Dagboek: Hartje luisteren - My Simply Special
21/03/2017

Dagboek: Hartje luisteren

Zo, is het alweer weekend? Ik heb een heel leuk maar ook heel druk weekend gehad en ik merk dat ik daar dan gewoon echt van bij moet komen. Maar ja, werk gaat ook door. Volgend weekend ga ik iets meer rust pakken. Anyway, het was dus wel erg leuk! Uit eten, eten met vrienden, helpen klussen en nog veel meer. En het belangrijkste? We hebben twee keer naar het hartje van de kleine in mijn buik mogen luisteren! Zo bijzonder!

Maandag

Dagboek: Hartje luisteren

Maandag was een lekker productieve werkdag. Hier zit ik net met een kop thee achter mijn laptop en ik zag dat mijn roze thee leuk kleurde bij mijn roze shirt (die nu toch echt wel erg strak begint te zitten).

Dagboek: Hartje luisteren

‘s Avonds bezochten we een informatieavond van een ziekenhuis bij ons in de buurt. Het blijft een onwerkelijk idee dat ik daadwerkelijk op een gegeven moment ga bevallen.

Dinsdag

Dagboek: Hartje luisteren

Ja! Mijn stoffen voor de eerste baby DIY’s zijn binnen. Zo pretty!

Dagboek: Hartje luisteren

Eigenlijk ben ik de hele dag bezig geweest met het editen van de video van onze honeymoon. (I know, ik ben daar een beetje laat mee.) Zelfs ‘s avond was ik nog druk met exporteren en de post voorbereiden enzo. Maar, hij is wel af en komt binnenkort online!

Woensdag

Dagboek: Hartje luisteren

Woensdag was echt een perfecte dag! Ik begon met een paart uurtjes werken en daarna vertrok ik naar de schaatsbaan waar ik eerst met mijn moeder buiten heb zitten lunchen. De eerste keer dit jaar dat ik buiten heb gegeten. Het was zo ontzettend lekker weer! Daarna hebben we een paar uur geschaatst. Het ijs buiten was zo aan het smelten dat ik eigenlijk beter op de binnenbaan had kunnen gaan schaatsen, maar omdat het weer zo perfect was ben ik toch buiten gebleven. Toen we allebei moe waren hadden we nog geen zin om naar binnen te gaan, dus zijn we met een kop warme chocolademelk met slagroom weer in de zon gaan zitten. Echt genieten!

Dagboek: Hartje luisteren

Toen ik eindelijk naar huis ging, kwam ik natuurlijk grandioos in de file terecht, maar dat had ik er graag voor over.

Dagboek: Hartje luisteren

Na het eten was het tijd om te gaan stemmen…

Dagboek: Hartje luisteren

…en om nog een paar uur te werken. En met Nala te knuffelen natuurlijk.

Donderdag

Dagboek: Hartje luisteren

Tussen het werken gestoord worden door de postbode is helemaal niet erg als hij leuke pakketjes brengt. Ik ontving wat fijne zwangerschapskleding van Esprit en Noppies die ik binnenkort zal laten zien.

Dagboek: Hartje luisteren

En deze pigment drops van Clinique. Dit is een product waarmee je zelf je favoriete dagcrème om kan toveren in een foundation met een dekking die je zelf kan bepalen. Zo handig en je bent lekker snel klaar met je make-up. Binnenkort zal ik er in een andere post meer over vertellen.

Dagboek: Hartje luisteren

Lente in de tuin! ‘s Middags nam ik even pauze en nam ik een kijkje in het nieuwe huis van een vriendin. Ze waren druk aan het verven en aangezien ik zwanger ben kan ik daar niet bij helpen, maar even hoi zeggen kan natuurlijk wel.

Dagboek: Hartje luisteren

‘s Avond had ik met twee andere vriendinnen afgesproken bij een La Place. Tijd voor een avondje lekker bijkletsen!

Vrijdag

Dagboek: Hartje luisteren

Een lieve verrassing van Romano!

Dagboek: Hartje luisteren

Ik begon mijn dag met een bezoekje aan de fysio. Het gaat inmiddels gelukkig al beter met mijn rug. Daarna moest ik wat cadeautjes halen en vulde ik ons EHBO-kitje aan met wat extra items.

Dagboek: Hartje luisteren

De rest van de dag was ik aan het bloggen en ik werkte onder andere aan een DIY.

Dagboek: Hartje luisteren

Die avond besloten Romano en ik spontaan tapas te gaan eten met een van mijn schoonzusjes. Ze had een paar dagen daarvoor haar doptone binnengekregen. Dat is een apparaatje waarmee je naar de hartslag van de baby in je buik kan luisteren. Dat wilden we natuurlijk heel graag dus toen we terug waren hebben we dat ook meteen gedaan. Het was nog even zoeken want onze mini was flink aan het bewegen, maar we hebben uitgebreid kunnen luisteren. Zo ontzettend fijn om weer even bevestiging te hebben dat het hartje nog vrolijk klopt!

Zaterdag

Dagboek: Hartje luisteren

Nala is haar wintervacht aan het verliezen en dat merken we zeker. Zo veel haar!

Dagboek: Hartje luisteren

Mijn dag begon al vroeg met een les kunstschaatsen en daarna had ik een zakelijke afspraak waar ik wel een paar uur zoet mee was.

Dagboek: Hartje luisteren

‘s Middags zijn Romano en ik bezig geweest met het regelen en uitzoeken van wat dingen. We hadden nog een verzekering nodig, moesten verschillende kinderopvang locaties vergelijken en we wilden een overzicht maken van auto’s die we overwegen nu we een grotere auto nodig hebben. Tussendoor werd er onverwacht een grote doos bezorgd vol lieve cadeautjes voor onze baby.

Dagboek: Hartje luisteren

‘s Avonds gingen we eten bij vrienden. Ze hebben zo’n apparaat waarmee iedereen zelf mini-pizza’s kan maken. Dat lukte echt heel goed dus we hebben heerlijk gegeten terwijl we gezellig zaten te kletsen.

Dagboek: Hartje luisteren

Wij hadden cadeautjes mee, maar we gingen ook met schattige cadeautjes naar huis. Het is zo lief en bijzonder om te merken dat andere mensen de zwangerschap ook zo leuk vinden.

Zondag

Dagboek: Hartje luisteren

Zaterdag waren we pas laat thuis, maar ik was alweer vroeg wakker en kon toen niet meer slapen. Beetje jammer. Maar goed, ik ben vast gaan uitzoeken welke zwangerschapscursus ik wil doen en waar we een kinder-EHBO cursus kunnen volgen. Daarna heb ik m’n prachtige kluskleding aangetrokken en ben ik een vriendin gaan helpen in haar huis.

Dagboek: Hartje luisteren

‘s Middags was het tijd voor de 18e verjaardag van Romano’s nichtje. ‘s Avonds kwam mijn moeder eten en kwam ook nog een vriendin langs. We hebben een tijdje op de bank zitten kletsen en toen zijn we nog kort langs mijn schoonzusje gereden zodat mijn moeder ook het hartje van onze baby kon horen. Genieten!

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer vorige week?Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Hartje luisteren”

  March 21, 2017

  Dat weer was echt waanzinnig. Lekker buiten genoten met de lunch op ‘t werk Wat een fijn weekje. Lieve cadeautjes heb je gehad. Ik ben benieuwd naar je positiekleding!

  x


  Lisan

  March 21, 2017

  Ben heel benieuwd naar je DIY’s met de stoffen, ze zijn heel mooi!  March 21, 2017

  Ah wat heerlijk dat je lekker buiten hebt kunnen lunchen! Hoop dat dat snel weer kan, zodat ik het ook eens kan doen haha!  March 21, 2017

  Wat leuk om te lezen en te zien allemaal! Super leuke kleertjes trouwens, lijkt me zo leuk om te krijgen en om daar voor te winkelen Liefs, Merel


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie