Dagboek: Hallo December - My Simply Special
05/12/2018

Dagboek: Hallo December

De feestmaand is begonnen! Vorig jaar waren we nu hard aan het klussen in ons nieuwe huis en gaf ik Liam ‘s nachts elke paar uur borstvoeding. Ik weet nog dat ik toen wel goed moe was, maar het was ook leuk om van het huis een thuis te maken. Inmiddels wonen we er alweer bijna een jaar en is het echt ons plekje. We vieren zelfs zowel Sinterklaas als Kerst bij ons thuis. Kom maar op met de feestdagen!

Dagboek: Hallo December

Op dinsdagochtend gingen Liam en ik wat boodschappen halen. Hij had niet veel zin in de kinderwagen, dus het eerste stukje liep hij zelf. Ik blijf me soms verbazen over hoe groot hij al is.

Dagboek: Hallo December

Thuis speelde Liam met Duplo terwijl ik aan mijn dagboekpost werkte.

Dagboek: Hallo December

Zo, een voorraadje fruit voor Liam.

Dagboek: Hallo December

Mijn Hema bestelling kwam binnen. We hadden nieuwe rompers nodig en aangezien we net geen gratis verzending zouden hebben, deed ik er wat jelly beans bij voor Romano.

Dagboek: Hallo December

Ik maakte eindelijk de plinten goed schoon. Of nou ja, beneden. Boven moet nog steeds gebeuren. Het is een begin!

Dagboek: Hallo December

Woensdag op kantoor had iemand deze chocoladeletter mee. Hij ging rond, maar belandde daarna bij mij op mijn bureau. Ik heb me ingehouden, maar wat lag hij me enorm aan te kijken zeg. Hihi!

Dagboek: Hallo December

Liam kwam die avond thuis met de pepernoten die ze gebakken hadden op de crèche.

Dagboek: Hallo December

Toen ik donderdag thuiskwam van een dag werken op kantoor, moest ik pakketjes ophalen bij de buren. Of nou, die van Kruidvat was behoorlijk groot, want daar zat een nieuwe voorraad luiers in. We kunnen weer even vooruit.

Dagboek: Hallo December

Vrijdagochtend ‘hielp’ Liam me met stofzuigen. 

Dagboek: Hallo December

Kijk, dit zat er in het andere pakket van donderdag. Liam had nieuwe slaapzakken nodig en ik bestelde twee van deze leukerds.

Dagboek: Hallo December

De rest van de dag lazen we samen boekjes…

Dagboek: Hallo December

…en gingen we op de fiets naar Kwantum en Leen Bakker. Ik had van jullie de tip gekregen om eens bij Leen Bakker te kijken voor donkergrijze hoeslakens, dus dat ging ik doen. Ze hadden maar liefst drie soorten en ik nam uiteindelijk één variant mee om te proberen. Ik ben benieuwd!

Dagboek: Hallo December

Thuis speelden we weer verder…

Dagboek: Hallo December

…en toen Romano ‘s avonds thuis kwam met de boodschappen, hielp Liam met het uitpakken van het krat.

Dagboek: Hallo December

Romano ging die avond naar een feestje en ik keek thuis een kerstfilm op Netflix.

Dagboek: Hallo December

Zaterdagochtend gingen we met z’n drietjes op pad om Sinterklaascadeautjes te kopen…

Dagboek: Hallo December

…en ‘s middags namen we een kijkje in een wijkcentrum bij ons de buurt. Daar werd namelijk een Sinterklaasfeest georganiseerd. Liam was er nog een beetje te jong voor, maar hij keek wel met grote ogen om zich heen.

Dagboek: Hallo December

Terug naar huis!

Dagboek: Hallo December

Terwijl Liam beneden speelde bij Romano, ging ik aan de slag met inpakpapier. Romano had dit schattige boek gekocht…

Dagboek: Hallo December

…en we hadden een hoop kleine cadeautjes voor zo’n dobbelspel.

Dagboek: Hallo December

Daarna dook ik de keuken in om een grote pan tomatensoep te maken. De vriezer is weer gevuld!

Dagboek: Hallo December

Zondag was een pyjamadagje. Ik schreef een Sinterklaasgedicht en rommelde wat in huis.

Dagboek: Hallo December

Ook keken we een aflevering Game of Thrones…

Dagboek: Hallo December

…en werd er met Duplo gespeeld.

Dagboek: Hallo December

Maandag op kantoor kregen we allemaal een chocoladeletter en daar moest ik natuurlijk wel wat van proeven!

Vieren jullie Sinterklaas? Ik ben benieuwd hoe het volgend jaar gaat zijn als Liam er wat meer van zal begrijpen.Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Hallo December”

  December 6, 2018

  Wat een mooie foto van jou en Liam samen! Je kan op die foto ook echt goed zien dat hij best wel op jou lijkt. En Game of Thrones vind ik zelf ook een hele goede serie. Ik kan niet wachten op het nieuwe seizoen. Leuk dat jullie Sinterklaas hebben gevierd met een dubbelspel. Wij doen nooit wat aan Sinterklaas, maar met kerst geven wij elkaar wel altijd een kleinigheidje.  December 6, 2018

  Leuke slaapzak! Wij bestellen de luiers van Kruidvat ook, gelukkig nu nog maar voor 1 kind


  Mh

  December 6, 2018

  Oew leuk samen de eerste sinterklaas vieren. Ben benieuwd wat voor leuks Liam heeft gekregen. Jullie verjaardagscadeautjes waren een goede inspiratie voor ons in deze decembermaand. Thanks!  December 7, 2018

  Ziet dat er gezellig uit! December is ook altijd zo’n fijne maand. liefs Kim


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie