Dagboek: een jaar de sleutel - My Simply Special
21/11/2018

Dagboek: een jaar de sleutel

Afgelopen week was het alweer een jaar geleden dat we de sleutel krijgen van ons mooie huis. Ik vond het toen heel spannend om een woning te kopen op basis van wat tekeningen. Zou het wel goed voelen? Nou, dat is helemaal goed gekomen! Ik denk bijna dagelijks “wat een fijn huis hebben we toch”. Anyway, kijken jullie weer mee naar de foto’s die ik deze week maakte?

Dagboek: een jaar de sleutel

Eerst was Liam ziek en toen hij dinsdag eindelijk weer een beetje beter was, voelde ik me flink beroerd. Ik bleef een tijdje in bed liggen en werkte de rest van de dag vanuit huis.

Dagboek: een jaar de sleutel

Woensdag ging het nog niet veel beter, dus dat betekende nog een dag vanuit huis werken in plaats van op kantoor. Nala vond het wel gezellig.

Dagboek: een jaar de sleutel

Techniek is toch handig! Ook donderdag werkte ik vanuit huis, maar ik kon gewoon inbellen voor een meeting.

Dagboek: een jaar de sleutel

Vrijdag was ik nog niet helemaal fit, maar het ging al een stuk beter. Ik plakte kindersloten in een paar lades zodat Liam niet bij mijn make-up en sieraden kan. Handig!

Dagboek: een jaar de sleutel

Samen spelen!

Dagboek: een jaar de sleutel

‘s Middags deden we boodschappen en liet Liam zien dat hij zelf wel kon drinken uit een Dopper.

Dagboek: een jaar de sleutel

Ik had eindelijk een fijne relax-broek gevonden die lang genoeg was, maar de zakken vond ik niet mooi. Het waren van die dingen die je zo heel erg ziet zitten op je bovenbenen. Weten jullie wat ik bedoel? Ik besloot de zakken gewoon dicht te naaien en ze er uit te knippen.

Dagboek: een jaar de sleutel

Aan het eind van de dag bracht ik Liam weg, want Romano en ik gingen die avond met vrienden snel ergens wat eten en daarna door naar een comedy show.

Dagboek: een jaar de sleutel

De volgende ochtend dook ik de badkamer in om mijn haarkleur op te frissen. Ik ben nog steeds aan het experimenteren met verschillende kleuren en deze bevalt me tot nu toe het beste.

Dagboek: een jaar de sleutel

De rest van de dag stond in het teken van klusjes. Naar de milieustraat, pakketjes wegbrengen, post ophalen bij ons oude huis, winterbanden onder de auto plaatsen en meer van dat soort dingen.

Dagboek: een jaar de sleutel

Even zitten hoor!

Dagboek: een jaar de sleutel

Het was hoog tijd voor een knipbeurt voor ons mannetje, dus Romano ging aan de slag. De bovenkant is nu eigenlijk nog wat te lang, maar het ziet er al een stuk beter uit.

Dagboek: een jaar de sleutel

Goedemorgen!

Dagboek: een jaar de sleutel

Op zondagochtend kwamen er vrienden op bezoek met hun dochtertje en daarna reed ik naar de supermarkt om fruit voor op kantoor te halen. ‘s Middags bracht ik een bezoekje aan het tuincentrum en kwam mijn vader even langs.

Dagboek: een jaar de sleutel

Tussendoor repareerde ik Liams jas. Blijkbaar was hij tijdens het buitenspelen op de crèche ergens achter blijven hangen.

Dagboek: een jaar de sleutel

Ook maakte ik touwtjes aan twee paar wanten zodat Liam ze minder makkelijk kwijt kan raken.

Dagboek: een jaar de sleutel

Mijn mannen!

Dagboek: een jaar de sleutel

Maandag werkte ik weer gewoon op kantoor en op weg naar huis haalde ik boodschappen.

Dagboek: een jaar de sleutel

Toen Liam naar bed was, dook ik met een warme chocolademelk en een boek op de bank. En ja, ik ben heel vroeg met een kerstboom dit jaar. Vorige jaar heb ik kerst een beetje overgeslagen door de verhuizing, dus dat halen we nu in. Het is een klein nepboompje die op de kast past, zodat Liam er niet bij kan.

Wanneer zetten jullie de kerstboom neer?Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: een jaar de sleutel”

  November 21, 2018

  Leuk dagboekje! Die foto van jou en Liam samen op de trap is ontzettend leuk! Wat bijzonder dat jullie alweer een jaar de sleutel hebben van jullie huis. Als je dan je blogposts van een jaar geleden vergelijkt met nu, zie je echt de progressie in jullie huis! Leuke ontwikkeling! Die bruine haarkleur staat je trouwens prachtig! Fijne dag!  November 22, 2018

  Wat leuk dat je al een jaar de sleutel hebt ;)!
  En de foto’s zijn ook prachtig :).

  Groetjes,
  Eline


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie