Dagboek: Garage verbouwen - My Simply Special
13/09/2019

Dagboek: Garage verbouwen

Een dagboekpost op vrijdag? Yes, in verband met mijn verjaardag heb ik het deze week even omgegooid zodat mijn terugblik afgelopen woensdag online kon komen. Vandaag laat ik alsnog zien wat ik vorige week allemaal deed. Ons lange weekend stond dit keer vooral in teken van het verbouwen van de garage. Oké, verbouwen klinkt misschien een beetje dramatisch, maar we hebben al onze sportmaterialen van de zolder naar de garage verhuisd.

Dagboek: Garage verbouwen

Vorige week dinsdag werkte ik ‘s ochtends aan mijn dagboekpost met Zoey op schoot. Niet heel praktisch, maar wel gezellig.

Dagboek: Garage verbouwen

Daarna ging ik op pad. Een stuk lopen om mijn conditie weer een beetje op te bouwen en even winkelen. Ik pas maar weinig uit mijn kast, dus ik zocht bij H&M naar wat nieuws. Uiteindelijk kocht ik één shirtje.

Dagboek: Garage verbouwen

Back home.

Dagboek: Garage verbouwen

Aan het eind van de middag haalde ik Liam op. Hij was met een van mijn schoonzusjes gaan zwemmen die dag. 

Dagboek: Garage verbouwen

‘s Avonds pasten we Liams winterkleding van vorig jaar. Het meeste was uiteraard te klein, dus ik wist wat er gekocht moest worden.

Dagboek: Garage verbouwen

Woensdagochtend woog ik Zoey. Ik gebruikte gewoon onze grote weegschaal zodat ik haar vast kon houden. Niet heel nauwkeurig, maar zo kan ik in elk geval in de gaten houden wat er gebeurt.

Dagboek: Garage verbouwen

Hoi! We dragen Zoey vaak, dus inmiddels hebben we een draagzak aangeschaft. Dat gaat veel sneller dan het knopen en dat is wel zo handig.

Dagboek: Garage verbouwen

De fysio kwam langs in verband met Zoey’s voorkeurshouding en we kregen handige tips.

Dagboek: Garage verbouwen

Samen koken.

Dagboek: Garage verbouwen

Donderdag maakte ik alleen deze foto en ik weet niet zo goed meer wat we allemaal gedaan hebben. We kregen visite en waren verder gewoon thuis met z’n allen denk ik. Ook bedachten we een plan voor de garage.

Dagboek: Garage verbouwen

Mijn vrijdag begon met dit: kolven en ondertussen ontbijten. Romano was namelijk al op tijd met beide kids naar beneden gegaan zodat ik wat langer kon slapen. Zo fijn!

Dagboek: Garage verbouwen

‘s Middags ging ik aan de slag in de garage. We hebben namelijk al jaren een grote, metalen rek op zolder staan voor krachttraining. Met een hoop gewichten en andere toebehoren. Heel handig (vooral voor Romano), maar trainen maakt wel herrie met al dat metaal. Tot nu toe was dat niet zo’n probleem, maar inmiddels is het een stuk lastiger om geschikte momenten te vinden om te trainen met twee kinderen die regelmatig slapen. We besloten daarom de boel naar de garage te verplaatsen, maar er moest wel eerst ruimte gemaakt worden. De kasten die je op de foto ziet, stonden tegen de achterwand van de garage en moesten helemaal leeg en verplaatst worden. Een mooi moment om eens goed op te ruimen en dingen weg te doen.

Dagboek: Garage verbouwen

Liam was weer wakker! Ik speelde met hem en zorgde voor Zoey, terwijl Romano en zijn vader de ‘gym’ van zolder naar de garage verplaatsten. Zaterdag maakte ik geen foto’s, maar ik geloof dat we niet veel spannends deden. Romano heeft vooral de laatste dingen naar de garage verhuisd.

Dagboek: Garage verbouwen

We begonnen onze zondag met z’n allen in het grote bed. Liam sliep voor het eerst onder een dekbed in plaats van in een slaapzak. Hij wordt groot!

Dagboek: Garage verbouwen

Met z’n drietjes spelen op het kleed.

Dagboek: Garage verbouwen

Die schoenen van papa passen prima, toch?

Dagboek: Garage verbouwen

Dat handje van Zoey!

Dagboek: Garage verbouwen

Ik had voor Liam wat shirts met lange mouwen, truien en broeken besteld en dat moest natuurlijk gepast worden. Er zat een hoop leuks tussen.

Dagboek: Garage verbouwen

Het was mooi weer, dus we gingen ‘s middags lekker de deur uit voor een wandeling.

Dagboek: Garage verbouwen

Mijn maandag begon met een bezoekje aan de verloskundige voor de ‘nacontrole’. We hebben even gepraat en mijn buikspieren zijn gecheckt. Alles zit weer op z’n plek, dus dat is fijn.

Dagboek: Garage verbouwen

Leuk om Zoey’s kaartje op het bord te zien hangen!

Dagboek: Garage verbouwen

Thuis lag Zoey lekker te slapen terwijl ik even werkte.

Dagboek: Garage verbouwen

‘s Middags besloot ik weer te gaan wandelen en wat boodschappen te doen. Onderweg naar huis had Zoey ineens honger. Dan maar voeden op een bankje.

Dagboek: Garage verbouwen

Ik verzamelde het speelgoed waar Liam inmiddels wel uitgegroeid is en zette het opzij voor Zoey. Ook verplaatste ik wat items van de woonkamer naar Liams slaapkamer. Handig voor als ik boven met Zoey bezig ben en wie weet kunnen we hem ergens leren dat hij ‘s ochtends best mag gaan spelen als wij nog slapen.

Dagboek: Garage verbouwen

Romano had ‘s avonds een etentje, dus ik stopte Liam in bed en knuffelde daarna met Zoey op de bank.

Hebben jullie leuke plannen voor het weekend?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Garage verbouwen”

  September 13, 2019

  Heerlijk dagboekje weer! Ik vind dat Zoey echt ontzettend veel op jou lijkt, zo leuk om te zien! En wat fijn dat jullie tijd hadden om de garage te verbouwen, dat scheelt inderdaad als jullie sportspullen daar zijn. Ik moet vandaag nog even werken, maar daarna heb ik weekend en ga ik samen met mijn vriend heerlijk series kijken en samen koken, zo veel zin in! Fijn weekend alvast!


  MySimplySpecial
  September 15th, 2019


  Iedereen ziet wat anders in Zoey, maar ik vind het stiekem wel leuk om te horen als mensen haar op mij vinden lijken En dat klinkt als een heerlijk weekend!


  Bo

  September 14, 2019

  Liam met paps zijn schoenen aan ge-wel-dig!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie