Dagboek: gewond - My Simply Special
29/09/2014

Dagboek: gewond

De herfst is inmiddels begonnen en mijn fijne vakantie alweer afgelopen. Maandag was namelijk alweer mijn laatste vakantiedag en dinsdag ben ik dus weer braaf naar kantoor gegaan. Dat was wel weer even inkomen! Verder was mijn week eigenlijk heel rustig, al heeft Nala ons wel bezig gehouden. Vorige week maandag kwam ze namelijk ineens binnenzetten met een grote en diepe wond in haar zij. We hebben haar dus maar even een tijdje binnen gehouden. Maargoed, tijd voor de foto’s!

Dagboek: gewond Dagboek: gewond

Vorige week zondagavond ben ik nog met familie uit eten geweest voor mijn verjaardag. Misschien een beetje laat, maar nog steeds heel erg gezellig. Oh, en het eten was heerlijk!

Dagboek: gewond

Maandag bracht Romano mij heel lief eten op bed. Ik was niet ziek hoor, maar besloot gewoon lekker rustig aan te doen en te genieten van mijn laatste vakantiedag.

Dagboek: gewond

Wel ben ik nog de keuken ingedoken om brownies te maken om dinsdag mee te kunnen nemen naar kantoor. Wie jarig is trakteert!

Dagboek: gewond

Terwijl ik daarmee bezig was kwam Nala dus ineens gewond aanlopen. Ze voelde zich duidelijk helemaal niet lekker en is de rest van de middag dicht bij me gebleven. Zo zielig!

Dagboek: gewond

Dinsdag kreeg ik van mijn collega’s nog een cadeau voor mijn verjaardag, inclusief dit mooie naamkaartje. Lief!

Dagboek: gewond

Op dinsdag, woensdag en donderdag ben ik na werk bezig geweest met kleine klusjes voor mijn blog. Mails wegwerken en contacten bijhouden met bedrijven enzo. Verder heb ik lekker liggen lezen in bed, heb ik genoten van heerlijke chocolaatjes en ben ik goed op tijd gaan slapen. Vrijdagavond ben ik wel lekker actief geweest, ik had namelijk dansles. Eerst een uur klassiek ballet en daarna nog modern. Heerlijk om te doen!

Dagboek: gewond

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik een tijdje geleden een post schreef over hoe je je eigenwijze babyhaartjes kan temmen? Nou die post staat nu op de Hema blog. Best leuk om te zien, al denk ik dat ik niet meer posts ga insturen.

Dagboek: gewond

We hebben Nala de hele week binnengehouden, om ervoor te zorgen dat ze rustig aan zou doen en de wond schoon zou blijven. Inmiddels lijkt het goed te genezen, al loopt ze nog heel voorzichtig. Op zaterdagochtend kwam ze in elk geval heel schattig bij me liggen met haar kopje op mijn been. Arm beest! Zaterdagmiddag kwam een goede vriendin onverwachts langs en hebben we heel gezellig zitten kletsen. Superfijn!

Dagboek: gewond

De laatste tijd was het er steeds niet van gekomen, maar gister hebben Romano en ik samen lekker genoten van een zondags ontbijtje.

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account. Hoe was jullie week?

 Categorieën: Dagboek, My Life8 reacties op “Dagboek: gewond”

  September 29, 2014

  Leuke foto’s! En wat zielig van Nala dat ze gewond was. Je weet natuurlijk nooit wat die beestjes allemaal uitspoken buiten. Ik heb zelf twee katten en ben ook altijd bang dat er iets misgaat!  September 29, 2014

  wat leuk dat naamkaartje en ook erg tof dat je hema blog geplaatst is  September 29, 2014

  Nog gefeliciteerd en leuk dat je op dansles zit  September 29, 2014

  Wat een leuke foto’s! Heel veel lekker eten en wat is Nala een mooie kat!  September 29, 2014

  Leuke foto’s! En wat sneu van Nala  September 29, 2014

  Wat leuk dat je weer op dansles zit ik vond dat altijd ook zo leuk  September 30, 2014

  Heel tof dat je HEMA blog geplaatst is zeg! Gaat het met Nala al weer goed?! Leuke post:-)  October 5, 2014

  erg leuke foto’s ♥ wat zielig voor Nala. xx


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie