Dagboek: De laatste voorbereidingen - My Simply Special
10/07/2019

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Ik heb dit keer lekker veel foto’s voor jullie en dat terwijl ik juist het gevoel had dat ik vergeten was om vast te leggen wat ik allemaal uitgespookt heb.  Ik genoot van een weekje verlof, spelen met Liam, een musical en rommelen in huis. Mijn bezoek aan de verloskundige resulteerde in minder leuk nieuws.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Mijn dinsdag begon met een rondje boodschappen doen, een pakketje wegbrengen, iets retouren enzovoorts. Daarna speelde ik een tijdje met Liam in de speeltuin voor ons huis.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Lunch!

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Er kwamen een paar pakketjes binnen en de eerste was van H&M. Ik had een pet voor Liam besteld (waar hij meteen weg van was) en een jurkje voor mezelf (helaas een minder groot succes).

Dagboek: De laatste voorbereidingen

In een perspakketje vond ik een pakje billendoekjes van WaterWipes en een fijne badcape. Die gaan allebei wel van pas komen.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

In de laatste en grootste doos zaten de schoenen die ik besteld had. Twee paar gingen terug, maar deze Toms vond ik wel erg leuk. Ik blijf fan van streepjes!

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Deze sneakertjes zaten ook mooi en mochten blijven.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Nadat ik alles weer had opgeruimd, dook ik nog even buiten op de bank met een boek en wat lekkers. Liam werd al snel wakker, dus lang kon ik niet blijven zitten.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Samen spelen!

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Woensdag had ik een dagje voor mezelf en ik wisselde het werken aan een DIY voor Zusje af met liggen op de bank. ‘s Avonds ging ik braaf naar de fysio voor een fitness workout.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Goedemorgen! Moet je die wimpers zien!

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Ik maakte het ledikant op met schoon beddengoed.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Ondertussen speelde Romano met Liam en maakten ze dit soort dingen.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Tijd voor mijn wekelijkse afspraak bij de fysio om mijn rug een beetje los te houden.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

‘s Middags moest ik naar de verloskundige en kwamen we erachter dat Zusje nog in stuit lag. Wat een tegenvaller. Ze heeft in theorie nog tijd om te draaien (zolang ze niet indaalt), maar het werd wel tijd om stappen te gaan zetten. Ik werd dus doorverwezen naar het ziekenhuis voor een draaipoging.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Mijn buik is niet heel groot, maar toch zit er een hele baby in die nog ruimte zou hebben om te draaien. Een gek idee.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

‘s Avonds ging ik met mijn schoonzusjes naar de slotmusical van de middelbare school waar we allemaal gezeten hebben. Blijft leuk om te zien wat de leerlingen ervan maken. (Ik heb zelf ooit ook twee jaar meegedaan.)

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Oogst uit de tuin!

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Ik bracht een paar pakketjes weg en haalde meteen wat spullen bij de bouwmarkt. Die powerstrips zijn handig om tijdelijke deco aan het plafond te hangen.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Het badje stond nog achter het schot, dus die maakte ik schoon. Hij staat nu tijdelijk in de babykamer, maar uiteindelijk gaat hij verhuizen naar de badkamer.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Ik deed een rondje door de tuin om wat onkruid weg te halen en zag deze bloemen. Achterin de tuin hebben we een schutting van gaas waar klimop tegenaan groeit. Onze achterburen hebben daar wat andere klimmers tussen gezet en dit is het resultaat.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Perspakket! Ik eet niet glutenvrij, maar ik ben wel heel benieuwd naar de muesli met appel-kaneel smaak.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Zo, de koelkast is weer gevuld.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Romano moest ‘s avonds werken, dus toen Liam op bed lag dook ik op de bank.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Yum!

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Zaterdagmiddag zouden we op kraamvisite gaan, maar Liam was ‘s ochtends verkouden wakker geworden en gedurende de dag werd het steeds erger. Na overleg met de ouders hebben we maar besloten om binnenkort een nieuwe poging te doen.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

‘s Avonds probeerde ik een nieuw recept uit. Gelukkig was het erg lekker, want ik vroor er meteen een paar porties van in voor na de bevalling.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Hoi Nala!

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Zondagochtend sliep Romano uit en vermaakte ik me met mijn mannetje.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Uiteraard werd er met Duplo gespeeld…

Dagboek: De laatste voorbereidingen

…en ondertussen dook Nala in de kast.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Liam was nog steeds verkouden, Romano was moe en ik was duizelig en uitgeput. Uiteindelijk hebben we door de dag heen om de beurt op bed gelegen en voor Liam gezorgd. ‘s Avonds maakte Romano nog wel een grote portie lasagna om in te vriezen (nog niet vegan, wel vega), maar verder deden we niks nuttigs.

Dagboek: De laatste voorbereidingen

Ik zou vrijdag al door het ziekenhuis gebeld worden om een afspraak te plannen voor een draaipoging, maar ik hoorde de hele dag niks. Maandag belden ze gelukkig wel al vroeg en kreeg ik te horen dat ik dinsdag (gister) moest komen. Ik gebruikte mijn dag daarom vooral om wat administratie te doen, blogposts te schrijven, te wassen en meer van dat soort klusjes. Dan is in elk geval alles helemaal klaar voor de komst van Zusje. Kleine tegenvaller was wel dat ik het tafelblad van Liams stoel helemaal verkleurd uit de vaatwasser haalde. Er waren nog meer dingen verkleurd waarbij dat normaal niet gebeurt (zelfs delen van de vaatwasser zelf), dus wat er mis is gegaan snap ik niet helemaal. Hebben jullie een goede tip om ‘m weer wit te krijgen? (In het echt is het veel erger dan hier op de foto.)

Fijne week!Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: De laatste voorbereidingen”
  Gaby

  July 10, 2019

  Heeft er iets van tomatensaus of puree in de vaatwasser geweest dan help het vaak om weer in de vaatwasser te zetten hoop voor je dat het lukt  July 10, 2019

  Fijn dat je al zoveel voorbereidingen kon treffen. Ik vind de foto van je buik echt prachtig! Je ziet er goed uit! Lijkt me een gek idee voor je dat die buik binnenkort weer leeg gaat zijn. Wat goed ook dat je zo veel eten invriest, dan hoef je daar straks niet meer over na te denken. Succes met de laatste loodjes!


  Mieke

  July 13, 2019

  Heb je wel eens van spinning babies gehoord? Misschien even op internet zoeken, worden zeer goede resultaten mee gehaald voor het laten slagen van een versie.


  MySimplySpecial
  July 14th, 2019


  Ik was het tegengekomen, maar te laat. Gelukkig is de versie alsnog gelukt! Maar dankje voor het delen van de tip!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie