Dagboek: Dag Nala - My Simply Special
15/01/2020

Dagboek: Dag Nala

In december zijn we op zoek gegaan naar een nieuw huis voor Nala (hier leg ik uit waarom) en deze week was het dan tijd voor haar om te verhuizen. Het afscheid nemen was niet leuk, maar ze doet het goed in haar nieuwe huis en dat is fijn om te horen.

Dagboek: Dag Nala

Dinsdagochtend maakte ik de foto bovenaan deze post. Liam zag dat en wilde het ook proberen. Dit was het beste plaatje (van de 100). Niet verkeerd voor zo’n klein mannetje.

Dagboek: Dag Nala

Ik maakte weer een flinke hoeveelheid paddenstoelensoep en vulde de vriezer.

Dagboek: Dag Nala

Puzzelen, elke dag puzzelen.

Dagboek: Dag Nala

Aan het eind van de middag reed ik naar de bieb om even snel wat nieuwe boeken uit te zoeken. 

Dagboek: Dag Nala

Woensdag werkte ik vanuit huis aan een aantal blogposts en aan het eind van de dag hing ik alvast deze outfits op. Een van de zusjes van Romano is verloofd en binnenkort is er een verlovingsfeest met het thema ‘Indian wear’. Twee dagen ervoor is er ook een henna-avond en ik heb er nu al zin in!

Dagboek: Dag Nala

Donderdag was ik vooral de hele dag met de kids bezig. Liam kan zo lief met Zoey spelen en ze wordt dan meteen helemaal vrolijk. Geweldig om te zien!

Dagboek: Dag Nala

Knuffelen na het voeden.

Dagboek: Dag Nala

Ik ben aan het helpen met het maken van wat decoraties voor die henna-avond die ik eerder noemde, dus daar werkte ik aan toen de kids ‘s avonds sliepen.

Dagboek: Dag Nala

Hi Nala!

Dagboek: Dag Nala

Ik werkte vrijdag weer een paar uur en er kwam een bestelling binnen. Ik ga dit alternatief testen voor wattenschijfjes.

Dagboek: Dag Nala

Zo veel was en het houdt maar niet op. Herkenbaar?

Dagboek: Dag Nala

Zaterdagochtend liepen we met z’n vieren naar het centrum voor een paar boodschappen en we aten meteen een broodje bij de bakker.

Dagboek: Dag Nala

We hebben voor Zoey wat warms nodig en bij H&M zagen we deze pakjes hangen. Helaas hadden ze de grijze niet meet de in de juiste maat. Ik besloot thuis online te bestellen, maar daar hadden ze ‘m ook niet dus het is een ander geworden.

Dagboek: Dag Nala

Ik zette nieuwe knopen op Romano’s outfit voor de henna-avond…

Dagboek: Dag Nala

…en daarna liep ik mijn outfits na.

Dagboek: Dag Nala

Maffe poes!

Dagboek: Dag Nala

Zondag werkte ik steeds tussendoor aan de decoraties terwijl Liam en Zoey speelden of sliepen.

Dagboek: Dag Nala

Het was de laatste dag dat Nala bij ons was. Ik verzamelde al haar spullen en gaf haar een paar keer een dikke knuffel.

Dagboek: Dag Nala

Aan het eind van de middag kwamen haar nieuwe baasjes haar halen. We hebben Liam zo goed mogelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en hij hielp bij het naar de deur brengen van de mand waar Nala in zat. Ik had het er wel even moeilijk mee en ook Liam was verdrietig. Gelukkig kreeg ik ‘s avonds al een foto en een appje dat het goed met haar ging. Heel fijn.

Dagboek: Dag Nala

Na het afscheid nemen brachten we de kinderen naar mijn schoonfamilie en gingen Romano en ik uit eten. We genoten van een heleboel kleine gerechtjes en konden even echt praten. Onderweg naar huis haalden we Zoey weer op.

Dagboek: Dag Nala

Maandagochtend was ze al vroeg wakker, dus ik ging met haar naar beneden tot het tijd was om me klaar te maken voor kantoor.

Ik ben wel benieuwd, hebben jullie huisdieren?Categorieën: Dagboek, My Life10 reacties op “Dagboek: Dag Nala”
  Mieke

  January 15, 2020

  Ahh, lastig hè afscheid nemen van een geliefd huisdier! Krijg een brok in mijn keel bij het lezen van je post.
  Wij hebben geen huisdieren, omdat we met de vakanties eigenlijk nooit thuis zijn, en we geen oppas achter de hand hebben. Ik merk wel dat onze oudste dieren heel leuk vind, gelukkig zijn er familieleden die wel (huis)dieren hebben.  January 15, 2020

  Wij hebben een kat, Cookie die sinds deze week 4 jaar bij ons woont. Ik zou haar eerlijk gezegd niet meer kunnen missen. Maar wij hebben nog geen kindjes dus krijgt ze alle aandacht en hoeven we die niet te verdelen. Ik kan me voorstellen dat het raar is dat ze er niet meer is, maar het is wel leuk dat je weet dat ze het goed heeft bij haar nieuwe gezin.


  MySimplySpecial
  January 15th, 2020


  Ik kon me een paar jaar geleden ook niet voorstellen dat we een ander huis zouden zoeken voor Nala. We hebben de beslissing ook steeds uitgesteld. Gelukkig zijn de nieuwe eigenaren heel blij met haar.  January 15, 2020

  Die was is wel een ondankbare klus he, je bent nooit bij. En wat verdrietig om Nala te laten gaan.

  Groetjes,
  Renske  January 16, 2020

  Awww… Wat lastig dat afscheid! Ik kan daar zelf ook emotioneel van worden. In elk geval heel fijn dat ze het zo goed doet bij haar nieuwe huis, maar alsnog is het even lastig voor jullie nadat ze al die jaren met jullie is geweest.
  Wat schattig die Indiase pakjes voor de kinderen! Zo leuk die stijl!


  Debby
  January 16th, 2020


  Volgens mij is de Indiase kleding niet voor de kids maar lijkt het gewoon een hele kleine outfit op die foto 😁


  MySimplySpecial
  January 17th, 2020


  Hihi, bedoel je die twee outfits die aan de kast hangen?


  MySimplySpecial
  January 17th, 2020


  Hihi, die outfits aan de kast? Die zijn voor mij, maar het ziet er een beetje vreemd uit omdat je alleen de tops en de sjaals ziet. De rokken liggen in de kast. Maar voor de kleintjes hebben we ook hele schattige pakjes klaarliggen  January 16, 2020

  Poeh , lijkt mij flink moeilijk om afscheid te moeten nemen van je huisdier. Ik kan de link alleen niet vinden van het artikel waarom ze weg moest.


  MySimplySpecial
  January 17th, 2020


  Je hebt helemaal gelijk, daar is iets niet goed gegaan. Ik heb de link toegevoegd, maar dit is de post: http://www.mysimplyspecial.com/nieuw-huis-gezocht-voor-nala/


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie