Dagboek: Gent - My Simply Special
24/08/2015

Dagboek: Gent

Dat was een wisselvallige week! Van een paar dagen ziek in bed naar een weekendje Gent met Romano. We hadden dat al een tijd geleden gepland en gelukkig was ik tegen de tijd dat we vertrokken fit genoeg om mee te gaan. Van het begin van de week heb ik dus niet zo veel foto’s, maar in Gent viel er gelukkig genoeg vast te leggen. Kijken jullie mee?

Zondag

Dagboek: Gent

Goedemorgen! Ik genoot van een lekker ontbijt terwijl ik blogs las.

Dagboek: Gent

Na het ontbijt vertrokken Romano en ik naar Amsterdam voor een danstraining. Ik was van plan daarna mijn dagboekpost te gaan maken, maar ik voelde me niet goed en dook meteen mijn bed in. Romano maakte nog een lekkere pompoensoep voor me en na een paar uur liggen voelde ik me weer beter en maakte ik alsnog dat dagboek.

Maandag

Dagboek: Gent

Toen ik opstond voelde ik me prima en het lukte zelfs nog om een workout te doen. Na het douchen stortte ik alleen toch weer in en de rest van de dag bracht ik door in bed.

Dinsdag

Dagboek: Gent

Tsjah, ook dinsdag lag ik in bed. Kijk dit lieve cadeautje kreeg ik het weekend ervoor nog van een vriendin.

Dagboek: Gent

Oh en ik kwam deze foto tegen. Toch grappig dat Romano en ik daar op de achtergrond te zien zijn.

Woensdag

Dagboek: Gent

Woensdag voelde ik me wel al wat beter, maar ik besloot nog even voorzichtig te doen en vanuit huis te werken voor een klant.

Dagboek: Gent

Die avond ben ik toch wel uit bed gekomen voor een training. Onze nieuwe show gaat al heel snel in première en er was gewoon nog te veel te doen om een training te missen.

Donderdag

Dagboek: Gent

Ik was nog niet helemaal fit, maar de stijgende lijn bleef er gelukkig in. Voor de zekerheid werkte ik een deel van de dag toch nog vanuit bed.

Dagboek: Gent

Tussendoor deed ik wat klusjes in huis en pakte ik wat spullen in.

Vrijdag

Dagboek: Gent

Ik voelde me niet topfit, maar goed genoeg om rustig op te staan en met Romano richting Gent te vertrekken. Om een uur of twee kwamen we aan en we besloten eerst even iets te eten te zoeken.

Dagboek: Gent

Daarna zijn we eigenlijk gewoon gaan lopen. Het centrum van Gent is vrij klein en je bent overal zo.

Dagboek: Gent

Tussendoor keek ik af en toe in ons reisgidsje en zo kwamen we langs aardig wat leuke plekjes. Op een pleintje gingen we in het gras liggen om even uit te rusten en daarna haalden we een ijsje bij een supermarktje.

Dagboek: Gent

Op een ander plein kwamen we een winkel tegen vol schilderspullen en meer benodigdheden voor creatieve projecten. Ik vind het zo leuk om in dat soort winkels rond te kijken!

Dagboek: Gent

Ook ontdekte ik de winkel Casa, ik denk dat het een soort Xenos is. Ze hadden in elk geval leuke spullen, maar ik heb me ingehouden en niks gekocht.

Dagboek: Gent

Vrijdagavond gingen we heerlijk uit eten en voor we teruggingen naar ons hotel bleven we een tijdje luisteren bij deze piano. Midden in het centrum stond namelijk een piano waar iedereen gewoon op mocht spelen. Wat waren er veel mensen die goed konden spelen, en dat zonder bladmuziek!

Zaterdag

Dagboek: Gent

Goedemorgen! We begonnen de dag met een panini buiten op een terrasje.

Dagboek: Gent

Wat hadden we weer prachtig weer!

Dagboek: Gent

Ik blijf me erover verbazen dat ze zo lang geleden dit soort ontzettend hoge gebouwen konden maken.

Dagboek: Gent

In Gent zitten een heleboel leuke winkels en ik haalde Romano dus ook over om een klein beetje te shoppen. Uiteindelijk wilde ik hem hier niet te veel mee vermoeien dus het duurde niet lang, maar ik vond wel een prachtige winterjas! Ik heb stiekem zelfs een beetje zin in lagere temperaturen zodat ik ‘m aan kan!

Dagboek: Gent

Verder liepen we weer wat door de stad en we deden een poging een leuke foto van ons samen te maken. Ik weet niet wat het is, maar elke keer dat we dat probeerden dit weekend was het niet echt een succes. De belichting was steeds onhandig of we keken raar. Hmm..

Dagboek: Gent

Lunchen met taartjes mag best een keer toch?

Dagboek: Gent

Later haalden we alsnog een vruchtensapje en een pastasalade om op een grasveldje op te eten. Met onze boeken erbij hebben we daar een paar uur genoten van het mooie weer.

Dagboek: Gent

Niet verkeerd met dit uitzicht toch? Toen we stijf werden van de harde grond vertrokken we naar ons hotel en uiteindelijk zijn we om half 10 nog uit eten gegaan.

In mijn dagboek van volgende week laat ik jullie onze derde en laatste dag in Gent zien en in een andere post zal ik mijn tips delen. Hebben jullie een fijn weekend gehad?

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account.

 Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Gent”
  tatjana

  August 24, 2015

  Hoi. Wat is het gek dat je de case shops niet kent. Ik ging er namelijk van uit dat dit een Nederlandse keten was. Leuk dat jullie mooi weer hadden in Gent. X


  MySimplySpecial
  August 24th, 2015


  Wat grappig! Ik ben meteen even gaan zoeken, maar er zijn geen winkels in Nederland. (Al is het wel een merk van Blokker Holding.)  August 24, 2015

  Het ziet er daar echt mooi uit! Super mooie foto’s.  August 24, 2015

  Hé Gent! Wat leuk, mijn studentenstad haha. Van die winkel Casa heb ik echt nog nooit gehoord?? Het ziet er super leuk uit, 1 september krijg ik mijn nieuwe kamer dus ik ga daar eens een kijkje nemen voor leuke dingetjes. Fijne zondag nog! Xx


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie