Dagboek: conferentie - My Simply Special
13/06/2018

Dagboek: conferentie

De laatste vijf maanden ben ik, samen met iemand anders, bezig geweest met het organiseren van een conferentie over fraude. Een flinke, maar leuke klus en afgelopen week was het dan zover! Na drie lange dagen konden we terugkijken op een geslaagd event en dat was natuurlijk wel erg fijn. Ook het weekend was productief, want we hebben een heleboel gedaan in en rondom het huis. Kijken jullie weer mee?

Maandag

Dagboek: conferentie

Ik begon de dag gewoon op kantoor, waar we de laatste voorbereidingen troffen voor de conferentie. Aan het eind van de middag vertrokken we richting een hotel, want daar zou die avond de welkomstcocktail plaatsvinden. Tussendoor had ik tijd om even snel wat te eten en daarna begon het dan echt. Uiteindelijk duurde de borrel niet tot negen uur zoals gepland maar tot half 11, dus ik was vrij laat thuis, maar iedereen had het naar zijn zin.

Dinsdag

Dagboek: conferentie

Ready to go! Ik moest al om zeven uur op locatie zijn, want we moesten alles opzetten. Gelukkig hadden we genoeg tijd en stond alles klaar toen de eerste gasten aankwamen.

Dagboek: conferentie

Gedurende de dag was ik lekker heen en weer aan het rennen om met alles te helpen en dingen te regelen. Leuk om te doen en afgezien van een klein probleempje met de catering verliep alles goed.

Dagboek: conferentie

Voor het avondprogramma had ik een zeiltocht met BBQ aan boord geregeld en dat viel erg in de smaak, zeker ook bij onze buitenlandse gasten.

Dagboek: conferentie

Als verrassing kwam er een heel snelle speedboot bij, waar mensen in kleine groepjes op konden. Met iets van 70 kilometer per uur over het water scheuren, is best gaaf! Uiteindelijk was ik tegen twaalven thuis en dook ik snel mijn bed in.

Woensdag

Dagboek: conferentie

Goedemorgen! Ik kon dit keer een uurtje later beginnen, dus ik knuffelde met mijn kleine mannetje terwijl ik mijn ontbijt at.

Dagboek: conferentie

Ik was weer de hele dag druk bezig en tussendoor kreeg ik dit binnen van de opvang. Bijna altijd als Liam daar is, delen ze wat foto’s en een verslagje via de app en ik vind dat zo ontzettend leuk. Om deze moest ik ook wel erg lachen.

Dagboek: conferentie

Klaar! Toen ik aan het eind van de middag thuis was, heb ik even opgeruimd en daarna ben ik op de bank gaan zitten. Zo, wat was ik moe! Mijn moeder had twee nachten bij ons gelogeerd zodat ze dinsdag op Liam kon passen en haar hondje was nog bij ons. Gezellig zo!

Donderdag

Dagboek: conferentie

Ik begon mijn thuiswerkdag met een lekker ontbijtje en daarna dook ik achter mijn laptop.

Dagboek: conferentie

Na de lunch reed ik naar de garage om de airco te laten maken. Gelukkig ging dat vrij snel…

Dagboek: conferentie

…dus ik reed ook maar meteen door de wasstraat. Dat was nodig!

Dagboek: conferentie

Thuis ging ik weer aan het werk, maar ik kon het niet laten om onze nieuwe buggy vast uit de doos te halen.

Dagboek: conferentie

‘s Avonds kwamen er vrienden langs voor een spelletjesavond. Gezellig!

Vrijdag

Dagboek: conferentie

Ik was een dagje thuis met mijn kleine mannetje. Er vloog een hommel rond die paarse bloemen en Liam vond het maar wat interessant.

Dagboek: conferentie

We hadden het voetenplankje netjes volgens de instructies in de Tripp Trapp geplaatst, maar Liam gaat er steeds op staan en dat is toch minder handig. Tijd om ‘m een stukje naar beneden te zetten.

Dagboek: conferentie

‘s Middags was het weer eens tijd voor een rondje Ikea. Ik wilde wat ruilen en onder andere een kastje voor mijn werkkamer halen.

Dagboek: conferentie

Die avond aten we lekker sushi. (En ik bedacht vrij laat dat ik daar natuurlijk wel een foto van moest maken, dus hier waren we al een tijdje aan het eten.)

Zaterdag

Dagboek: conferentie

Klusdag nummer één! Ik begon met het in elkaar zetten van het Ikea kastje en Liam kwam me gezellig helpen.

Dagboek: conferentie

De rest van de dag zijn we druk bezig geweest in de tuin. We bleken extra zand nodig te hebben achter in de tuin en onze buren hadden nog wat over in hun voortuin. Dat betekende heel veel, maar dan ook heel veel ritjes met de kruiwagen. En achter moest alles natuurlijk weer netjes verdeeld worden. Nou, daar zijn we even mee bezig geweest. En aangezien ik het dan ook maar meteen af wilde maken, heb ik nog een kabel ingegraven, onkruid gewied en geschoffeld. Ik was helemaal kapot aan het eind van de dag, maar blij dat het af was. Wij zijn klaar voor de bestrating!

Zondag

Dagboek: conferentie

Klusdag nummer twee begon met het afmaken van onze garderobe/schoenenkast beneden in de gang. 

Dagboek: conferentie

 

Daarna monteerde ik de lampen bovenop de kledingkasten in de slaapkamer. Ze moeten nog aangesloten worden, maar ze zitten er in elk geval vast op.

Dagboek: conferentie

Onze oprit en voortuin is een tijd geleden al bestraat, maar we moesten nog steeds van dat zand tussen de tegels vegen. Samen met de buurman deden we dat ook maar eens.

Dagboek: conferentie

Romano ging halverwege de middag op pad en ik reed met Liam naar de Karwei voor wat spullen voor in huis en voor een DIY waar ik eerdaags mee aan de slag wil. (Voor Liams kamer.)

Dagboek: conferentie

Met de nieuwe spullen kon ik beginnen met het monteren van twee lampen in de slaapkamer. Ik deed ‘s middags een deel en ronde het af toen Liam die avond in bed lag.

Dagboek: conferentie

Een slechte foto, maar de lampen waren af. Wat een productief weekend! We hebben het klussen een tijdje een beetje stil laten liggen, maar nu wil ik wel een keer dat het af is. 

Maandag

Dagboek: conferentie

Ik werkte gewoon op kantoor en haalde onderweg naar huis de boodschappen op.

Dagboek: conferentie

‘s Avonds was het weer tijd voor een les kunstschaatsen. Mijn lichaam was wel een beetje moe van al het geklus, dus echt soepel ging het niet. Gelukkig was het wel erg leuk.

Hebben jullie nog wat leuks gedaan dit weekend?Categorieën: Dagboek, My LifeEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie