Dagboek: De goede kant op - My Simply Special
24/01/2017

Dagboek: De goede kant op

Yes, het gaat weer de goede kant op dus afgelopen week was weer een stuk leuker. Ik ben nog niet de oude, maar inmiddels hoef ik tenminste niet meer alleen maar plat te liggen. Ik heb deze week allemaal leuke pakketjes uitgepakt, ik ben alvast begonnen met de voorbereidingen om mijn YouTube-kanaal weer nieuw leven in te blazen en ik ben een avondje de deur uit geweest. Ik ben blij met die kleine dingen!

Maandag

Dagboek: De goede kant op

Wat ik maandag precies heb gedaan weet ik niet meer, maar in elk geval bestelde ik nieuwe medicijnen voor Nala. Ja, spannend hè?

Dagboek: De goede kant op

Die avond zat Nala bij me op bed en ik dacht eerst dat ze gefascineerd was door de kaars die ik aan had staan, maar uiteindelijk bleek (gelukkig) dat ze de deksel veel interessanter speelgoed vond.

Dinsdag

Dagboek: De goede kant op

Dinsdag was niet veel spannender, maar ik at wel heerlijke stukjes ananas. Yum!

Dagboek: De goede kant op

Nala wordt de laatste tijd echt steeds socialer en dat vind ik best gezellig.

Woensdag

Dagboek: De goede kant op

Woensdag kwamen er twee pakketjes binnen. De eerste was een pakketje van Happiness Boutique. Ze hadden me gevraagd of ik iets uit de sieradencollectie wilde ontvangen en ik koos voor deze armband. Ik hou van dit soort subtiele sieraden met mooie details dus ik ben er blij mee. (Mocht je ook iets willen bestellen, met de code ‘mysimplyspecial’ krijg je tot 25 februari 10% korting op bestellingen van meer dan €19.)

Dagboek: De goede kant op

Dit was het tweede pakketje. Ik moest pas een cadeautje bestellen en toen ontdekte ik dat die webshop ook dit soort klemborden verkocht. Ik was er al een tijdje naar op zoek (oké niet heel actief, maar toch), dus ik heb er meteen een paar besteld in A4 en A5 formaat. Zo leuk voor op mijn ‘pronkrek’ in de woonkamer.

Vrijdag

Dagboek: De goede kant op

Van donderdag heb ik geen foto’s dus ik ga meteen verder met vrijdag. Ik begon met het bijwerken van mijn administratie vanuit bed en daarna heb ik een aflevering ‘Verbouwen of verhuizen’ gekeken van vtwonen.

Dagboek: De goede kant op

‘s Middags voelde ik me goed genoeg om eindelijk weer eens wat make-up op te doen en mijn haren op te steken.

Dagboek: De goede kant op

Ik wilde namelijk een video opnemen en dan is het wel leuk als je er een beetje toonbaar uitziet toch? Daarna ben ik weer een tijdje gaan liggen…

Dagboek: De goede kant op

…maar ‘s avonds hebben we gegeten met Romano’s vader en zusjes. Na het eten werden er spelletjes gespeeld terwijl ik met één van zijn zusjes op de bank dook met een film en een kopje thee.

Zaterdag

Dagboek: De goede kant op

Kijk, hier word ik vrolijk van! En zien jullie het klembord op de achtergrond?

Dagboek: De goede kant op

‘s Middags ben ik met Romano even de deur uit geweest om een cadeautje te kopen. Ook moesten we nog wat boodschappen doen, maar om energie te sparen ben ik in de auto blijven wachten terwijl Romano even naar binnen liep.

Dagboek: De goede kant op

Er kwam een grote doos binnen en ik had geen idee wat erin zat. Het bleek een perspakket te zijn van Oral-B. Toen ik de doos opende zag ik meteen de handdoek liggen met mijn naam erop, kijk zo trek je zeker de aandacht. Leuk detail! Verder bevatte de doos de nieuwe 3D White Luxe Perfection tandpasta en een Whitening Versneller. Daar had ik nog nooit van gehoord, maar dit gebruik je dus na je tandpasta en werkt als een soort conditioner of dagcrème en beschermt tegen verkleuring. Om het helemaal af te maken zat er ook nog flosdraad en mondspoeling bij uit de 3D White lijn. Wij hebben altijd eigenlijk wel whitening tandpasta in huis, dus deze komt zeker van pas. Als laatste tilde ik een grote doos uit het pakket met een mooi zilverpapiertje eromheen.

Dagboek: De goede kant op

En daar zat maar liefst een hele luxe elektrische tandenborstel in. Wow! Mijn mondhygiëniste is altijd een beetje verontwaardigd dat ik nog steeds geen elektrische tandenborstel gebruik, dus ik zei al meteen tegen Romano dat ze de volgende keer heel blij met me gaat zijn. Hihi! Maar dit is dus echt een fancy uitvoering met meerdere standen, een bluetooth optie en een bijbehorende app. Ik vind het wel leuk om gadgets te proberen, dus dit was een leuke verrassing.

Zondag

Dagboek: De goede kant op

Zaterdagavond waren er vrienden bij ons op bezoek geweest en ik had slecht geslapen, dus ik begon heel rustig met een ontbijtje op de bank.

Dagboek: De goede kant op

‘s Middags ben ik weer aan de slag gegaan met het maken van een video. Leuk om te doen!

Dagboek: De goede kant op

Nee, hij is op! Dit is fijn spul, alleen de verpakking is niet schoon te houden. Toch jammer.

Dagboek: De goede kant op

Ziet dit er niet netjes uit? Ik had dit rekje van de Ikea heel lang geleden al eens gekocht voor de keuken, maar daar bleek het niet lekker te passen. Ineens bedacht ik me dat hij wel perfect zou zijn voor mijn kleine tasjes.

Dagboek: De goede kant op

Uhm hoi, waar kom jij ineens vandaan?

Dagboek: De goede kant op

Romano was een paar uur weg dus ik dook weer op de bank en tussendoor pakte ik de tandenborstel uit. Ik ben benieuwd!

Dagboek: De goede kant op

‘s Avonds heb ik met Romano een nieuw spel gespeeld. Het heet Dominion als ik het goed onthouden heb en het is leuker dan ik had verwacht.

Hebben jullie een leuke week gehad? Vergeten jullie trouwens niet mee te doen aan de winactie? Je kan een verwenpakket met een waarde van ongeveer 200 euro winnen!Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: De goede kant op”
  Lisan

  January 24, 2017

  leuke armband!


  Wilma

  January 24, 2017

  Fijn dat je je weer wat beterder voelt. Ben benieuwd naar je YouTube filmpjes.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie