Dagboek: De feestdagen - My Simply Special
02/01/2019

Dagboek: De feestdagen

Gelukkig nieuwjaar, lieve lezers! Ik ben een tijdje wat afweziger geweest hier op mijn blog en op IG, maar ik ben er weer. Ik was fysiek niet helemaal in orde, maar inmiddels gaat het weer de goede kant op. Hoog tijd dus om terug te blikken op december! Ik heb geen verslag per dag gemaakt van de hele maand, maar in de post laat ik wel zien wat Liam zoal kreeg van Sinterklaas, hoe we kerst vierden en hoe wij het nieuwe jaar begonnen.

Dagboek: De feestdagen

Lekker spelen.

Dagboek: De feestdagen

De Zara bestelling voor Liam kwam binnen. Ik had eerder al zo’n grijze sjaal in huis gehaald en aangezien die zo goed beviel, besloot ik er een bij te kopen. Wel zo handig als hij gewassen moet worden of ergens vergeten wordt. Verder bestelde ik een leuk vest en een overhemdje. Romano was van die laatste niet zo’n fan helaas, dus die ging terug.

Dagboek: De feestdagen

Samen op pad.

Dagboek: De feestdagen

Liam kan zo lekker spelen en dat blijft mooi om te zien.

Dagboek: De feestdagen

Pakjesavond! We ging eerst met Liam naar mijn schoonouders, waar hij wat cadeaus kreeg om daar mee te kunnen spelen. Romano en ik gingen daarna door naar vrienden waar we aten en een dobbelspel speelden. Op elk cadeautje waren mini-gedichtjes geplakt met cryptische hints over de inhoud.

Dagboek: De feestdagen

Als ik me opmaak staat Liam altijd geïnteresseerd te kijken, dus ik geef hem wel eens een oude kwast om mee te spelen. Als hij dan ziet hoe ik mijn kwast in een doosje dip, dan wil hij ook. Zo schattig!

Dagboek: De feestdagen

Samen boodschappen doen voor pakjesavond met mijn familie.

Dagboek: De feestdagen

Hoe leuk is dit taartje? We aten op een vrijdagavond bij mijn schoonouders en dit was het dessert.

Dagboek: De feestdagen

Het weekend na pakjesavond vierden wij nog Sinterklaas met mijn familie. Iedereen kwam naar ons toe zodat Liam gewoon naar bed kon. Ideaal! De foto is niet zo scherp, maar hier zie je een deel van de cadeaus. (We trekken altijd lootjes en schrijven er een gedicht bij.)

Dagboek: De feestdagen

Liam kreeg wel meerdere cadeautjes! Van mijn moeder ontving hij de mooie, houten trein en van mijn oma het badspeelgoed. Wij hebben dan wel geen bad, maar Liam vermaakt zich hier eindeloos mee onder de douche. Romano was thuisgekomen met het schattige boek en van ons samen kreeg Liam de potloden en zijn eerste potjes klei.

Dagboek: De feestdagen

In pyjama op de bank eten. Kruimels overal, maar gezellig was het wel! (Moet kunnen af en toe, toch?)

Dagboek: De feestdagen

Kerstavond vierden we met Romano’s familie en daar hoorden cadeautjes bij!

Dagboek: De feestdagen

Hoe mooi is dit dessert? Het is een bol gemaakt van witte chocola met daarin een heel lekkere mousse.

Dagboek: De feestdagen

Na het eten speelden we spelletjes.

Dagboek: De feestdagen

Eerste kerstdag deden we rustig aan. We hadden geen plannen, maar gingen uiteindelijk naar Romano’s familie. Op de bank hangen, spelletjes spelen en restjes opeten van het kerstdiner. Prima! Tweede kerstdag vierden we met mijn familie en dit keer gingen we gourmetten. Lekker en gezellig!

Dagboek: De feestdagen

In de keuken op de vloer een snack eten. Ik vind dat altijd zo gezellig als Liam zo bij me zit!

Dagboek: De feestdagen

We waren met kerst vergeten een foto te maken, dus deden we dat op oudejaarsavond. Vermoeide gezichten en Liams haar moest nodig gekipt worden, maar toch leuk om te hebben.

Dagboek: De feestdagen

We aten bij Romano’s familie en een van Romano’s zusjes stak grondbloemen af. (Lichtgevend, tollend vuurwerk zonder knal). Liam keek bij de eerste paar gebiologeerd door het raam naar buiten en daarna werd hij helemaal enthousiast. Klappen en (op zijn manier) vragen om meer. Zo mooi om te zien!

Dagboek: De feestdagen

Ik was benieuwd of Liam dit jaar door de herrie heen zou slapen, maar rond kwart voor twaalf werd hij wakker. Prima! We hebben gezellig samen vuurwerk gekeken. Hij vond het wel een beetje spannend, maar ook heel erg interessant. We hebben het niet laat gemaakt en lagen om één uur allemaal in bed.

Dagboek: De feestdagen

Op 1 januari besloten we een frisse neus te halen. Een beetje wandelen en spelen in de speeltuin.

Dagboek: De feestdagen

‘s Middags speelden Romano en ik een spelletje terwijl Liam een dutje deed.

Hebben jullie fijne feestdagen gehad?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: De feestdagen”

  January 2, 2019

  Wat een geslaagde feestdagen! Mijn feestdagen waren ook zeker geslaagd, lekker rustig  January 3, 2019

  Jullie feestdagen zien er super gezellig uit! Wat is Liam lekker verwend met al die cadeautjes! En dat dessert en die taart zien er inderdaad prachtig uit. Ook fijn dat Liam het vuurwerk mooi vond en er niet bang voor was. Mijn feestdagen waren ook erg leuk! Heerlijk doorgebracht met mijn familie en schoonfamilie.
  Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar!  January 5, 2019

  De foto’s zien er zoals altijd echt prachtig uit!
  Ik wens je al het beste voor 2019! Voor jou en heel je gezinnetje :).

  Groetjes,
  Eline


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie