Dagboek: Divali - My Simply Special
16/11/2015

Dagboek: Diwali

Zo, ik heb een lekkere drukke en productieve week achter de rug! Zo heb ik veel kunnen doen voor mijn blog, het een en ander kunnen regelen voor beide bruiloften, geholpen met verhuizen, Divali gevierd en weer kunnen dansen. Kijken jullie mee?

Zondag

Dagboek: Diwali

Yum!

Dagboek: Diwali

Mijn week begon rustig. Ik was de hele zondag nog alleen (Romano was een weekendje weg) en aangezien ik die zaterdag nog gewerkt had besloot ik gewoon eens een dagje niks te doen. Ik heb lekker liggen lezen en Nala hield me gezelschap. Fijn!

Maandag

Dagboek: Diwali

Maandag ging ik weer hard aan de slag en kwam er een pakketje van Bol binnen. Grappig, ik wist niet dat ze ook kerstspullen verkopen!

Dagboek: Diwali

Ik zat de hele dag achter mijn laptop, maar dook voor mijn lunch wel even de keuken in. Ik experimenteerde een beetje en maakte een lekkere soep. Het recept deel ik binnenkort.

Dagboek: Diwali

Aan het eind van de dag werd ik opgehaald en reed ik met Romano’s moeder en één van zijn zusjes richting Den Haag.

Dagboek: Diwali

Wat we daar gingen doen? Bij een leverancier wat dingen bespreken voor de Hindoestaanse bruiloft. Uiteindelijk duurde het gesprek vrij lang en aten we daar ook maar meteen. Onderweg naar huis reden we langs Schiphol om Romano op te halen. 

Dinsdag

Dagboek: Diwali

Aan het werk op kantoor. Als je iets digitaal gemaakt hebt is het toch leuk om te zien dat het er ook goed uitziet als het gedrukt is.

Dagboek: Diwali

Samen met een collega bracht ik een kort bezoekje aan deze beurs. Wat een mannenwereld!

Woensdag

Dagboek: Diwali

Ook woensdag was ik op kantoor te vinden en aan het eind van de dag gingen Romano en ik naar zijn ouders. Het was namelijk niet alleen Sint Maarten, ook Divali werd woensdag gevierd.

Dagboek: Diwali

We aten gezellig met elkaar en daarna reden Romano en ik door naar Amsterdam voor een danstraining.

Donderdag

Dagboek: Diwali

Lief! Romano nam chocola voor me mee vanuit Warschau.

Dagboek: Diwali

Ik werkte een dagje thuis en kreeg lekker veel af. Dat geeft altijd een goed gevoel!

Dagboek: Diwali

Yum! We kregen woensdag nog wat lekkernijen mee naar huis en daar genoten we donderdag weer van.

Dagboek: Diwali

Druk, druk druk, maar wel met fijne muziek erbij.

Dagboek: Diwali

Onze printer heeft al een tijdje kuren en terwijl Romano aan het koken was probeerde ik om ‘m weer goed aan de praat te krijgen. Uiteindelijk heb ik het opgegeven. Het is helaas tijd voor een nieuwe printer.

Vrijdag

Dagboek: Diwali

Vrijdag schreef ik geen blogposts, maar was ik bezig met allerlei klusjes die er ook bij horen. Oh, en ik heb winkels uitgezocht waar ik naar trouwjurken wil gaan kijken. Spannend!

Dagboek: Diwali

Na een week rommelen had ik nog steeds ruzie met mijn lenzen dus ik ging langs de opticien. Nu zijn er andere proeflenzen voor me besteld, dus die krijg ik ergens deze week. Ik hoop dat die beter bevallen.

Dagboek: Diwali

Ik haalde meteen even nieuwe haarproducten. Het leek me toch eens tijd om producten te gebruiken speciaal voor haar met highlights.

Dagboek: Diwali

Yum! Ik ben helemaal fan van pompoen de laatste tijd en maakte een lekkere pasta voor we weer gingen dansen.

Dagboek: Diwali

Onderweg van de training naar huis luisterden we naar oude nummers, zo grappig!

Zaterdag

Dagboek: Diwali

Mijn wekker ging weer redelijk op tijd en nadat ik (samen met Nala) wat blogs gelezen had…

Dagboek: Diwali

…was het tijd om mijn broertje te helpen met verhuizen. Uiteindelijk was het nog wel even een klus, maar rond een uur of vier was alles over.

Dagboek: Diwali

Hoi!

Dagboek: Diwali

Daarna zijn Romano en ik nog rond gaan rijden door wat wijken in Amsterdam om zo een gevoel te krijgen voor waar we eventueel wel of juist niet zouden willen wonen. We weten nog niet of we uiteindelijk voor Amsterdam gaan kiezen, maar we moeten toch ergens beginnen met zoeken. Tussendoor aten we een lekker ongezonde maaltijd en toen we weer thuis waren zijn we uitgeput op de bank geploft.

Hebben jullie een drukke week achter de rug?

P.S. Doen jullie al mee met de winactie? Je kan een tegoedbon t.w.v. €100,- winnen waarmee je zelf interieurspullen uit kan zoeken!Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Divali”
  Patricia

  November 16, 2015

  Leuke week!! weer een fijne week toegewenst!


  Saskia Henne

  November 16, 2015

  Rivierenbuurt is heel gezellig


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie