Dagboek: De eerste kleur - My Simply Special
28/11/2017

Dagboek: De eerste kleur

Zo, voor mijn gevoel heb ik afgelopen week niks anders gedaan dan klussen en voor Liam zorgen. In werkelijkheid zijn we drie dagen bezig geweest met schilderen, zijn we één avond in het huis wat dingen gaan bekijken en opmeten en hebben we minstens drie tripjes naar de bouwmarkt gemaakt. Maar, we zijn wel lekker opgeschoten en na heel veel witte verf zit nu ook de eerste kleur op de muur!

Maandag

Dagboek: De eerste kleur

Liam was maandag precies vier maanden oud en ik maakte daarom weer een foto met een mijlpaalkaartje. Hij raakt meestal afgeleid en stopt dan met lachen zodra hij een telefoon ziet, maar dit keer lukte het toch om een lachende foto te maken. Na het maken van de foto pakte ik de draagdoek erbij en zo viel Liam lekker in slaap.

Dagboek: De eerste kleur

Ik werkte, deed het huishouden, liep door de regen naar de brievenbus en lag een half uurtje op bed. Na drie lange dagen klussen gecombineerd met pittige nachten (Liam kwam ineens weer elke twee à drie uur voor een voeding) kon je me echt opvegen. 

Dagboek: De eerste kleur

Met z’n drietjes achter de laptop.

Dagboek: De eerste kleur

Toen Romano ‘s avonds thuis kwam, kookte hij. Omdat ik mijn werk nog niet af had, bracht hij mijn bord naar mij toe en nam hij Liam van me over. Zo kon ik eten en doorwerken tegelijk.

Dinsdag

Dagboek: De eerste kleur

Ook dinsdag was ik thuis met Liam en werkte ik tussendoor. Verder kwam er een pakketje binnen met een cadeau voor een vriendin en wat items voor mezelf.

Dagboek: De eerste kleur

Boekjes lezen! Dit is nog een oud exemplaar van toen mijn broertje en ik klein waren.

Dagboek: De eerste kleur

Wat wordt je snel groot! ‘s Avonds reden we naar ons nieuwe huis om wat dingen te bekijken. Er was die dag namelijk iets aangepast in de keuken en we wilden uitrekenen hoeveel vierkante meter muur we in Liams kamer een kleurtje gaan geven.

Woensdag

Dagboek: De eerste kleur

Goedemorgen!

Dagboek: De eerste kleur

Nala komt ons tegenwoordig wat meer opzoeken als ze behoefte heeft aan een knuffel of wat aandacht. Lief!

Donderdag

Dagboek: De eerste kleur

Mijn dag begon met een afspraak bij de mondhygiëniste en de tandarts. Alles was in orde, dus ik kan weer een jaar vooruit. Wat wel jammer was, was dat ik bij mijn vertrek ontdekte dat onze auto niet meer wilde starten. Ik heb daarom snel Romano’s auto gepakt en was dus wel op tijd, maar toen ik weer thuis was konden we ‘m nog steeds niet aan de praat krijgen. 

Dagboek: De eerste kleur

Mijn moeder kwam die dag naar ons toe en samen met haar ben ik toen naar ons nieuwe huis gereden. Ondertussen ging Romano met Liam naar het consultatiebureau voor vaccinaties en daarna kwam hij ook helpen.

Dagboek: De eerste kleur

De rest van de dag zijn we druk aan het werk geweest terwijl Romano’s moeder voor Liam zorgde. Gelukkig had hij niet al te veel last van de prikjes. ‘s Avonds kwam er een monteur langs voor onze auto en bleek dat er wat elektronica kapot was. Dinsdagavond hebben we wat jongens met autopech geholpen en waarschijnlijk hebben ze de startkabels niet goed aangesloten waardoor onze auto een klap heeft gekregen. Heel jammer dat onze goede bedoelingen beloond worden met een kapotte auto en een flinke rekening. Vette pech.

Vrijdag

Dagboek: De eerste kleur

Vrijdag regelde ik wat dingen voor ons nieuwe huis en een leenauto. ‘s Avonds bezochten we met z’n drietjes de Gamma om gekleurde verf te halen voor Liams kamer en daarna reden we langs een vriendin die haar verjaardag vierde.

Zaterdag

Dagboek: De eerste kleur

Nadat we Liam weggebracht hadden, stapten we weer een bouwmarkt binnen. Dit keer waren we bij Karwei om verf voor onze eigen slaapkamer te laten mengen.

Dagboek: De eerste kleur

De rest van de dag zijn we aan het schilderen geweest, maar alleen nog maar met witte verf.

Zondag

Dagboek: De eerste kleur

Zondag was een herhaling van de dag ervoor. Liam wegbrengen, verf halen (dit keer voor de woonkamer) en de rest van de dag schilderen. Gelukkig kwamen we er dit keer wel aan toe om met kleur aan de slag te gaan. Hier zie je de muur in onze slaapkamer waar straks ons bed tegenaan komt te staan. Dit was na de eerste laag en de verf was nog nat, maar aan het eind van de dag zat de tweede laag er ook op. Ik vind de kleur zo gaaf!

Hebben jullie vooral witte muren of juist wel wat kleur in huis?Categorieën: Dagboek, My Life5 reacties op “Dagboek: De eerste kleur”
  Debby

  November 28, 2017

  Ik heb bijna geen enkele witte muur in huis haha wij hebben zowel op de 2 slaapkamers al beneden gekozen voor beige, taupe en legergroen staat erg mooi tegen de witte plafonds en eiken meubels :). De badkamer hebben we grijze beton wandtegels en houtkleurige (ook motief) vloertegels. Enige waar witte muren gaan komen (nu zijn ze nog afgebladderd beton haha) is de kelder en garage :):)


  Lisan

  November 28, 2017

  Oeh, hele mooie kleur voor de slaapkamermuur! In mijn studentenkamer zijn alle muren wit, maar als ik later een huisje heb zou ik ook wel zo’n statement muur willen!


  Christine

  November 28, 2017

  Die eerste foto van Liam.. wat een heerlijk ventje toch, je hebt hem echt prachtig op de foto gekregen!!
  En dat boekje van Dribbel.. hier kijkt zelfs mijn dochter van 2,5 er heel gebiologeerd naar, heb een dvd met afleveringen ooit gekocht en dat valt nog steeds reuze in de smaak!
  Die blauwe muur is echt vet zeg! Afgelopen weekend bij de housewarming van mijn zusje het eindresultaat gezien van dezelfde kleur muur als hoofdeinde van een zwart bed, met zwarte meubels, witte jaloezieën en grijze gordijnen.. was gaver geworden dan ik tevoren had kunnen bedenken! Ben ook wel heel benieuwd hoe het bij julie uiteindelijk eruit zal zien.
  Hier zit een eigen gemengde grijze kleur op één woonkamermuur, beetje betonachtig, licht grijs en tuscan green van le noir et blanc zit op de muur daar tegenover. Een kleur die er nog maar een paar maanden op zit, maar waar ik voorlopig nog niet op uitgekeken zal zijn! In de zomer liet het zich makkelijk opfleuren met lichte accessoires en nu staan juist donkere hout- en zwartaccenten er geweldig bij!
  Onze slaapkamer is compleet behangen in een lichte groen tint, de muren van de kastenkamer zijn bijna niet zichtbaar. Maar dat was nog prima licht perzik behang van de vorige bewoners wat we hebben laten zitten. De babykamer die eerst studeerkamer was hebben we voor de helft wit behangen gelaten, de andere helft hebben we met overschilderbaar glasweefselbehang behangen en met een voor ons speciaal gemengde antraciet kleur geverfd! Klinkt heel donker als babykamer. Daar was ik eerst ook bang voor, maar het is juist een groot voordeel op de lange zomeravonden.. plus dat het ook heel rustig oogt icm berkenhout. En als de babykamer in de toekomst weer studeerkamer wordt hoeft mijn man er alleen maar z’n meubels in te zetten en klaar! Op zolder hebben we alle wanden wit en een lichte grijswitte laminaatvloer. Met opzet, want de stahoogte is 1.90m en anders oogt het heel gauw popperig! Wie weet als dochterlief daar in de toekomst gaat slapen dat er dan nog wel een kleurtje op de muur komt  November 29, 2017

  Geef kleurtje! Hier vooral veel witte muren maar wel overal een muur met een accentkleur. Beneden in de woonkamer en in de slaapkamer taupe, Op de kamer van Lana poederroze en op de studeerkamer early dew, een grijsgroene kleur

  x  December 13, 2017

  Ik ben echt verliefd op de eerste foto!! Wát een schatje!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie