Dagboek: Druk druk - My Simply Special
23/02/2016

Dagboek: Druk druk

Wow wat gaan de weken snel! Mijn to-do lijst is gigantisch lang en ik weet af en toe niet waar ik moet beginnen. Het werken aan mijn blog, het werken voor klanten, het zoeken naar een huis en alle voorbereidingen voor de bruiloften maken dat mijn dagen snel vol zitten. Gelukkig is het allemaal erg leuk en geniet ik er heel erg van!

Maandag

Dagboek: Druk druk

Maandag werkte ik vooral thuis heel hard aan een aantal blogposts en ondertussen genoot ik van dit uitzicht.

Dagboek: Druk druk

Aan het eind van de middag gingen we voor een tweede keer bij een huis kijken. Helaas waren we dit keer minder enthousiast. Jammer, maar dan zoeken we gewoon vrolijk verder.

Dagboek: Druk druk

Toen we thuiskwamen is Romano gaan koken en ben ik op Funda gaan kijken. Uiteindelijk heb ik toen twee nieuwe bezichtigingen aangevraagd. 

Dagboek: Druk druk

Pak ‘m dan!

Dagboek: Druk druk

Ahw cute!

Dagboek: Druk druk

Hihi! Hier waren Romano en ik nog wat was aan het opruimen voor we naar bed gingen en Nala kwam kijken wat we aan het doen waren.

Dinsdag

Dagboek: Druk druk

Goedemorgen, op naar kantoor!

Dagboek: Druk druk

Ik maakte wat foto’s in de showroom voor een presentatie waar ik mee bezig was.

Dagboek: Druk druk

Dinsdagavond hebben Romano en ik nog wat dingen voor de bruiloft gedaan. Ik kan me niet meer herinneren wat, maar volgens mij hebben we in elk geval even naar de uitnodigingen gekeken.

Dagboek: Druk druk

Eén van Romano’s zusjes kwam even langs en bracht deze mega paashaas mee. Yum! (Dankjewel Natas!)

Woensdag

Dagboek: Druk druk

Ik moest weer krabben voor ik kon vertrekken. Brr!

Dagboek: Druk druk

Na een dag werken op kantoor reed ik met aardig wat file naar huis. ‘s Avonds was het weer tijd voor een training met ons showteam. We hadden even een break omdat een deel van het team weg was, maar nu starten we weer rustig op.

Dagboek: Druk druk

Ik dronk nog een kopje thee voor ik ging slapen. Hoe leuk is deze mok? (Xenos)

Donderdag

Dagboek: Druk druk

Ik was in de keuken bezig met een recept en Nala kwam er gezellig bij zitten. Ik had mijn camera toch al in mijn handen en kon het niet laten om haar ook te fotograferen.

Dagboek: Druk druk

Het resultaat! Ik ben er best blij mee!

Dagboek: Druk druk

Na de lunch ging ik met mijn moeder langs Loods 5. Ik wilde wat items zoeken voor de bruiloft en inspiratie opdoen voor nieuwe blogposts.

Dagboek: Druk druk

Hoe leuk is dit? Helaas waren ze behoorlijk prijzig, maar anders was er zeker één mee naar huis gegaan.

Dagboek: Druk druk

Toen ik weer thuis was ging ik snel weer aan het werk en ik geloof dat ik doorgewerkt heb tot ongeveer half elf die avond. Ja, toen was het toch echt wel tijd om te stoppen.

Vrijdag

Dagboek: Druk druk

Ook vrijdag was ik thuis aan het bloggen en tussendoor had ik twee afspraken. Zo moest ik weer langs de opticien in verband met mijn lenzen. Ik had de hoop al opgegeven dat ik goede lenzen zou vinden, maar blijkbaar valt er nog wel wat te proberen. Daarna heb ik bij de Action even snel wat spullen gehaald. Aan het eind van de middag ben ik langs de ouders van Romano gereden om wat Hindoestaanse kleding op te halen…

Dagboek: Druk druk

…en na het eten stond er een avondje met vriendinnen op de planning. Ik had een hele koffer bij me met daarin die Hindoestaanse kleding zodat de meiden konden kijken wat ze zouden willen lenen voor onze bruiloft. Dat resulteerde in een gezellige passessie!

Dagboek: Druk druk

Uhm, wat doe je daar Nala?

Zaterdag

Dagboek: Druk druk

Zaterdag ben ik een beetje vergeten foto’s te maken. Mijn dag begon met een bezichtiging van een huis en daarna was het tijd voor een proefsessie voor mijn haar en make-up voor de Hindoestaanse bruiloft. Het haar vond ik erg leuk, maar met de make-up was ik helaas minder happy. Daarna reden we door naar Eindhoven voor de verjaardag van een nichtje van Romano. (En daar hebben ze deze papegaai.)

Dagboek: Druk druk

De jarige had dit ding gekregen (hoe heet dat?) en dat moesten wij natuurlijk ook uitproberen. In het begin voelt het heel raar, maar je leert het wel vrij snel. Leuk om een keer te doen!

Zondag

Dagboek: Druk druk

Zondag sliepen we lekker uit. Daar was ik aan toe! Daarna ging ik online op zoek naar iets voor de bruiloft en ging ik langs Romano’s ouders. Daar had ik afgesproken met een vriendin en de vriendin van mijn broertje zodat ze ook een leuke outfit konden lenen voor de Hindoestaanse bruiloft. De rest van de middag ben ik thuis bezig geweest met opruimen (hoe vervelend zijn dit soort stomme stickers?) en wat DIY-projectjes voor de bruiloft. 

Dagboek: Druk druk

Hier was ik bezig met een ringkussentje.

Hebben jullie een leuke week gehad?Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Druk druk”

    February 23, 2016

    Mooi plaatje van je huis:-)! De foto’s van je kattie zijn heel mooi! Ik maak ook graag foto’s van mijn twee katjes:-)!    February 23, 2016

    Wat een mooie mok!
    & er kunnen nog genoeg katten in een post


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie