Dagboek: België - My Simply Special
18/10/2016

Dagboek: België

Afgelopen week ben ik samen met Romano een nachtje naar België geweest. Nee, niet voor een stedentripje, maar gewoon voor werk. Ik moest namelijk voor een klant een video maken van een ombouw in een supermarkt en dat betekende dat ik donderdagochtend nog voor zes uur ‘s ochtends aanwezig moest zijn. In de buurt slapen was dus wel zo handig en Romano ging mee om te helpen met filmen. Lief en en ook veel gezelliger natuurlijk!

Maandag

Dagboek: België

Mijn week begon met een dagje thuis werken. Dit keer was ik niet alleen, want een vriendin kwam ook gezellig bij mij werken. Zo konden we beide productief bezig zijn en toch een beetje kletsen.

Dinsdag

Ik zie dat ik dinsdag helemaal geen foto’s gemaakt heb. Oeps! Overdag was ik in elk geval op kantoor en wat ik ‘s avonds deed weet ik niet meer. Misschien serie kijken met Romano of lezen ofzo.

Woensdag

Dagboek: België

Woensdag werkte ik deels achter mijn bureau. Ja, gezellig met Nala! Oké, dat duurde misschien vijf minuten en daarna was ze weer weg. Hihi!

Dagboek: België

Daarna zocht ik mijn spullen bij elkaar…

Dagboek: België

…en vertrok ik met Romano naar België. We moesten nog onder Brussel zijn, dus het was een stevig stuk rijden. Onderweg speelden we ‘this or that’, dus de tijd ging wel erg snel.

Dagboek: België

Tijd voor een korte stop! Wat verzinnen ze toch elke keer weer bijzondere smaken voor chips.

Dagboek: België

We kwamen in de spits terecht en besloten onderweg maar vast te stoppen voor een vroege avondmaaltijd.

Dagboek: België

Na het eten waren de meeste files weer weg en konden we lekker doorrijden.

Dagboek: België

We besloten vast even een kijkje te nemen bij de supermarkt waar we de volgende dag zouden gaan filmen. Zo konden we mooi kijken waar we naar binnen zouden moeten ‘s ochtends vroeg, waar we het beste de camera’s neer konden zetten en meer van dat soort dingen. Oh, en we haalden een toetje om in de hotelkamer op te eten. Wat hebben ze (net als in Frankrijk) veel keus!

Donderdag

Dagboek: België

Donderdag heb ik de hele dag met camera’s in mijn hand rond gelopen, maar ik heb niet veel foto’s van voor mijn dagboek gemaakt. Deze foto maakte ik geloof ik wel nog voor de supermarkt open ging voor de klanten. In elk geval hebben we ruim negen uur lang staan filmen. Ik dacht dat ik me warm had aangekleed, maar dat was helaas niet het geval. Brr! Ik was blij toen ik weer op kon warmen in de auto.

Dagboek: België

Na het filmen reden we langs een andere supermarkt om wat foto’s te maken en daarna was het tijd om naar huis te rijden. We kwamen nu wel echt dik in de spits terecht en waren uiteindelijk vrij laat thuis.

Vrijdag

Dagboek: België

Vrijdag werkte ik weer thuis en snoepte ik een beetje van deze Mentosjes die ik België had gekocht.

Dagboek: België

Herfst!

Dagboek: België

Tussendoor reed ik langs mijn fysio zodat mijn rug gekraakt kon worden. Zo wat heb ik daar de rest van de dag last van gehad zeg!

Dagboek: België

Ik wil een knuffel!

Dagboek: België

Ik werkte tot laat door en hoorde op een gegeven moment een raar geluid. Nala bleek onder mijn bureau te liggen en dat had ik helemaal niet door.

Dagboek: België

Omdat ik wat langer door had gewerkt moest ik een beetje opschieten, dus ik maakte snel iets te eten. Onder andere deze gevulde portobello’s met geitenkaas.

Dagboek: België

We hadden haast omdat we naar vrienden gingen luisteren die optraden in een café. De rest van de avond hebben we dus gezellig met wat mensen zitten kletsen.

Zaterdag

Dagboek: België

Zaterdag sliepen we een beetje uit, of nou ja, Romano sliep uit en ik lag te lezen en probeerde hem niet wakker te maken. Daarna doken we de tuin in om onkruid te wieden en vertrokken we naar een verjaardag van een oom van Romano.

Zondag

Dagboek: België

Ja, zondag kon ik ook uitslapen en de rest van de dag heb ik een beetje gelezen en wat klusjes gedaan.

Dagboek: België

Dagboek: België

Ohjah, ik heb nog in de modespecial van ‘Vrij’ gestaan vorig weekend. Ik had het zelf helemaal gemist, maar ik kreeg geluk een scan van het artikel en de originele foto (van Ella Tilgenkamp) binnen. Als je benieuwd bent naar de tekst, hier kan je een grote variant zien van het stuk.

Hebben jullie trouwens de winactie gezien op mijn Instagram-account? Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My LifeEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie