Dagboek: Hallo 2017 - My Simply Special
10/01/2017

Dagboek: Hallo 2017

Yes, eindelijk weer een dagboekpost! Vorige week maandag voelde ik me niet lekker en de week daarvoor was het nog kerst, dus dit keer heb ik een extra lange dagboekpost voor jullie. Ook leuk toch? Ik heb dit keer trouwens de dagindeling weggelaten aangezien het om een wat langere periode gaat. Maargoed, kijken jullie mee?

Dagboek: Hallo 2017

Ik blijf fan van MAC en heel af en toe koop ik een nieuwe oogschaduw voor in mijn pallet. Dit keer kocht ik de kleur Tempting toen ik toevallig in Amsterdam was en het was toch wel tijd om ‘m daadwerkelijk uit te pakken en te gaan gebruiken. Pretty!

Dagboek: Hallo 2017

Jup, de maandag voor de kerstdagen ben ik vooral heel lang bezig geweest met uploadproblemen. Zo zonde van je tijd. Gelukkig is het allemaal goed opgelost en zou het voorlopig weer even goed moeten gaan.

Dagboek: Hallo 2017

Het blijft leuk om kerstkaarten te ontvangen, al moet ik bekennen dat ik ze zelf eigenlijk nooit stuur. Oeps…

Dagboek: Hallo 2017

Romano en ik drinken eigenlijk bijna alleen maar water als we thuis zijn en dan het liefst een licht bruisende variant. Dat betekent eindeloos slepen met flessen, maar nu mogen we dit leuke apparaat testen waarmee we gewoon kraanwater om kunnen toveren in bruisend water. Ik zal er binnenkort meer over delen, maar ik kan vast verklappen dat ik fan ben!

Dagboek: Hallo 2017

Op 23 december waagden we het erop en gingen we boodschappen doen voor de kerstdagen. Superdruk overal natuurlijk, maar gelukkig konden we de meeste spullen van ons lijstje nog vinden.

Dagboek: Hallo 2017

Ik maakte nog een paar laatste posts af zodat ik tussen kerst en oud en nieuw even vrij kon nemen.

Dagboek: Hallo 2017

Hihi, lekker lui beest! Je maakt even je bed niet op en Nala neemt het er meteen van.

Dagboek: Hallo 2017

Romano is 2017 begonnen met een nieuwe baan, maar hij mocht wel al mee naar het kerstdiner. Zo kon hij zijn nieuwe collega’s vast leren kennen. En ja, ik mocht ook gezellig mee.

Dagboek: Hallo 2017

Op 24 december lunchten we spontaan met één van mijn schoonzusjes en haar vriend. We zouden dit jaar niks met cadeautjes doen, maar toch kreeg ik een leuk boek van haar. Zo lief!

Dagboek: Hallo 2017

Die avond aten we gezellig een heerlijk kerstdiner bij mijn vader.

Dagboek: Hallo 2017

De volgende ochtend stonden we redelijk op tijd op want er moesten nog vier gerechten gemaakt worden voor het volgende kerstdiner. Romano hielp me gelukkig dus we waren op tijd klaar.

Dagboek: Hallo 2017

We hadden namelijk met mijn familie in Amsterdam afgesproken om naar een ijssculpturententoonstelling (leuk scrabblewoord) te gaan. Zo knap wat mensen kunnen maken met ijs!

Dagboek: Hallo 2017

Bij kou (het was er -10 graden) hoort natuurlijk warme chocolademelk met slagroom!

Dagboek: Hallo 2017

Na een tijdje gekletst te hebben met iedereen zijn we in twee groepen gesplitst. Romano en ik zijn toen naar mijn moeder gereden waar het tweede kerstdiner plaats zou vinden. 

Dagboek: Hallo 2017

Tweede kerstdag begon voor ons met een simpele brunch met vrienden. Dit was een beetje last minute ontstaan dus we hebben geen fancy dingen gemaakt, maar het was natuurlijk wel gezellig. Daarna hebben we niet zo veel gedaan en ‘s avonds zijn we nog naar de verjaardag van Romano’s neefje gegaan.

Dagboek: Hallo 2017

Van de dagen tussen kerst en oud en nieuw heb ik niet heel veel foto’s aangezien we niet heel veel gedaan hebben. Vooral uitrusten, kletsen met vrienden en een paar films gekeken. Het resultaat is de gezellige chaos op de foto hierboven. Met z’n allen pizza eten op de bank met dekentjes erbij en een leuke film. 

Dagboek: Hallo 2017

Nog meer lekkere dingen!

Dagboek: Hallo 2017

Ahw, Nala vond al dat vuurwerk maar niks en het begon al een paar dagen voor oudjaarsdag. Ze kwam dus veilig bij ons zitten.

Dagboek: Hallo 2017

Voor oud en nieuw stond er een spelletjesavond gepland met wat familie en vrienden. Niks spannends, maar gewoon gezellig.

Dagboek: Hallo 2017

Ik steek zelf nooit vuurwerk af (eng spul!), maar sterretjes blijven toch wel leuk. We hadden er nog een heleboel over van onze bruiloft, dus die kwamen goed van pas.

Dagboek: Hallo 2017

Gelukkig nieuwjaar! Op naar een mooi 2017.

Dagboek: Hallo 2017

Dit jaar stond bij ons de kerstboom al vroeg en dat was inmiddels wel te zien, hij was behoorlijk gaan hangen. Ik wilde nog niet de lichtjes in de gang en in de tuin weghalen (zo gezellig), maar de rest van de kerstdecoratie mocht wel opgeruimd worden.

Dagboek: Hallo 2017

Mijn eerste werkweek begon wat stroef met een dag in bed, maar dinsdag had ik een paar afspraken staan dus heb ik me toch uit bed weten te slepen. Gelukkig was Romano nog vrij, dus hij wilde wel rijden. Heel erg lief en daardoor kon ik in de auto ook al wat werk doen.

Dagboek: Hallo 2017

Ahw, ik blijf foto’s maken als ze zo schattig ligt.

Dagboek: Hallo 2017

Er werd een pakketje bezorgd en hier zaten deze doosjes met chocola in. Wat een verwennerij, hier maak je mij heel blij mee!

Dagboek: Hallo 2017

Ziet dit er niet heerlijk uit? Dit lekkers ontving ik van Huize van Wely, een patisseriehuis met niet alleen patisserie- en chocolaterieproducten maar ook ijstaarten. Ik ben even op de website gaan kijken en ze maken echt prachtige dingen die er bijna te mooi uitzien om op te eten. 

Dagboek: Hallo 2017

Kijk, dit ziet er toch super uit? En oké, ik ben wel heel benieuwd naar de smaak. Het leuke is ook dat ze een bakwedstrijd uitgeschreven hebben. Ben je creatief en hou je van taart? Dan kan je zelf ook zo’n prachtig kunstwerk maken en deze insturen tot en met 14 februari. De toppatissiers van Huize van Wely kiezen dan vijf kandidaten uit die langs mogen komen voor een bakmiddag om samen met de patissiers de taarten nog perfecter te maken. De winnende taart zal vervolgens de hele maand maart echt verkocht gaan worden bij Huize van Wely. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan hier de spelregels 

Dagboek: Hallo 2017

Afgelopen jaar hebben jullie me regelmatig gehoord over mijn zoektocht naar goede lenzen. Ik heb uiteindelijk een tijd wat geprobeerd, maar inmiddels heb ik de handdoek in de ring gegooid. Ik ben bang dat mijn ogen niet geschikt zijn voor lenzen. Voor wie er mee bekend is, ik heb aan beide kanten onder andere een cilinder en mijn lenzen blijven draaien waardoor ik met lenzen dus nog slechter zie dan zonder.

Dagboek: Hallo 2017

Ik voelde me afgelopen week helemaal niet lekker en deed dus vooral heel weinig helaas. Wel besloot ik om even een klein rondje te lopen om een frisse neus te halen. Wat was het koud!

Dagboek: Hallo 2017

Beroerd op de bank liggen betekent niet dat we het niet gezellig kunnen maken toch?

Dagboek: Hallo 2017

Hihi! Dit had een foto van Nala moeten zijn. We waren haar kwijt en toen we het zoeken opgegeven hadden bleek ze onder de deken op ons bed te liggen. Heel schattig, maar toen ik een foto wilde maken rende ze uiteraard meteen weg.

Dagboek: Hallo 2017

Op onze bruiloft hebben we onder andere een cadeaubon van Bloomon gekregen. Ik had ‘m speciaal bewaard voor na de feestdagen want als de kerstboom weg is is het altijd zo kaal. Tijd voor bloemen! Ik vind deze bon trouwens echt een leuk idee. Als een bruidspaar op huwelijksreis gaat vlak na de bruiloft is het natuurlijk zonde om bloemen te geven, maar zo geef je bloemen op een andere manier. Ik ga ‘m onthouden!

Op naar een week waarin ik me weer fitter voel! Hoe gaat het met jullie?Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Hallo 2017”

  January 10, 2017

  -10 graden!? Wauw, bizar hoe koud! Leuke kerst & oud en nieuw <3; ik heb ook spelletjes gespeeld!


  Anna

  January 10, 2017

  Met betrekking tot je lenzen. Ik heb zelf een – sterkte met een cilinder afwijking. Bij mij zaten mijn lenzen ook niet goed. Vervolgens ben ik overgestapt naar weeklenzen. Deze kun je twee weken max 12 uur per dag dragen. Deze is van het volgende merk Acuvue Oasys for Astigmatism. Heb je die al geprobeerd? Succes!


  Elise
  January 11th, 2017


  Ik wilde dezelfde reactie als Anna geven! Heb ook die lenzen, met -7.5 en -7 en qua cilinders aan beide kanten -1.25.
  Ze zijn wel prijzig maar ik heb dit soort lenzen al jaren en heb er nooit last van gehad.


  MySimplySpecial
  January 12th, 2017


  Ik heb geloof ik alles geprobeerd wat er mogelijk was, van daglenzen tot maandlenzen en zelfs custom lenzen. Maar ik zal eens navragen of deze er ook tussen hebben gezeten. Dankjewel voor het meedenken!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie