Dagboek: date night?? - My Simply Special
04/06/2018

Dagboek: date night??

Ja, dit keer weer een dagboekpost op maandag. Normaal komt deze post natuurlijk op woensdag online, maar ik ben deze dagen druk bezig met een conferentie die ik georganiseerd heb voor een klant. Tijd voor het maken van een dagboek gaat er niet in zitten, dus dan een keer op zondagavond. Gelukkig heb ik aardig wat foto’s gemaakt, dus ik laat weer zien wat ik allemaal gedaan heb. Zo hadden Romano en ik een date night gepland staan, maar die liep wat anders dan verwacht.

Dinsdag

Dagboek: date night??

Mijn dag begon met een paar uur spelen met Liam en daarna maakte ik een dagboekpost terwijl hij zijn ochtenddutje deed. ‘s Middags gingen we samen op pad. Eerst langs wat winkels…

Dagboek: date night??

…en daarna naar het tuincentrum.

Dagboek: date night??

Toen ons kleine mannetje die avond in bed lag, werkte ik aan een DIY die binnenkort online komt. Fijn dagje zo!

Woensdag

Dagboek: date night??

Ik zou eigenlijk naar kantoor gaan, maar werkte uiteindelijk de hele dag thuis voor een klant. Aan het eind van de middag kon ik de tijd die ik normaal nodig heb om thuis te komen, mooi gebruiken om wat te doen aan dit oerwoud in onze achtertuin. Of nou, een beginnetje te maken.

Dagboek: date night??

Daarna haalde ik Liam op van de opvang en was het tijd voor zijn avondroutine.

Dagboek: date night??

Toen ik een fles aan het geven was, kwam Nala er gezellig bij liggen.

Donderdag

Dagboek: date night??

Ja, nog een foto van Nala. Zo at ik namelijk mijn ontbijt. (Leuk, maar ik zat daarna wel helemaal onder de haren. Oeps!)

Dagboek: date night??

Yes, de bloemen in de voortuin doen het goed. Ik vind het er zo vrolijk uitzien.

Dagboek: date night??

Na een dag werken was het ‘s avonds tijd om met Liam te spelen. Ja, hij hoorde eigenlijk te slapen, maar was echt veel te wakker. Dan maar even spelen terwijl Romano en ik naar de offerte voor de tuin keken en boodschappen bestelden. Dat is beter dan een baby die de hele tijd overstuur is. Dan maar wat later naar bed.

Vrijdag

Dagboek: date night??

Mijn dag zag er een beetje hetzelfde uit als dinsdag. Eerst met Liam spelen, en daarna werken (administratie bijwerken en bloggen) tijdens zijn dutje.

Dagboek: date night??

Samen lunchen.

Dagboek: date night??

Ik blijf het zo lief vinden hoe hij mijn vingers vastpakt! ‘s Middags gingen we weer op pad. We kwamen rompers te kort, dus er moesten nieuwe gehaald worden.

Zaterdag

Dagboek: date night??

Goedemorgen! Romano sliep nog en Liam en ik ruimden de vaatwasser uit.

Dagboek: date night??

Tijd voor ontbijt voor mij en verse mango voor meneer.

Dagboek: date night??

Hoi Nala!

Dagboek: date night??

Liam ging ‘s middags weg, want hij ging een nachtje logeren. Ik pakte zijn spullen in.

Dagboek: date night??

De rest van de middag werkte Romano en ik aan klusjes. Zo gingen we verder met onkruid wieden en er moesten nog lampen opgehangen worden in huis.

Dagboek: date night??

‘s Avonds zouden we uit eten gaan. Date night! Helemaal netjes aangekleed bleek dat Romano zich toch echt niet lekker voelde (eigenlijk de hele middag al niet). We besloten uiteindelijk maar thuis te blijven en een film te kijken op de bank.

Dagboek: date night??

Later op de avond voelde Romano zich weer wat beter en maakten we samen deze lekkere popcorn.

Zondag

Dagboek: date night??

Na een nacht met lekker veel slaap, ontbeten we samen (lekker ongezond) op bed. Gek hoor, zo zonder Liam!

Dagboek: date night??

Nadat we snel onder de douche sprongen, gingen we weer verder met klusjes in huis.

Dagboek: date night??

Er was een hoop blijven liggen de laatste maanden. Doordeweeks kunnen we ‘s avonds als Liam slaapt niet boren en in het weekend doen we ook leuke dingen. Gelukkig konden we nu even doorpakken en veel afkrijgen. Oh, we zijn nog niet klaar, maar wel weer lekker opgeschoten.

Dagboek: date night??

Tussendoor reden we nog naar de Karwei voor extra materialen en een nieuwe bezem. (Ik snap niet waar onze oude gebleven is!)

Dagboek: date night??

‘s Middags ging ik weer de tuin in en maakte ik het onkruid wieden af terwijl Romano Liam ophaalde.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life5 reacties op “Dagboek: date night??”

  June 4, 2018

  Aww, wat balen dat Romano zich niet lekker voelde en dat jullie datenight daardoor niet kon doorgaan. Hopelijk hebben jullie het thuis nog leuk gehad samen.
  Leuk die schilderijtjes van jullie bruiloft!  June 4, 2018

  Ben benieuwd naar je diy😊
  Wat is dat voor lekker hapje voor Liam?

  X


  MySimplySpecial
  June 7th, 2018


  In elk geval iets met doperwten en worteltjes, maar verder weet ik even niet meer wat er door heen zat. Kip misschien?


  Lisan

  June 4, 2018

  `Wat een prachtig blauw met goud schilderij op de gang! Staat echt prachtig tegen die donkere muur.


  MySimplySpecial
  June 7th, 2018


  Gaaf he, ik word er elke keer blij van als ik er langs loop!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie