Dagboek: Fles weigeren - My Simply Special
23/10/2019

Dagboek: Fles weigeren

Voelen kleintjes het aan als je van plan bent weer naar kantoor te gaan? We zijn bij Zoey al weken geleden begonnen met het oefenen met flesjes zodat ik kon gaan sporten. Afgelopen week ging ik weer fitnessen, maar besloot Zoey ineens de fles te weigeren. Niet zo handig, want op maandag zou ik weer op kantoor gaan werken. De dagen erna stonden voor ons dus in het teken van oefenen en nog meer oefenen. Uiteindelijk lukte het op zondagmiddag toch en kon ik maandag met een redelijk gerust gevoel de deur uit.

Dagboek: Fles weigeren

Dinsdagochtend kwam de kinderfysio langs. Het gaat heel goed gelukkig, dus ze komt pas over een paar weken weer terug.

Dagboek: Fles weigeren

Wat doe je op het dak Nala?

Dagboek: Fles weigeren

Proberen te werken met twee wakkere kids die aandacht willen, best een uitdaging maar wel gezellig.

Dagboek: Fles weigeren

Hihi!

Dagboek: Fles weigeren

Was, was en nog meer was. Zeker zo vlak na onze vakantie.

Dagboek: Fles weigeren

Na z’n dutje wilde Liam eerst op z’n kamer spelen. Prima, mannetje!

Dagboek: Fles weigeren

Woensdagmiddag zat ik te kolven met dit uitzicht. Niet verkeerd!

Dagboek: Fles weigeren

Tummy time. Zoey houdt het steeds langer vol en dit boekje vindt ze heel interessant om te bekijken.

Dagboek: Fles weigeren

Donderdagochtend ging ik met Zoey en mijn schoonzus naar de babyspa. Ik kreeg dit van haar als cadeautje, super lief!

Dagboek: Fles weigeren

Het ziet er een beetje vreemd uit zo met die band om haar nek, maar ze leek het heerlijk te vinden. Lekker dobberen en rondspartelen. Echt even vrij kunnen bewegen. Daarna kregen we een lesje babymassage en dat werd ook gewaardeerd.

Dagboek: Fles weigeren

Thuis sliep ze lekker en kon ik even werken.

Dagboek: Fles weigeren

Allebei de kleintjes waren weer wakker. Salontafel aan de kant en spelen op het kleed.

Dagboek: Fles weigeren

Hihi, Liam kroop zelf in ons bed om Zoey’s boekje te ‘lezen’.

Dagboek: Fles weigeren

Vrijdagochtend ging ik naar de stad voor wat boodschappen en kocht ik deze nieuwe limited edition voor mezelf. 

Dagboek: Fles weigeren

Mijn verlof was officieel afgelopen, dus het was tijd om dit bord uit de voortuin te halen. Ik vind ‘m nog steeds heel leuk, dus jammer was het wel.

Dagboek: Fles weigeren

Nu het steeds vroeger donker is, steek ik weer wat vaker kaarsen aan. Gezellig!

Dagboek: Fles weigeren

Zaterdagochtend stond ik me op te maken en zag ik ineens dit. Als Liam ergens niet bij kan, gaat hij de laatste tijd meteen z’n krukje halen. Die la gaat dus vanaf nu op slot

Dagboek: Fles weigeren

‘s Middags reden we naar mijn moeder om haar verjaardag te vieren.

Dagboek: Fles weigeren

Toen we ‘s avonds weer thuis kwamen, dook Nala meteen in Zoey’s autostoel. Dat was natuurlijk niet de bedoeling…

Dagboek: Fles weigeren

…maar even later lag ze hier. Eigenwijsje.

Dagboek: Fles weigeren

Zondagochtend deed ik een korte workout. Roeien en buikspieroefeningen.

Dagboek: Fles weigeren

Woensdagavond ontdekten we dus dat Zoey geen flesjes meer wilde drinken. We zijn daarna steeds aan het oefenen geweest en hebben vanalles geprobeerd. Zondag ben ik uiteindelijk boodschappen gaan doen en heeft Romano weer met haar geoefend. Ze waren net bezig toen ik thuiskwam van boodschappen doen, dus ik bleef in de gang wachten.

Dagboek: Fles weigeren

Later op de dag verstopte ik me boven toen Zoey weer honger had. Gelukkig leek het te werken (in combinatie met wat andere trucjes) en de flessen gingen er weer in. Wat een opluchting!

Dagboek: Fles weigeren

Voor Liam maakte ik twee jaar terug een babygym in de vorm van een tipi en Zoey is er nu helemaal weg van.

Dagboek: Fles weigeren

‘s Middags ging ik pepernoten bakken met Liam. Ik hoopte samen met hem balletjes te maken van het deeg, maar hij vond het maar ‘bah!’. Hij keek dus vooral en speelde met de spatel.

Dagboek: Fles weigeren

Terwijl de pepernoten in de oven stonden, haalden we de klei tevoorschijn. Daar heeft hij zich een hele tijd mee vermaakt.

Dagboek: Fles weigeren

Maandag ging ik voor het eerst weer naar kantoor. Het afscheid nemen vond ik helemaal niet leuk, maar het voelde goed om weer wat ‘normaals’ te doen. Zoey was een dagje bij Romano en ik kreeg regelmatig updates. Ze dronk prima uit de fles, dus ik kon met een rustig gevoel werken. Uiteraard moest ik wel kolven, maar ik vond uiteindelijk een meetingruimte die heel geschikt was. Ik kon er gewoon doorwerken, hij kon van binnenuit op sloot, niemand keek er naar binnen en er was een wastafel. Prima!

Dagboek: Fles weigeren

Onderweg naar huis haalde ik Liam op en thuis bleek dat Romano al had gekookt. Heel fijn!

Hoe was jullie week? Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Fles weigeren”

  October 23, 2019

  Awh wat vervelend dat Zoey de fles weigerde, gelukkig is het uiteindelijk opgelost, maar ik kan me voorstellen dat dat wat spanning veroorzaakt. Hihi wat lief dat Liam zelf in jullie bed een boekje ging lezen en ook lekker dat jullie pepernoten gingen bakken! Ook succes weer met werken na je verlof!


  Mieke

  October 23, 2019

  Wat gaat de tijd snel dat je al weer mag (of moet?) werken. Wel een fijne overgang dat de kinders eerst nog even gewoon thuis zijn zonder jou. Lijkt mij net wat makkelijker dan dat ze meteen naar de opvang gaan.


  MySimplySpecial
  October 25th, 2019


  Ja dat is zeker makkelijker, dus daar ben ik erg blij mee


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie