avond even nergens zin in en besloten maar wat te eten bij de Mac en daarna een serie te gaan kijken. Niet zo spannend, maar het was wel prima want we hadden zondag een drukke dag op de planning staan. (Dat laat ik jullie volgende week zien.)

Hebben jullie een leuke week gehad?

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account.Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Back to normal”

  October 5, 2015

  Fijn weekje, ook leuk je pompoenen op de foto!
  Heb er ook nog 1 wit geverfd hoor

  Krijg trek van je brownie foto  October 5, 2015

  Aiaiai, teveel eten in deze post, nu heb ik zin in een burger met frietjes :-)! Leuke blog heb je!


  MySimplySpecial
  October 11th, 2015


  Dankjewel, dat is leuk om te horen!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie