Dagboek: Feestje - My Simply Special
17/10/2017

Dagboek: Feestje

We hebben een lekker drukke maar leuke week achter de rug! Er werd wat meer bekend over de oplevering van ons nieuwe huis, dus ineens moest er het een en ander geregeld worden. Verder kreeg een van mijn schoonzusjes haar diploma, kwam er kraamvisite en gaven we een feestje. Kijk maar mee!

Maandag

Dagboek: Feestje

Ik maakte maandag, naast de foto bovenaan deze post, alleen deze foto. Ik was gewoon een dagje thuis met Liam, werkte en ‘s avonds had ik een afspraak bij de fysio.

Dinsdag

Dagboek: Feestje

Ook dinsdag was ik gewoon thuis. Een van mijn schoonzusjes kwam even met Liam spelen, dus ik naaide ondertussen de kraag van dit truitje vast, zodat de rits niet in Liams gezicht komt. (Ja, ons kleintje heeft door alle kraamcadeaus meer merkkleding dan wij zelf hebben!)

Dagboek: Feestje

Herfst in de tuin!

Dagboek: Feestje

Samen spelen op bed.

Dagboek: Feestje

Yes, de nieuwe wasmachine werd geleverd. ‘s Avonds werkte ik nog en draaide ik een was. Vijf dagen zonder wasmachine is met een baby in huis wel lang.

Woensdag

Dagboek: Feestje

Hij is nog een beetje aan de grote kant, maar hoe stoer is dit spijkerbroekje!

Dagboek: Feestje

Helemaal van de wereld na een voeding.

Dagboek: Feestje

‘s Middags gingen we samen op pad.

Dagboek: Feestje

Ik had namelijk wat spullen nodig en kwam thuis met onder andere een plantenspuit, mascara, fotopapier en voedingstopjes (die toch niet zo lekker blijken te zitten, helaas).

Dagboek: Feestje

Naar buiten kijken tijdens het drinken is natuurlijk wel erg leuk.

Donderdag

Dagboek: Feestje

Liam was donderdagochtend niet zo vrolijk, maar ik wilde natuurlijk wel een foto maken met het mijlpaalkaartje. Twaalf weken alweer, hoe kan dat?

Dagboek: Feestje

‘s Middags reden we naar Leiden voor de diplomauitreiking van een van mijn schoonzusjes. 

Dagboek: Feestje

Na het officiële gedeelte dronken we wat op een terrasje en daarna gingen we nog met een hele groep uit eten.

Dagboek: Feestje

Liam was er gezellig bij en vond alles reuze interessant.

Vrijdag

Dagboek: Feestje

We moesten vroeg de deur uit, in verband met kijkers, dus wij reden naar ons nieuwe huis. Helaas mochten we er niet in aangezien er te veel mensen aan het werk waren op dat moment. Van de rest van de dag heb ik geen foto’s gemaakt, maar we zijn even langs mijn schoonouders gereden en mijn moeder, oma en tante kwamen langs. Gezellig!

Zaterdag

Dagboek: Feestje

Ons mannetje was al vroeg wakker, dus ik ging met hem ontbijten op de bank. Zo kon Romano nog een paar uur doorslapen.

Dagboek: Feestje

Dat handje, zo cute!

Dagboek: Feestje

De rest van de dag zijn we met de voorbereidingen voor ons feestje bezig geweest en ik heb wat dingen uit zitten zoeken voor ons nieuwe huis.

Dagboek: Feestje

Aan het eind van de dag kwam de eerste visite al en na het eten kwamen de meeste mensen. We hebben het klein gehouden in verband met Liam, maar gezellig was het zeker! (Deze cupcakes maakten mijn schoonzusjes voor ons. Yum!)

Zondag

Dagboek: Feestje

Na een vroege voeding wilde Liam weer naar bed, dus wij konden zowaar ook uitslapen. Heel erg fijn natuurlijk, want het was toch laat geworden. We hebben er verder een rustig dagje van gemaakt en zijn voor het eerst met Liam in bad geweest. Gezellig met z’n drietjes en zo kon Liam zijn nieuwe zwemband uitproberen.

Dagboek: Feestje

‘s Avonds ging Romano spelletjes spelen bij z’n familie en hij nam Liam mee. Ik had dus even wat uurtjes voor mezelf en ik maakte het mezelf makkelijk door een soepje uit de vriezer te halen.

Dagboek: Feestje

Ligt dat nou lekker Nala?

Wat hebben jullie afgelopen weekend gedaan?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Feestje”

    October 17, 2017

    Ah wat een heerlijk ventje! Leuk om te zien!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie