Dagboek: Dag Rituals! - My Simply Special
17/11/2014

Dagboek: Dag Rituals!

Weten jullie nog dat ik in een eerder dagboek vertelde dat mijn leven flink zou gaan veranderen? Het is nu zover! Ik heb namelijk na 3 jaar en 8 maanden ontslag genomen bij Rituals. Er zijn de laatste maanden wat dingen veranderd waardoor de functie niet meer bij me paste. Tijd voor een nieuwe uitdaging. En weten jullie wat dat betekent? Ik ga (in elk geval voor nu) fulltime bloggen! Superspannend! Kijken jullie mee naar mijn laatste week bij Rituals?

Dagboek: Dag Rituals!

Zondag was ik nog een dagje alleen thuis. Ik ging bloggen met Nala naast me en die avond maakte ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens noodlesoep.

Dagboek: Dag Rituals!

Maandag ben ik druk bezig geweest met het maken van foto’s voor nieuwe posts. Wat ben ik blij met mijn lampen nu het vaak zo donker en grijs is buiten.

Dagboek: Dag Rituals!

Dinsdag kwam er weer een inspiratiepost online over outfits met blauw en zwart. Precies wat ik ook aan had (toevallig).

Dagboek: Dag Rituals!

Dagboek: Dag Rituals!

Woensdagavond was het tijd voor mijn afscheidsetentje. Met bijna het hele team gingen we uit eten bij Red in Amsterdam. Dat is een heel gezellig restaurant waar ze heerlijke kreeft, tournedos en desserts serveren. Ik vond het een erg gezellige avond, maar het voelde nog wel een beetje onwerkelijk.

Dagboek: Dag Rituals!

Dagboek: Dag Rituals!

Wat ik ontzettend leuk vond is dat iedereen uit het team de moeite heeft genomen om zelf een cadeautje voor me te kopen. En het waren allemaal superleuke dingen! Ook kreeg ik een boekje waar verschillende collega’s een berichtje in geschreven hadden. Superlief! En omdat ik weet ze dit zeker zullen lezen: Thank you so much for everything! It’s going to be so strange, not working with you anymore!

Dagboek: Dag Rituals!

Toen ik na het diner thuiskwam moest ik natuurlijk even aan Romano laten zien wat voor lieve cadeautjes ik allemaal gekregen had. Nala vond vooral de plastic tas erg interessant.

Dagboek: Dag Rituals!

Donderdagavond maakte Romano zijn heerlijke vegetarische lasagne. Yumm!

Dagboek: Dag Rituals!

Daarna dook ik zelf de keuken in om brownies te bakken.

Dagboek: Dag Rituals!

Vrijdagochtend waren er problemen met de servers en lag mijn website er een paar uur uit. Zo frustrerend!

Dagboek: Dag Rituals!

Vrijdag was mijn laatste dag en nam ik nog een laatste keer brownies mee naar kantoor. Dat heb ik in de laatste jaren wel vaker gedaan en meestal waren ze heel snel op. Ook nu was de schaal weer snel leeg.

Dagboek: Dag Rituals!

Dag Rituals! Bedankt voor de leuke jaren en alles wat ik heb geleerd!

Dagboek: Dag Rituals!

Hoi Nala!

Dagboek: Dag Rituals!

Zaterdag stond ik het teken van uitrusten en ‘s avonds zijn Romano en ik naar een verjaardag van een vriendin geweest. Gezellig en ze had een heerlijke taart met kokos en witte chocola gemaakt. (Uiteraard heb ik meteen om het recept gevraagd.)

Dagboek: Dag Rituals!

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account. Hoe was jullie week?

 Categorieën: Dagboek, My Life12 reacties op “Dagboek: Dag Rituals!”

  November 17, 2014

  Wat leuk voor je! Fulltime bloggen… weer een nieuwe uitdaging. Wat leuk dat je collega’s zo’n leuk afscheid voor je hadden geregeld. En die Nala van jou, wat een lieverd, en herkenbaar in die plastic tas… doen die van mij ook  November 17, 2014

  Hele leuke foto`s meid, die noodlesoep ziet er zo lekker uit!
  Liefs


  Saskia Henne

  November 17, 2014

  Miss you already! xx  November 17, 2014

  Wat een leuke foto’s, vooral die van de kat in de zak!  November 17, 2014

  Super leuk! En ook gaaf dat je fulltime gaat bloggen, heel erg veel succes  November 17, 2014

  Leuke foto’s en leuk dat je fulltime gaat bloggen, die noodle soep ziet er lekker uit!  November 17, 2014

  Super leuk Succes met het fulltime bloggen, hoewel dat natuurlijk wel goed gaat  November 18, 2014

  Leuke dairy!
  Grappig dat katten altijd de tas of de doos inklimmen! Geen tas of (kartonnen) doos is veilig meer!  November 18, 2014

  Succes met het fulltime bloggen, dat zal wel anders zijn!
  Mag ik vragen waar je die geweldige fotografie lamp(en) vandaan hebt? Zoiets heb ik namelijk ook echt nodig..


  MySimplySpecial
  November 20th, 2014


  Dankje, dat denk ik ook! Ik heb de lampen gekregen, maar ze zijn besteld via https://www.vidaxl.nl/.  November 20, 2014

  Wat spannend, zo stoppen met je baan en fulltime gaan bloggen. Veel succes!


  Froukje

  November 28, 2014

  Heel veel succes met het fulltime bloggen!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie