Dagboek: Concert - My Simply Special
09/05/2017

Dagboek: Concert

Een aantal jaar geleden heb ik een tijd bij een koor gezongen en af en toe mis ik dat wel. Zingen blijft leuk! De afgelopen paar weken heb ik toevallig wel weer kunnen zingen, want vrienden hadden gevraagd of ik mee wilde doen met een concert op 4 mei. Het ging om het Requiem van Fauré, een heel klassiek stuk met een orkest en alles. Dat was ik helemaal niet gewend, maar daarom extra leuk om een keer mee te maken!

Maandag

Dagboek: Concert

Maandag werkte ik aan mijn blog en was het tijd voor de administratie.

Dagboek: Concert

Tussendoor genoot ik van deze lunch met extra veel groente.

Dinsdag

Dagboek: Concert

Ahw!

Dagboek: Concert

Ook dinsdag werkte ik hard door aan verschillende blogposts, zodat ik straks als ik op ‘babymoon’ ga, echt even vrij heb. ‘s Middags kwam wel mijn H&M bestelling binnen met babykleertjes!

Dagboek: Concert

Hier wordt ik altijd zo blij van…

Dagboek: Concert

…maar helaas regende het ook al bloemblaadjes. Jammer dat we maar zo kort van die mooie bloemen kunnen genieten.

Dagboek: Concert

Ik liep op en neer naar de apotheek om een nieuw doosje KeruTabs te halen. Ik probeer gewoon te voorkomen dat ik te veel lactose binnenkrijg, maar door deze tabletjes kan ik toch genieten van een lekkere chocolademelk of een ijsje als ik ergens ben. Ideaal!

Woensdag

Dagboek: Concert

Ik had wat spullen nodig om met recepten voor blogposts aan de slag te kunnen en uiteindelijk vulde ik gewoon de hele koelkast maar vast. 

Dagboek: Concert

Yum! Deze nam ik mee als verrassing voor Romano.

Dagboek: Concert

Nog meer post! Dit keer kwam de luiertas binnen en ook het nachtlampje werd bezorgd. ‘s Avonds stond de laatste repetitie voor het concert op de planning en dit was de eerste keer dat ook het orkest aanwezig was. Daar moest ik even aan wennen, want alles klonk meteen heel anders.

Donderdag

Dagboek: Concert

Aan de slag met recepten…

Dagboek: Concert

…en de nieuwste vlog!

Dagboek: Concert

Romano bleek niet mee te eten en ik had al last van mijn buik, dus ik wilde mijn energie sparen. Ik at daarom snel een pizza…

Dagboek: Concert

…en daarna was het tijd voor het concert. Het ging prima, was erg leuk om te doen en na afloop zijn we nog met een hele groep wat gaan drinken. Een geslaagde avond!

Vrijdag

Dagboek: Concert

Zo wordt een zakelijke meeting nog leuker natuurlijk. Yum! Ik was pas in de loop van de middag thuis en werkte daarna tot een uur of zeven door.

Dagboek: Concert

Toen stonden er namelijk vrienden voor de deur die gezellig bij ons kwamen eten. Ze namen heel lief bloemen mee en dit te grappige autootje. Ze hebben niet zelf mijn naam erop laten zetten, de auto heet echt zo en zegt dat ook. Cute!

Zaterdag

Dagboek: Concert

Zaterdag was een dag vol klusjes. Zo zijn we in de tuin bezig geweest, moesten we naar de milieustraat, bezocht ik wat winkels om dingen voor de vakantie te halen en liepen we de Gamma binnen. We gingen kijken naar plankjes voor de babykamer, maar konden nog niet echt iets moois vinden, helaas.

Dagboek: Concert

Het is een slechte foto, maar kijk nou wat er in mijn moestuinbak groeit. Hihi! Dit is trouwens niet Nala, maar een andere rode kat die vaak bij ons voor de deur zit te miauwen.

Dagboek: Concert

Mijn lichaam was moe na zo’n drukke dag, dus ik dook met mijn laptop op de bank. Kon ik mooi vast wat boeken voor de vakantie op mijn ereader zetten. ‘s Avonds zijn we trouwens nog naar een housewarming geweest, maar daar heb ik geen foto’s van.

Zondag

Dagboek: Concert

Yes, ik heb het geboortekaartje gemaakt! Uiteindelijk ben ik toch zelf aan de slag gegaan met een leeg kaartje en ik ben heel happy met het resultaat. We moeten nog wat dingen goed uitlijnen en dan kunnen we eerdaags een proefdruk bestellen!

Dagboek: Concert

De rest van de dag ben ik bezig geweest voor een paar blogposts en ‘s avonds probeerde ik op tijd te gaan slapen, maar dat ging niet met een drukke baby in mijn buik.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Concert”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie