Dagboek: Dipje - My Simply Special
08/08/2018

Dagboek: Dipje

De laatste weken zit ik niet zo lekker in m’n vel. En dat terwijl het heerlijk weer is en we genoeg leuke dingen doen. Waar het door komt? Ik weet het niet. Dingen worden me gewoon snel te veel nu, ik ben prikkelbaar en heb continue het gevoel dat ik alles verkeerd doe. Ik ben gewoon even op. Heel irritant, maar het kan gebeuren. Afgelopen week heb ik wat meer tijd voor mezelf ingepland en hoewel ik echt ontspannen lastig vind, heb ik er wel van genoten. Kijk maar mee.

Dinsdag

Dagboek: Dipje

Ik reed met Liam naar de Karwei om tape te halen en onderweg naar huis begon het echt enorm hard te regenen. Toen ik later onder onze nieuwe overkapping keek, zag ik dat het dak nog niet helemaal waterdicht was. Daar moeten we wat aan doen!

Dagboek: Dipje

‘s Ochtends speelde ik met Liam en tijdens zijn dutje maakte ik mijn dagboekpost. Na de lunch werd hij opgehaald door mijn schoonzusjes zodat hij mee kon om familie uit Suriname op te wachten op Schiphol. Ik gebruikte die tijd om verder te gaan met het schilderen van ons tuinhuis.

Dagboek: Dipje

Samen boodschappen uitpakken is veel gezelliger! (Al moet ik wel opletten dat hij niet bijvoorbeeld de eieren te pakken krijgt. Dat ging een tijdje terug net goed. Oeps!)

Dagboek: Dipje

Hihi, ik probeerde mijn fysio-oefeningen te doen. Liam vond dat zo leuk dat hij steeds onder me door ging kruipen en zo.

Dagboek: Dipje

Tijd voor een douche! (Niet voor mij, maar voor ons kleine mannetje.)

Woensdag

Dagboek: Dipje

Ik had een dag voor mezelf en besloot wel eerst een uurtje te schilderen.

Dagboek: Dipje

Daarna ging ik op mijn gemakje winkelen. Bij de bank haalde ik Liams verjaardagscadeautje op en ik ging op zoek naar wat zomerkleding voor mezelf. Uiteindelijk kocht ik één shirtje. Overal hing al herfstkleding en daar vond ik het echt nog te warm voor!

Dagboek: Dipje

De rest van de dag zat ik buiten, las ik veel en at ik vers fruit.

Dagboek: Dipje

Aan het eind van de middag haalde ik Liam op van de opvang. Kijk, dit waren nieuwe schoenen. Gelukkig wist ik dat dit ging gebeuren en had ik hem goedkope schoentjes meegegeven. Met kruipen blijven schoenen gewoon niet heel.

Donderdag

Dagboek: Dipje

Mijn tweede dagje me-time. Dit keer deed ik eerst een groot deel van de dag zo min mogelijk. (Moeilijk hoor.) In de loop van de middag fietste ik naar een tuincentrum om een last minute cadeautje te halen. Dat mislukte, maar ik nam wel wat planten voor in de tuin mee. Daarna reed ik nog naar het centrum om daar dan een cadeautje te kopen.

Dagboek: Dipje

‘s Avonds gingen we naar mijn vader voor een gezellige bbq.

Vrijdag

Dagboek: Dipje

Goedemorgen! Ik begon deze ‘mama-dag’ met een fles voor Liam.

Dagboek: Dipje

Hij kan zo vlot de trap op klimmen!

Dagboek: Dipje

Tijdens Liams ochtenddutje ging ik aan de slag met de administratie. Altijd fijn als dat ook weer achter de rug is.

Dagboek: Dipje

De rest van de dag speelden we vooral buiten. Samen zwemmen en spelen met de watertafel.

Dagboek: Dipje

Toen Liam een middagdutje deed, rommelde ik een beetje in de tuin. Ik zette de planten, die ik eerder in de week kocht, in potten en haalde de kaartjes weg.

Dagboek: Dipje

Liam wilde ook helpen, geloof ik. Toen hij namelijk aan het eind van de dag binnen aan het spelen was en ik twee tellen niet oplette, ging hij met de aarde aan de haal. Lang leven de stofzuiger!

Dagboek: Dipje

Romano was vrijdagavond niet thuis, dus toen Liam in bed lag ging ik verder met schilderen.

Zaterdag

Dagboek: Dipje

Oeps! Je zou zeggen dat een dagje Safaripark Beekse Bergen wel genoeg foto’s op zou moeten leveren, toch? Ik maakte eigenlijk alleen deze foto. (Oké, en een paar die ik niet online wil delen.)

Zondag

Dagboek: Dipje

Ik had zaterdag blijkbaar iets verkeerd gegeten, want zondag begon mijn dag niet zo leuk. ‘s Middags kon ik gelukkig wel de energie vinden om uit bed te komen en Nala zag toen haar kans schoon. Maf beestje!

Dagboek: Dipje

We zouden eigenlijk bij ons thuis bbqen met vrienden die niet bij Liams verjaardag konden zijn. Dat zag ik niet zitten. Ik vond het vervelend om het af te zeggen, maar uiteindelijk hebben ze het gewoon verplaatst. Romano ging er ook nog een tijdje heen met Liam, dus ik ben buiten gaan zitten met een boek.

Maandag

Dagboek: Dipje

Ik voelde me gelukkig weer een stuk beter en kon gewoon naar kantoor. Er is daar helaas geen airco en de temperatuur loopt ‘s middags flink op, dus de vriezer ligt vol ijsjes. ‘s Avonds bracht ik een bezoekje aan de fysio.

Hebben jullie wel airco op jullie werk?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Dipje”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie