Dagboek: Genieten van het weer - My Simply Special
30/05/2018

Dagboek: Genieten van het weer

Het is pas mei, maar voelt dit niet als zomer? Heerlijk, ik geniet er ontzettend van. (Behalve als ik in de auto zit, want de airco is stuk.) We hebben nog steeds niet echt een tuin, dus afgelopen weekend gingen we weer lekker de deur uit om van het mooie weer te kunnen genieten. Kijk maar mee!

Dinsdag, woensdag & donderdag

Dagboek: Genieten van het weer

Nou dat is een goed begin, ik maakte de eerste paar dagen nauwelijks foto’s. Ik deed ook niet veel bijzonders, dus op zich is het niet zo erg. Dinsdag werkte ik vanuit huis en woensdag en donderdag was ik gewoon op kantoor. Donderdagavond aten we bij mijn vader om zijn verjaardag te vieren. Liam had er ook zin in en was de hele avond heel vrolijk waardoor we wat langer konden blijven dan verwacht.

Vrijdag

Dagboek: Genieten van het weer

Ik kreeg van Romano deze mooie bloemen en dat staat gaaf tegen die blauwe muur!

Dagboek: Genieten van het weer

Ik maakte verse mango voor Liam en dat ging er goed in.

Dagboek: Genieten van het weer

Ik had deze bal besteld voor een jarige. Wat een leuk ding! 

Dagboek: Genieten van het weer

Liam is dus vrij behendig in het beklimmen van de trap. Deze poef is een prima traphekje voor nu.

Dagboek: Genieten van het weer

Rond lunchtijd ging ik met een vriendin en haar dochtertje een stukje lopen en ergens lunchen. Daarna hebben de kleintjes nog een tijdje lekker kunnen spelen.

Dagboek: Genieten van het weer

Aan het eind van de middag ging ik met Liam op pad. Eerst maar eens braaf plastic wegbrengen…

Dagboek: Genieten van het weer

…en daarna naar Kwantum voor potten voor de voortuin. Geen echte stenen exemplaren, maar wel mooi en een beetje betaalbaar. Ik twijfelde wel erg over de maat, maar nam uiteindelijk twee van de grootste mee en de pot die helemaal vooraan staat op de foto.

Dagboek: Genieten van het weer

Ik zag dat ze ook deze leuke rekjes verkopen en ik ben nog erg aan het twijfelen of ik daar niet wat van wil halen.

Dagboek: Genieten van het weer

Toen Liam die avond in bed lag, ging ik nog even naar buiten. Het was heerlijk weer, dus ik vond het oprecht wel prima om onkruid weg te gaan halen. Want nee, zo groen hoort dit er niet uit te zien.

Dagboek: Genieten van het weer

Kijk, dat is al beter! (De voortuin is nog niet af.)

Dagboek: Genieten van het weer

Daarna dook ik met een boek op de bank.

Dagboek: Genieten van het weer

Toen ik wilde gaan slapen ging Nala ineens gek doen. Ze sprong namelijk bovenop onze hoge kledingkasten! Gelukkig kon ze er zelf ook weer af komen.

Zaterdag

Dagboek: Genieten van het weer

‘s Ochtends waren we thuis, maar na Liams dutje vertrokken we richting het Amsterdamse bos. Wat moest er een hoop mee!

Dagboek: Genieten van het weer

We gingen picknicken met vrienden en zijn de hele middag blijven hangen.

Dagboek: Genieten van het weer

Liam vind het elke keer prachtig als ik de strandbal opblaas en komt dan ‘helpen’.

Dagboek: Genieten van het weer

‘s Avonds kwam er nog ‘kraamvisite’ langs en Liam was meteen weg van zijn cadeautje.

Zondag

Dagboek: Genieten van het weer

Aangezien ik potten had gekocht, kon ik ook eindelijk plantjes halen. Ik was alleen en kon niet heel veel meenemen, maar ik haalde grond en deze bloemen. Zo kon ik vast twee van de drie potten vullen.

Dagboek: Genieten van het weer

‘s Middags gingen we eerst naar het Vondelpark waar een soort salsafeestje georganiseerd werd. Romano en ik deden één dansje (terwijl Liam met grote ogen toekeek) en kletsten met mensen. Daarna reden we door naar een verjaardag van een nu 1-jarig meisje. De babytaart ging er bij Liam goed in!

Dagboek: Genieten van het weer

Toen ons mannetje die avond eindelijk sliep (dat bleek een uitdaging te zijn) zette ik nog even de planten buiten. Dat ziet er gezellig uit.

Maandag

Dagboek: Genieten van het weer

Het weekend was te snel voorbij en maandag werkte ik weer gewoon op kantoor. Tussendoor hing ik nog wat was uit…

Dagboek: Genieten van het weer

…en ‘s avonds was het weer tijd voor een les kunstschaatsen. Toch best gek om met 26 graden buiten sneeuw te zien liggen!

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer? Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Genieten van het weer”

    May 30, 2018

    Mooi dat je zo hebt genoten van het lekkere weer. Het was de afgelopen dagen ook echt prachtig buiten! Gezellig dat je ging picknicken met vrienden. Ik ben afgelopen zaterdag lekker naar het strand geweest met mijn vriend!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie