Dagboek: Griep - My Simply Special
09/12/2015

Dagboek: Griep

Om me heen hoor ik dat het heerst en ook ik heb vorige week last gehad van een griepvirus. Mijn dagboekpost kwam daarom niet al afgelopen maandag online, maar gewoon een keertje op woensdag. Moet ook kunnen toch? In elk geval heb ik toch nog aardig wat foto’s kunnen maken, dus kijken jullie mee?

Zondag

Dagboek: Griep

Zo, dit voelt lang geleden! Vorig weekend waren Romano en ik een weekendje weg met ons showteam en op zondagochtend deden we mee aan een workshop Argentijnse tango. 

Dagboek: Griep

Daarna gingen we terug naar het huisje en dook ik achter Romano’s laptop om mijn dagboekpost te maken voor de dag erna. 

Dagboek: Griep

Verder ruimden we op, pakten we onze spullen in en aten we vrij vroeg. Het was die avond namelijk al vroeg tijd voor het laatste feest van het weekend en daar wilden we natuurlijk nog wel even bij zijn. Rond half 10 vonden we het genoeg en vertrokken we naar huis. Moe, maar happy na een erg leuk weekend!

Maandag

Dagboek: Griep

Hallo nieuwe laptop!

Dagboek: Griep

Mijn maandag stond eigenlijk vooral in het teken van het klaarmaken van mijn nieuwe MacBook. Hij stond snel aan, maar voor ik alle programma’s geïnstalleerd had en mijn documenten over gezet had was het toch alweer een stuk later. 

Dagboek: Griep

Yum!

Dagboek: Griep

Brrr! Zo, eindelijk kon ik echt aan de slag achter mijn nieuwe aanwinst.

Dagboek: Griep

Romano is hier niet zo’n fan van, maar ik blijf het lekker vinden af en toe. Als ik me niet vergis dan hebben we na het eten gezocht naar fotografen en videografen voor de bruiloft.

Dinsdag

Dagboek: Griep

Na een dag werken op kantoor reed ik langs de AH om onze boodschappen op te halen.

Dagboek: Griep

Het was tijd om een winnaar te kiezen van de Eyoba cadeaubon. Het blijft leuk om lezers blij te maken! Heb je niet gewonnen? Op 1 januari staat er weer een mooie winactie online!

Dagboek: Griep

Op dinsdagavond ging de zoektocht naar fotografen en videografen vrolijk verder.

Woensdag

Dagboek: Griep

Ik word blij van deze kleur!

Dagboek: Griep

Het blijft leuk om mijn werk langs te zien komen op andere sites! Dit keer stond mijn DIY voor een hangend tuintje op HomeDeco, een interieurplatform waar je kan shoppen, blogs kan lezen en bij mensen binnen kan kijken. Leuk!

Donderdag

Dagboek: Griep

Dinsdagavond begon ik al met hoesten, woensdag voelde ik me niet zo lekker en donderdag was het echt mis. Tijd om rustig aan te doen en in bed te blijven.

Dagboek: Griep

Aan het eind van de middag heb ik me toch een beetje toonbaar gemaakt, want Romano en ik gingen een eerste huis bezichtigen. Helaas waren we niet helemaal enthousiast, maarja het was ook pas het eerste huis. En daarna? Terug naar bed!

Vrijdag

Dagboek: Griep

Ik probeerde zo normaal mogelijk te ontbijten (met yoghurt) terwijl ik Expeditie Robinson keek.

Dagboek: Griep

Ik was helemaal vergeten dat het al december was en ik de eerste vakjes open mocht maken. Dat blijft leuk!

Dagboek: Griep

Nala was wel blij dat we de blaadjes nog niet opgeruimd hadden.

Dagboek: Griep

Prima vermaak als je je beroerd voelt!

Zaterdag

Dagboek: Griep

Ook zaterdag bracht ik het grootste deel van de dag door in bed, maar aangezien de koorts gezakt was durfde ik wel uit bed te komen. We hadden namelijk een kennismakingsgesprek met een fotograaf voor onze bruiloft…

Dagboek: Griep

…en we gingen Sinterklaas vieren met familie. Dat was heel gezellig, maar toch wel vrij heftig voor me. Tussendoor ben ik even ergens alleen gaan zitten en de nacht erna voelde ik me helaas weer een stuk beroerder. Blijkbaar was het nog even wat te veel.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Griep”

    December 9, 2015

    Ziet er goed uit oh ik hou van kaas!!!    December 9, 2015

    Oh wauwie, ik ben stiekem een beetje jaloers op je Apple laptop!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie