Dagboek: Feestdagen & vakantie - My Simply Special
04/01/2016

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Hebben jullie gemerkt dat er vorige week geen dagboek online stond? In verband met de feestdagen en een familievakantie had ik besloten mezelf even rust te gunnen en een weekje over te slaan. Maar! Dat betekent wel dat ik vandaag heel erg veel foto’s voor jullie heb! Ik moest wel even goed nadenken wat ik ook alweer allemaal gedaan heb, maar ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien!

Zondag

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Wat ik de zondag voor kerst allemaal gedaan heb? Ik weet het eerlijk gezegd niet zo goed meer, het voelt inmiddels als heel lang geleden. Romano maakte in elk geval een lekkere pizza en ik maakte mijn dagboekpost.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Ohjah, en ik haalde deze oude computer uit de schuur omdat ik wat oude video’s en dvd’s over wilde zetten naar mijn harde schijf.

Maandag

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Ik reageer tegenwoordig niet zo goed meer op yoghurt en de sojavarianten zijn helaas ontzettend zoet. Ik ben daarom begonnen met experimenteren met havermout.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Onderweg naar een bezichtiging van een huis. Dit is het eerste huis waar we echt enthousiast over zijn!

Dagboek: Feestdagen & vakantie

De rest van de dag werkte ik hard voor mijn blog om de laatste dingen te regelen voor de vakantie. Ohja, en ik lakte tussendoor mijn teennagels.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Maandagavond stond in het teken van schoonmaken en opruimen. Dat moet helaas ook gebeuren.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Ik maakte meteen even een plekje voor mijn brillen.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Daarna doken we ons bed in en genoten we van een lekkere muffin die Romano als verrassing had meegenomen. Yum!

Dinsdag

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Ik werkte een dag op een heel rustig kantoor, veel collega’s hadden al vakantie.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Post! In deze doos zitten materialen voor een DIY-project waar ik heel veel zin in heb!

Dagboek: Feestdagen & vakantie

We hadden afgesproken geen cadeautjes te doen dit jaar maar ineens lagen er toch cadeautjes onder onze kerstboom. Heel erg leuk natuurlijk, maar hoe regel ik zo last-minute nog een cadeautje voor Romano?

Woensdag

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Ik werkte nog een dag voor een klant, maar eerst maakte ik de laatste twee vakjes open. Wat een leuke producten allemaal!

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Romano speelde met Nala.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Om vijf uur sloot ik af en ging ik aan de slag met het dekken van de tafel. Ons showteam zou namelijk bij ons komen gourmetten.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Ik ben er klaar voor! 

Dagboek: Feestdagen & vakantie

En Nala ook!

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Gourmetten blijft leuk om te doen!

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Na het eten ging een deel van de groep naar huis, maar met de rest speelden we nog tot laat spelletjes.

Donderdag

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Ik heb nog een cadeautje voor Romano kunnen regelen en dat moest natuurlijk wel ingepakt worden.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Ik was bang dat ik te laat was, maar gelukkig was ik net op tijd voor mijn afspraak bij de fysio.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Daarna liep ik nog even de Action binnen om iets voor Romano te halen. Deze foto stuurde ik naar hem om te vragen of dit was wat hij wilde hebben.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Thuisgekomen was het tijd om de keuken in te duiken. We gingen namelijk die avond met mijn familie kerst vieren en Romano en ik waren verantwoordelijk voor het hoofdgerecht. Voor we vertrokken maakten we alles al zo veel mogelijk klaar.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Uiteindelijk hebben we een hele gezellige avond gehad met heerlijk eten!

Vrijdag

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Kerstontbijt voor 2!

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Omdat we de volgende dag op vakantie zouden gaan zijn Romano en ik na ons late ontbijt in gaan pakken. Nala vond dat heel interessant!

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Dat ze daarna in haar mand moest vond ze alleen wat minder leuk. 

Dagboek: Feestdagen & vakantie

We vierden 1e kerstdag met Romano’s familie en zijn zusjes hadden een uitgebreid diner voorbereid.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Natuurlijk hebben we wel geholpen waar dat kon.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Yum!

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Wauw! Ik kreeg deze mooie armband van Romano. Sinds ik ‘m tijdens een persevent gezien had bleef ik er aan denken en ik ben er dan ook ontzettend blij mee!

Zaterdag – zaterdag

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Vakantie!! Een week lang genoten we van zon, zee, strand en familie. Ik deel dit keer niet een heel verslag, maar wel wat sfeerfoto’s zodat jullie een beetje een indruk krijgen.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Wat een mooie uitzichten en kleuren zie je toch soms vanuit een vliegtuig.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Cute!

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Wat is deze slak groot!

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Bij een restaurant waar we gingen lunchen bleken ze schildpadden te hebben en de grootste en oudste daarvan vind het fijn om geaaid te worden. Hij kwam dus ook zelf naar ons toe voor wat aandacht en bekeek Romano’s GoPro met interesse.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Ahw! (Hij had net gegeten en was vergeten z’n mond schoon te maken. Hihi!)

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Oud & nieuw!

Dagboek: Feestdagen & vakantie

We vierden oud & nieuw met de familie en gingen daarna nog een drankje drinken bij de bar van het restaurant. Daar was bijna niemand meer, maar ineens kwam er een medewerker naar ons toe om te vertellen dat een schildpad eieren aan het leggen was op het strand en dat we konden komen kijken. Hoe bijzonder is dat!

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Na het leggen van de eieren in een diep gat in het zand was mama schildpad een hele tijd bezig met het vullen van het gat. We gingen toen terug naar de bar, maar namen na een tijdje nog even een kijkje bij haar. Ze stond toen op het punt om terug te gaan naar de zee, maar was in de war door de lichten van het hotel. Een medewerker van het hotel heeft haar toen met de zaklamp van mijn telefoon naar het water begeleid. Wat een geweldige start van 2016!

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Mijn eerste echte manicure en pedicure. Mijn nagels hebben er nog nooit zo netjes en verzorgd uitgezien!

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Zonsopkomst onderweg naar het vliegveld.

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Wachten tot we moeten boarden. Ik wil niet weg!!

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Dagboek: Feestdagen & vakantie

We kwamen ‘s avonds terug in Nederland en ik haalde nog even snel een salade bij de AH. Romano had geen honger, maar ook al was het laat, ik wilde nog wel wat eten.

Hebben jullie mooie feestdagen gehad?

P.S. Doen jullie al mee aan de winactie? Ik geef namelijk verwenpakket weg met een waarde van zo’n €200,-!! en producten van o.a. Rituals, L’Occitane & Guhl. Meedoen is heel makkelijk en kan nog tot en met zaterdag 23 januari 2016. Lees hier wat je moet doen.Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Feestdagen & vakantie”

  January 4, 2016

  Die vakantie ziet er heerlijk uit! Raar is dat dan, dat het voelt alsof kerst alweer tijden geleden is.
  Liefs  January 4, 2016

  Dat ziet er fijn uit!
  Waar zijn jullie heengeweest op vakantie?
  Mijn feestdagen waren erg fijn vooral oudjaar vond ik dit keer erg geslaagd. We organiseerden samen met vrienden een buffet waarin iedereen een aantal gerechtjes maakte. Het toetje staat online op mijn blog.

  Ik wens je een onvergetelijk 2016 toe!

  x


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie