Dagboek: Dag Kinker - My Simply Special
18/04/2017

Dagboek: Dag Kinker

Afgelopen week was deels gewoon fijn, maar deels ook heel verdrietig. Toen ik nog op de middelbare school zat, kocht mijn moeder een paard. Kinker hebben we jarenlang samen verzorgd en gereden. Toen ik ging studeren en uit huis ging, werd dat natuurlijk lastig en reed ik nog maar af en toe. Door de jaren heen is dat steeds minder geworden, maar ik had het nog wel met m’n moeder over Kinker. Al een tijdje had ze problemen met haar been (ze was niet jong meer) en dat werd steeds erger. Vorige week maandag heeft mijn moeder de moeilijke beslissing moeten nemen om haar in te laten slapen. De week stond dus in het teken van afscheid nemen van een geweldig paard.

Maandag

Dagboek: Dag Kinker

Deze foto maakte ik ‘s middags. Ik had al de hele dag achter mijn laptop zitten werken en had heel veel trek in iets lekkers, dus ik genoot van deze mini-donut.

Dagboek: Dag Kinker

‘s Avonds at ik alleen thuis en daarna reed ik naar mijn schoonzusjes om ze te feliciteren met hun verjaardag. Romano was daar al, maar aangezien ik niet mee kon genieten van de sushi die ze gingen eten, haakte ik wat later aan. Ook had ik net gehoord dat het dus niet goed ging met Kinker en dat ze haar waarschijnlijk donderdag in zouden laten slapen. Even alleen zijn vond ik dus wel fijn.

Dinsdag

Dagboek: Dag Kinker

Goedemorgen!

Dagboek: Dag Kinker

Na een tijdje thuis gewerkt te hebben, deed ik wat boodschappen. Ook ontdekte ik dat Rituals weer een nieuwe limited edition lijn heeft, dus daar haalde ik wat van.

Dagboek: Dag Kinker

Daarna reed ik door naar de manege. Ik had Kinker al een hele tijd niet gezien, maar wilde wel nog gedag kunnen zeggen. Ook al zag ik haar niet, ze heeft wel een rol gespeeld in mijn leven toen ik wat jonger was. Mijn moeder was met haar bezig en ik ben een paar uur bij hen geweest.

Woensdag

Dagboek: Dag Kinker

Woensdag had ik een zakelijke afspraak en ik werkte verder aan een aantal blogposts.

Dagboek: Dag Kinker

Tijd om te koken!

Dagboek: Dag Kinker

‘s Avonds ging ik naar een koorrepetitie. Er wordt in een korte tijd een concert ingestudeerd voor 4 mei en vrienden vroegen of ik ook mee wilde doen. Ik heb een leuke avond gehad, maar ik ben wel bang dat het een beetje te hoog gegrepen is voor mij. Ach, we zien wel!

Donderdag

Dagboek: Dag Kinker

Ja hoor, zal je net zien! Deze haartool heb ik echt al eeuwen en net als ik halverwege het fotograferen van een haartutorial ben, breekt hij. Dan maar improviseren met wat plakband.

Dagboek: Dag Kinker

Setje klaarzetten voor het fotograferen van een heel lekker zomers recept.

Dagboek: Dag Kinker

Afternoon snack!

Dagboek: Dag Kinker

Nala kwam me gezelschap houden terwijl ik een aantal blogposts uitwerkte.

Dagboek: Dag Kinker

Aan het begin van de avond gingen Romano en ik langs de verloskundige voor een controle. Gelukkig was alles gewoon in orde.

Dagboek: Dag Kinker

Daarna aten we met een vriendin en mijn moeder.

Dagboek: Dag Kinker

Na het eten dronk ik nog even wat en daarna ging ik achter mijn moeder aan naar de manage. Het was tijd om definitief afscheid te nemen en Kinker in te laten slapen. Ik was aan het twijfelen of ik er deze avond bij wilde zijn, maar achteraf was ik blij dat ik gewoon gegaan ben. Het was emotioneel, maar wel een mooi afscheid. Kinker heeft een mooi leven gehad. Ze is op een heel goede manier oud geworden en had een heleboel lieve mensen om zich heen die voor haar gezorgd hebben door de jaren heen. Het was goed zo.

Vrijdag

Dagboek: Dag Kinker

Vrijdag was ik nog verdrietig en uit mijn doen, dus ik begon mijn dag iets rustiger en besloot met DIY’s aan de slag te gaan in plaats van achter mijn laptop te kruipen.

Dagboek: Dag Kinker

Ik maakte twee dingen voor onze baby en fotografeerde dat natuurlijk ook.

Dagboek: Dag Kinker

Romano kwam thuis met lekkers!

Dagboek: Dag Kinker

Nala, wat doe je daar? ‘s Avonds at ik met Romano en later ging hij nog weg om de verjaardag van zijn zusjes te vieren. Ik had nog even geen behoefte aan mensen om me heen, dus ik dook achter mijn laptop om nog een tijd te werken.

Zaterdag

Dagboek: Dag Kinker

Zaterdag stond in het teken van auto’s. We haalden namelijk ‘s ochtends onze nieuwe auto op en ‘s middags werd onze oude auto opgehaald. Dat was mijn eerste auto, dus afscheid nemen vond ik nog best lastig. Het is op zich maar een gebruiksvoorwerp, maar ik merkte dat ik er toch wel aan gehecht was geraakt. Tijd voor een nieuwe fase. Aan het einde van de middag reden we naar de Ikea waar we wat aten en keken naar een stoel voor de babykamer. Ik had online iets gezien bij de nieuwe collectie en we moesten natuurlijk testen of hij goed zat. Yes, hij ging mee naar huis!

Dagboek: Dag Kinker

Daarna reden we door naar een verjaardag, waar we een spel speelden op de Wii.

Zondag

Dagboek: Dag Kinker

Eerste paasdag was een rustig dagje. We sliepen uit, gingen in bad en maakten een lekkere brunch voor onszelf.

Dagboek: Dag Kinker

De rest van de dag zijn we aan het rommelen geweest en we hebben de stoel in elkaar gezet voor de babykamer. Het begin is er!

Hebben jullie fijne paasdagen gehad?Categorieën: Dagboek, My Life5 reacties op “Dagboek: Dag Kinker”

  April 18, 2017

  Hoi Margot,

  Wat een leuk dagboekje weer, alleen jammer van Kinker. Gecondoleerd. Het is altijd zwaar en verdrietig om afscheid te nemen een dier waar je veel om gaf. Heel veel sterkte nog!  April 18, 2017

  Dikke knuffel voor jou
  Hier waren de paasdagen vooral druk met inrichten van onze baby kamer. Super leuk maar ook wel intensief. Verder vooral ook lekker eten, erg vervelend..
  xx


  Lisan

  April 18, 2017

  Vervelend om te horen over jullie paard. Wel een ontzettend mooie stoel, echt een Pinterest-waardig hoekje is het al!  April 18, 2017

  Afscheid nemen is altijd moeilijk – vooral als een dier zo lang een belangrijk deel van je leven is geweest.
  En ook bij een auto kan het best lastig zijn…ik moest vandaag ook afscheid nemen van mijn auto omdat er een week geleden iemand tegen aan is gereden toen die geparkeerd stond. Zo hard, dat die gewoon total loss is. Dat was ook wel een raar gevoel!


  MySimplySpecial
  April 19th, 2017


  Oh bah, dat is ook niet fijn inderdaad! En dat zie je ook niet aankomen natuurlijk. Heb je al wel iets nieuws kunnen zoeken?


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie