Dagboek: Eindelijk gordijnen - My Simply Special
09/02/2018

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Na 5,5 week elke avond vuilniszakken voor ons slaapkamerraam plakken, hebben we nu eindelijk gordijnen! Ik ben blij dat we gewacht hebben met bestellen tot na de verhuizing, want zo konden we zien hoe onze meubels overal stonden en wat mooi zou passen wat betreft gordijnen. Het nadeel daarvan is alleen wel dat je dan een tijdje met vuilniszakken in de weer moet. Maar goed, nu is dat dus verleden tijd! Kijken jullie mee wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb?

Donderdag

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Liam was al netjes aangekleed, maar ik nog niet. Eerst maar eens ontbijten en spelen op ons bed.

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Tijd voor een hapje. Hier kreeg hij een mix van appel en peer.

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Ik was de hele dag met ons mannetje bezig, zette tussendoor een dagboekpost in elkaar en ‘s middags had ik een call met iemand hier in Nederland en iemand uit Zwitserland.

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Yes, de gordijnen werden bezorgd! We hadden geen tijd om ze meteen op te hangen, maar ik kon het niet laten om alvast een doos open te maken.

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Diner! Deze combinatie met wraps hebben we sinds kort ontdekt en bevalt goed. Het is makkelijk te maken en lekker.

Vrijdag

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Mijn dag begon met een afspraak om mijn zakelijke administratie te bespreken en gelukkig kon Liam gewoon mee. Onderweg naar huis haalde ik een paar rompertjes en dit shirtje.

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Aan het eind van de middag gingen we weer op pad. Ik kocht nog wat zomerkleding voor Liam en haalde onder andere luiers en een internationaal rijbewijs.

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Ik zou een avondje alleen thuis zijn met Liam, maar mijn schoonouders wilde hem graag zien en kwamen hem ophalen. Ik besloot toen maar meteen mijn administratie bij te werken. Niet het leukste klusje op vrijdagavond, maar ja het moet een keer gebeuren en met een baby heb je toch minder tijd.

Zaterdag

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Goedemorgen! We beginnen het weekend met z’n vieren op bed.

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Mijn bestelling bij Babydump kwam binnen met twee hoeslakens, een handig petje een plastic slab. Ik was die slab tegengekomen op de blog van Michelle en hij leek me meteen heel handig. Hij heeft namelijk mouwen en doordat hij van plastic is, kan je ‘m gewoon afspoelen. Perfect voor als Liam bijvoorbeeld een maïsvinger krijgt en echt alles plakkerig wordt.

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Ik maakte verder mijn administratie af, draaide een paar wassen en terwijl ik daarna Liam de fles gaf…

Dagboek: Eindelijk gordijnen

…begon Romano vast met het ophangen van het gordijn in de keuken. Zodra Liam zijn fles op had, ben ik Romano gaan helpen en al snel was het gedaan met de enorme inkijk vanaf de straat. Heel fijn en het voelde meteen nog gezelliger in huis. Nadat we klaar waren, kwamen er vrienden eten met hun dochtertje. Dat was erg gezellig en daarna keken we nog met z’n tweeën een film terwijl Liam lekker lag te slapen.

Zondag

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Onze zondag begon lekker rustig en stond verder vooral in het teken van het ophangen van alle gordijnen in de kamers boven.

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Romano deed het meeste werk, terwijl ik spullen aangaf en Liam bezig hield. Aan het eind van de dag hing alles. Heerlijk!

Maandag

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Ik werkte op kantoor. Lezen jullie ook altijd de vragen op die kaartjes aan de theezakjes? Ik ga ze dan ook vaak voor mezelf beantwoorden. In dit geval is mijn antwoord ‘zon’, maar ik ben negen (!) jaar geleden voor het laatst op wintersport geweest en dat mis ik af en toe toch ook wel, hoor.

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Onderweg naar huis haalde ik boodschappen en dat ruimde ik thuis op. Daarna reed ik naar mijn schoonouders, waar we bleven eten. Omdat Liam de volgende dag weer daarheen zou gaan, bleef hij uiteindelijk slapen. 

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Voor ik zelf ook ging slapen, kon ik het niet laten om het pakketje van H&M open te maken. Er zat niks voor mezelf in, maar wel wat leuke spullen voor Liam. Toch blijft het lastig met maten. Alle drie de broekjes die ik bestelde waren maat 68, maar die in het plastic zit, had veel kortere pijpjes. Die moet dus terug.

Dinsdag

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Na een dag op kantoor kreeg ik dit mooie uitzicht te zien toen ik naar mijn auto liep. Pretty!

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Ik was een avondje alleen thuis met Liam, dus ik kon lekker knuffelen. Daar was ik wel aan toe na zo’n nachtje logeren!

Woensdag

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Dit keer was het op kantoor extra gezellig, want een van mijn collega’s had haar kat een dagje mee.

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Yes, nog meer post! 

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Van het merk MYOMY heb ik inmiddels al een klein schoudertasje en een tas die ik voor werk gebruik. En nu heb ik een derde exemplaar! Van Van Arendonk schoenen mocht ik namelijk iets uitzoeken op hun webshop. (Heel leuk, want wie kan er nou nee zeggen tegen schoenen?) Ik was dus ook al bij de damesschoenen aan het kijken en tussen de laarzen aan het snuffelen, maar toen ik deze tas zag staan, kon ik het niet laten om daarvoor te kiezen. Ik vind de gekartelde randjes zo leuk en het leer is heel mooi!

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Hij is iets bruiniger dan ik verwacht had, maar hij kleurt mooi bij bijvoorbeeld jeans en een zwarte jas. Oh, en mijn laptop past er ook in, dus dat is handig.

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Voor ik naar bed ging, dook ik nog even achter mijn laptop om een winnaar te kiezen van het verwenpakket en de hangmat. De gelukkige heeft al een mail ontvangen.

Dat was een fijne week! Voor in de woonkamer hebben we nog gordijnen nodig maar dat komt binnenkort wel. Voor nu ben ik al erg blij met de rest.Categorieën: Dagboek, My LifeEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie