Dagboek: Gewoon fijn - My Simply Special
28/11/2018

Dagboek: Gewoon fijn

Ik was hard aan het nadenken over een leuke titel voor deze dagboekpost, maar eigenlijk was de hele week gewoon fijn. Ik kon een dag besteden aan mijn blog, ging met een vriendin naar de spa, genoot van een luie ochtend en ging op kraamvisite. Kijk maar mee!

Dagboek: Gewoon fijn

Dinsdag was ik een dagje thuis met Liam en we begonnen met een papfles op de bank…

Dagboek: Gewoon fijn

…en samen spelen met wat Duplo.

Dagboek: Gewoon fijn

Dit boek vond ik een aanrader! Het speelt zich af in Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Dagboek: Gewoon fijn

Aan het eind van de middag gingen we nog even de deur uit om wat boodschappen te halen.

Dagboek: Gewoon fijn

Oeps! Ik wilde wat eten voor Liam opwarmen in de magnetron, maar dit schaaltje was het daar niet helemaal mee eens.

Dagboek: Gewoon fijn

Woensdag werkte ik een dag op kantoor en at ik veel te veel snoepjes. Ik ben geen grote pepernoten eter, maar die snoepjes vis ik er graag tussen uit.

Dagboek: Gewoon fijn

Thuis dook ik snel de keuken in om te koken voor mijn mannen.

Dagboek: Gewoon fijn

Mijn donderdag begon met mijn jaarlijkse bezoekje aan de tandarts. Ik weet nog dat ik daar twee jaar geleden was en dit kaartje zag hangen. Ik was toen net zwanger van Liam, al wist ik het op dat moment nog niet zeker. Ze wilden inderdaad foto’s maken, maar dat is dus een jaartje uitgesteld.

Dagboek: Gewoon fijn

De rest van de dag werkte ik thuis aan een aantal blogposts met wat lekkers binnen handbereik.

Dagboek: Gewoon fijn

Ik ging onder andere aan de slag met een leuke DIY voor Kerst.

Dagboek: Gewoon fijn

Hoi Nala!

Dagboek: Gewoon fijn

Vrijdag was Romano vrij en hij zorgde dus voor Liam. Ik ging namelijk een dagje met een vriendin naar een spa en ‘s avonds aten we bij haar thuis pizza’s op de bank terwijl we verder kletsten. Heerlijk!

Dagboek: Gewoon fijn

Ons weekend begon lekker lui. Liam vond het namelijk prima om in de slaapkamer te spelen (en Romano’s tijdschrift te verscheuren), terwijl wij nog bleven liggen.

Dagboek: Gewoon fijn

Deze foto maakte ik als herinnering voor mezelf. Ik had namelijk twee van deze hoeslakens gekocht bij Ikea, maar ze voelen aan als schuurpapier. Ze gingen dus terug, maar om te voorkomen dat ik daarna weer dezelfde zou kopen, maakte ik deze foto.

Dagboek: Gewoon fijn

Liam speelt steeds meer met autootjes.

Dagboek: Gewoon fijn

‘s Middags gingen we naar een verjaardag, maar onderweg brachten we dus een bezoekje aan Ikea. Ik bracht de hoeslakens terug, kocht nieuwe (die bleken thuis ook geen succes) en haalde verlichting voor de tuin. Hebben jullie nog tips waar je echt comfortabele hoeslakens kan kopen die nog een beetje betaalbaar zijn? Ik zoek iets in donkergrijs.

Dagboek: Gewoon fijn

Na de Ikea reden we door naar de verjaardag.

Dagboek: Gewoon fijn

Zondagochtend sliepen Romano en Liam uit, maar aangezien ik al wakker was en honger had, besloot ik maar naar beneden te gaan.

Dagboek: Gewoon fijn

‘s Ochtends gingen we op kraamvisite (ik kan me nauwelijks meer voorstellen dat Liam ook zo’n kleine baby is geweest) en daarna gingen we in de garage aan de slag. We hingen haken aan de muur zodat dingen als de slee, ladder en buggy netjes opgehangen kunnen worden.

Dagboek: Gewoon fijn

De rest van de dag werkte ik een paar uurtjes, speelde met Liam en keek een film. Wat een fijn weekend zo! Van maandag heb ik geen foto’s, maar dat was gewoon een werkdag.

Hebben jullie wat leuks gedaan afgelopen weekend?Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Gewoon fijn”
  Caro

  November 28, 2018

  Leen Bakker heeft fijne hoeslakens!


  Anne
  November 28th, 2018


  Yes leenbakker, ik heb er al 2x een donkergrijze gekocht


  Christine

  November 28, 2018

  Zelf kocht ik altijd dekbedovertrekken van max 2 tientjes. Dat ze na twee jaar helemaal op waren (en eigenlijk ruim daarvoor al niet meer fijn waren door voorbeeld pillen) nam ik op de koop toe. Maar waarom eigenlijk? Ik heb bij Ikea Stenört van 39,95 met een gestreepte en gebloemde zijde gekocht, nu een jaar geleden en het is het mooiste en fijnste dekbedovertrek voor alle seizoenen tot nog toe! Dus ja, dat is twee keer zoveel als ik er anders aan uit gaf, maar volgens mij kunnen we er ook minstens twee keer zo lang mee doen.. Ook heb ik een effen antraciet satijnen exemplaar van Ikea voor 60 euro (die kan ik alleen niet meer op de site vinden, Gäspa heettie) en ook dat is een hele fijne! Wel meer voor de zomer, want nu vind ik die te koud aanvoelen. Maar in de zomer is het echt een verrukkelijk, koel, lichtgewicht exemplaar! Maar helaas niet echt betaalbaar.. zodra deze echter terug is in het assortiment koop ik er nog eentje bij!  November 28, 2018

  Lekker zo’n fijn weekje


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie