Dagboek: Heel veel fysio - My Simply Special
10/10/2017

Dagboek: Heel veel fysio

Vorige week vertelde ik al dat er een kinderfysio bij ons langs kwam voor Liam en dit keer hadden we weer een afspraak. Maar dat niet alleen, want ik was zelf ook twee keer aan de beurt. Kijken jullie weer mee naar mijn week?

Maandag

Dagboek: Heel veel fysio

Dit lekkere broodje at ik als lunch.

Dagboek: Heel veel fysio

Mijn witte sneakers zagen er niet zo fris en fruitig uit, maar na een dagje weken, wat bleek en een rondje in de wasmachine, waren ze weer netjes.

Dagboek: Heel veel fysio

Slaapkopje!

Dagboek: Heel veel fysio

Liam speelde ‘s middags bij mij in de keuken…

Dagboek: Heel veel fysio

…terwijl ik soep maakte.

Dagboek: Heel veel fysio

Ik kwam er eindelijk weer eens aan toe om mijn teennagels te lakken.

Dinsdag

Dagboek: Heel veel fysio

Dit leuke truitje bestelde ik bij H&M en hij lijkt enorm op een trui van Romano.

Dagboek: Heel veel fysio

Ik had een afspraak bij de bekkenfysio waar ik ook heen ging tijdens mijn zwangerschap. De bekkeninstabiliteit was namelijk nog niet helemaal over en ik ging vaak met pijn naar bed. Mijn lichaam moet er blijkbaar weer aan wennen dat mijn zwaartepunt ergens anders ligt en sommige spieren gaan daardoor te fanatiek werken. Gelukkig heeft die ene behandeling al heel erg geholpen, want sindsdien heb ik geen pijn meer gehad. Liam ging trouwens gezellig mee en was heel lief.

Dagboek: Heel veel fysio

Liams nagels groeien zo hard!

Dagboek: Heel veel fysio

Ik denk dat ik een jaar of twee geleden al aan dit dekentje begonnen ben. Het moest een heel groot exemplaar worden, maar uiteindelijk heb ik de wol voor iets anders gebruikt. Dinsdag heb ik ‘m dus maar eens afgehecht zodat we ‘m van de winter misschien voor Liam kunnen gebruiken.

Dagboek: Heel veel fysio

Romano had ‘s avonds een etentje en Liam was de hele avond erg onrustig. Ik oefende met hem in de draagzak, maar dat ging maar een minuut of twintig goed.

Woensdag

Dagboek: Heel veel fysio

Nala gaat elke keer precies op de massagestoel liggen. Gek beest.

Dagboek: Heel veel fysio

Hoe leuk is dit autootje!

Dagboek: Heel veel fysio

Ik pakte de draagdoek er weer bij en dit keer ging het een half uur goed. Vooruitgang! Maar dan moet ik er wel bij zeggen dat Liam het alleen goed vond zolang ik rond bleef lopen. Ik moest vooral niet ergens langer dan twee seconden stil blijven staat. Tot hij in slaap begon te vallen en z’n hoofd in de doek ging verstoppen. Bedtijd!

Dagboek: Heel veel fysio

Nala kwam me gezelschap houden toen ik Liam zat te voeden.

Donderdag

Dagboek: Heel veel fysio

De kinderfysio kwam weer langs en was heel tevreden met Liams vooruitgang. We moeten vooral blijven doen wat we doen en hem ook meer plat op z’n buik leggen. Dan gaat het helemaal goed komen volgens haar. Dat is fijn om te horen!

Dagboek: Heel veel fysio

Ahw!

Dagboek: Heel veel fysio

Romano was even thuis, dus ik ben snel naar de Etos gegaan om billendoekjes te halen. Ik wilde ook een mascara hebben, maar die was helaas op.

Dagboek: Heel veel fysio

Ik nam meteen de Babybox mee en daar zaten best wat bruikbare dingen in. Prima!

Dagboek: Heel veel fysio

Heb ik lezers die ook bloggen? Ik gebruik nu Hootsuite om berichten in te plannen voor Facebook en Twitter, maar zometeen kan je daar dus nog maar 30 berichten inplannen. Ja, of je moet gaan betalen voor een groter abonnement. Heeft iemand tips voor goede alternatieven?

Vrijdag

Dagboek: Heel veel fysio

Goedemorgen!

Dagboek: Heel veel fysio

Ik was Liam aan het voeden…

Dagboek: Heel veel fysio

…en ineens hoorde ik een enorme herrie! Ik heb Liam snel in z’n bedje gelegd en ben gaan kijken wat er was. De wasmachine was flink aan het verplaatsen en maakte zoveel herrie dat ik dacht dat hij ging ontploffen. Ik durfde niet in de buurt te komen om ‘m uit te zetten, dus ik ben naar de meterkast gerend en heb de hoofdschakelaar omgegooid. Dat hielp! Blijkbaar is de trommel losgekomen en er hing een brandluchtje. Tijd voor een nieuwe wasmachine.

Ik maakte verder geen foto’s meer, maar aan het eind van de middag was het tijd voor mijn tweede fysio afspraak. Ik was pas wakker geworden met een pijnlijke schouder en dat is in de weken erna alleen maar erger geworden. Inmiddels was ik de pijn en het niet op rechts kunnen slapen zat, dus ik nam Liam weer mee. Hij was weer lief en ook deze afspraak hielp enorm.

Zaterdag

Dagboek: Heel veel fysio

Liam was al op tijd wakker en ik dus ook. Later op de ochtend dook ik achter mijn laptop om aan een post te werken.

Dagboek: Heel veel fysio

‘s Middags reden we naar mijn moeder om haar verjaardag te vieren. Zijn mijn mannen niet cute, zo met die truien? (Romano vind het vast niet leuk dat ik hem cute noem. )

Dagboek: Heel veel fysio

Er wilde iemand spelen!

Zondag

Dagboek: Heel veel fysio

Zondag kon ik na Liams ontbijt toch weer in bed kruipen en zelfs een beetje uitslapen! Na de lunch hadden we twee afspraken voor kraamvisite staan en ‘s avonds aten we bij Romano’s ouders.

Dagboek: Heel veel fysio

Nala wilde ook wat aandacht.

Dagboek: Heel veel fysio

We kregen Romano’s oude slabbetje. Cute!

Hebben jullie een fijne week gehad?Categorieën: Dagboek, My Life6 reacties op “Dagboek: Heel veel fysio”

  October 10, 2017

  Wat een hele hoop lieve en leuke foto’s van Liam. Vind vooral die foto van jullie drietjes met matching truien heel erg leuk. Gelukkig heeft de fysio jullie beiden goed gedaan!


  Lydia

  October 10, 2017

  Hoi Margot, wat een leuke blog. En wat leuk on te lezen over wat je allemaal beleeft met Liam. Zelf heb ik in maart mijn eerste kindje gekregen, een jongetje. Ik vond de eerste maanden heel zwaar, hij sliep heel weinig overdag en dronk s nachts veel aan de borst. Overdag was hij ook onrustig, dus ik kwam nauwelijks buiten en kwam thuis ook aan niks toe. Ik wil je een compliment geven voor wat jij allemaal voor elkaar krijgt in deze periode! Een hartelijke groet, Lydia


  MySimplySpecial
  October 10th, 2017


  Dat klinkt inderdaad pittig! Ik heb het geluk dat Liam overdag wel goede dutjes doet en ‘s nachts nu nog maar 1 of 2 keer komt. Dat scheelt allemaal behoorlijk. Hoe gaat het nu bij jullie?


  Christine

  October 10, 2017

  Je schoenen zien er echt als nieuw uit!
  En jeetje, wat krijgt Liam al een eigen gezichtje joh!! En van alle slapende foto’s in het begin is nu geen sprake meer één en al nieuwsgierigheid, prachtig hoor!


  Anna

  October 10, 2017

  Ik mag je blog graag lezen. Je hebt samen met Romano een prachtig kind op de wereld gezet.

  Het zal allemaal wel erg wennen zijn, maar ik denk dat jullie het allemaal goed onder controle hebben. Ik wens jullie heel veel geluk samen:).


  MySimplySpecial
  October 11th, 2017


  Wat lief, dankjewel!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie