Dagboek: Druk weekend - My Simply Special
27/02/2019

Dagboek: Druk weekend

Afgelopen weekend was lekker druk, maar erg leuk. We aten een taartje bij mijn vader, ik pakte de schuurmachine erbij, we kochten de eerste meisjeskleding en Liam speelde in de modder tijdens een ‘gender reveal feestje’ van vrienden. Benieuwd waar ik het allemaal over heb? Kijk maar mee!

Dagboek: Druk weekend

Dinsdag waren Liam en ik thuis en we begonnen de dag met een puzzel.

Dagboek: Druk weekend

Daarna waren we een tijdje op zolder, waar ik mijn wintersportkleding achter de schotten vandaan haalde. Ik wilde kijken of ik alles nu nog pas. Mijn jas is geen probleem, maar de broek past precies. Ben benieuwd hoe dat over een maand is.

Dagboek: Druk weekend

Daarna zocht ik ook meteen Liams babykleding uit terwijl Liam met de emmers speelde. Een deel ging weg, een ander deel kan nog een ronde mee als iemand een jongetje heeft en een aantal items kunnen wij ook voor ons meisje gebruiken.

Dagboek: Druk weekend

Na een paar uur werken en Liams dutje gingen we de deur uit. Een frisse neus halen en planten kopen.

Dagboek: Druk weekend

Dit boek van Nijntje blijft een succes met de geluiden die er in zitten. 

Dagboek: Druk weekend

Woensdag werkte ik op kantoor en ‘s avonds gaf ik mijn kwasten een wasbeurt. Dat had ik al heel lang niet gedaan, oeps!

Dagboek: Druk weekend

Ook donderdag werkte ik op kantoor en vlak voor ik weer naar huis ging, krabbelde ik (lekker lelijk) op een briefje wat er aan fruit moest komen. We vullen namelijk allemaal om de beurt de fruitschaal aan en ik was aan de beurt.

Dagboek: Druk weekend

‘s Avonds kwam er iemand langs om mijn bureau op te halen die ik via Marktplaats had verkocht.

Dagboek: Druk weekend

Vrijdagochtend gingen Liam en ik in zijn nieuwe kamer aan de slag met het monteren van wat Ikea meubels. Prachtig vindt hij dat!

Dagboek: Druk weekend

Dit gedeelte vind ik dan weer minder leuk…

Dagboek: Druk weekend

Terwijl Liam een dutje deed, sorteerde ik de babykleren die we nu nog hebben om te zien wat er per maat is.

Dagboek: Druk weekend

Ik kreeg dit boekje binnen. Hij is lekker klein en staat vol met handige tips. Ik liep al vaker over dit onderwerp na te denken, maar ik ga mezelf uitdagen er meer mee te doen.

Dagboek: Druk weekend

Samen boodschappen doen…

Dagboek: Druk weekend

…en mijn reservebril laten stellen. Ik heb een heel fijne bril, maar met Liam erbij is het risico dat hij stuk gat toch een stuk groter. Ik bestelde daarom een tijd terug een extra bril via Eyelove. Leuk en betaalbaar, maar de dames in de winkel zijn nog geen pro in het stellen van die dingen. Ik ben nu twee keer geweest, maar ben nog niet tevreden helaas.

Dagboek: Druk weekend

Zaterdagochtend dook ik de garage in. Ik had bedacht dat ik dit weekend alle panelen voor Liams bed wilde schuren en gelukkig ging dat sneller dan ik had verwacht.

Dagboek: Druk weekend

Nadat ik mijn stoffige kleding uit had getrokken, reden we naar mijn vader voor een kopje thee.

Dagboek: Druk weekend

Na Liams dutje was het tijd om te vertrekken, maar er moest eerst geveegd worden.

Dagboek: Druk weekend

Vrienden van Romano gingen naar de huishoudbeurs en hadden gevraagd of we mee gingen. We kregen twee kaartjes en aangezien we er wat eerder waren, liepen we eerst een rondje over de Negenmaandenbeurs. We kochten een paar spuugdoekjes, rompers en wat kleding. Daarna was het tijd voor de Huishoudbeurs. Ik was er nog nooit geweest en vond het leuk om het een keer te zien, maar zal niet snel nog een keer gaan.

Dagboek: Druk weekend

Zondagochtend stond ik weer in de garage te schuren, tot ik gebeld werd. We zouden om 1 uur ergens moeten zijn, maar dat werd ineens vervroegd. Snel maakten we ons klaar en uiteindelijk waren we redelijk op tijd. We gingen met een groep naar buiten en dat was met het heerlijke weer geen straf.

Dagboek: Druk weekend

Met behulp van deze vellen karton moesten we voorspellen of we dachten dat onze vrienden een meisje of een jongetje zouden krijgen. Ik gokte op een meisje en doormiddel van rookbommen ontdekten we dat dat klopte. We hebben daarna nog een tijd in de zon staan kletsen terwijl de kids rondrende. Het gras was alleen heel erg nat en binnen no time was Liam helemaal vies.

Dagboek: Druk weekend

Aan het eind van de middag waren we weer thuis en kon alles de wasmachine in. Ik ging weer verder met schuren terwijl de zon langzaam onder ging. 

Dagboek: Druk weekend

Maandag was weer een kantoordag en ‘s avonds was ik grotendeels alleen met dit mannetje. Hij kwam me lief ‘helpen’ met koken.

Vinden jullie dit weer ook zo fijn?Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Druk weekend”

  February 27, 2019

  Wat leuk om het cadeautje wat ik je voor Liam gaf terug te zien bij de kleertjes😍

  X


  MySimplySpecial
  February 27th, 2019


  Ja leuk hè, die kan gewoon nog een ronde mee  February 27, 2019

  Wat een werkjes heb je dit weekend allemaal verricht! Lekker productie En wat een leuk idee met die rookbom om een genderreveal te doen. Zoiets heb ik nog nooit eerder gezien. Leuk dat vrienden van jullie ook een meisje krijgen. Dat boekje over ontplastic lijkt mij ook onwijs interessant! Misschien kun je daar een review over schrijven? Ik probeer mijn gebruik van plastic ook terug te dringen, maar dat is soms nog best lastig, aangezien veel producten in plastic verpakkingen worden verkocht.


  MySimplySpecial
  February 27th, 2019


  Ik ga zeker een post schrijven over dat boek, dus die komt binnenkort online. Ik vind het namelijk ook heel lastig om minder plastic te gebruiken en ik hoop heel erg dat dit boekje gaat helpen.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie