Dagboek: Henna - My Simply Special
01/06/2015

Dagboek: Henna

Wat heb ik een leuke week achter de rug! En mijn favoriete dag was zeker de zaterdag, want ik ben bruidskleding gaan passen! Nee, nog niet de witte jurken, maar wel de kleding voor onze Hindoestaanse bruiloft! Ontzettend leuk en ik zal jullie er binnenkort in een losse post alles over vertellen. Gelukkig heb ik deze week nog meer meegemaakt en dat laat ik vandaag wel gewoon aan jullie zien.

Zondag

Dagboek: Henna

Mijn vader was jarig en het was heerlijk weer, dus we genoten buiten van een lekker stuk appeltaart. Genieten!

Dagboek: Henna

Daarna reden we door naar het Vondelpark, want ons showteam moest optreden en dat wilden we natuurlijk zien. Daarna zijn we met wat vrienden nog wat gaan drinken en hebben we lekker in de zon gezeten.

Dagboek: Henna

Het duurde even voordat we een beslissing genomen hadden, maar uiteindelijk zijn we met z’n allen vertrokken naar een AH die nog open was, om vervolgens hamburgers te maken. Zo lekker!

Maandag

Dagboek: Henna

Ik negeer feestdagen nog wel eens sinds ik voor mezelf werk, maar maandag heb ik lekker rustig aan gedaan. Uitslapen, lezen en computeren in bed…

Dagboek: Henna

…en daarna op zoek naar locaties voor onze bruiloft! Ik heb een eerste selectie gemaakt dus nu moeten we onze favorieten gaan kiezen en bezoekjes regelen.

Dinsdag

Dagboek: Henna

Overdag zat ik bij een klant en na het eten kwam één van mijn bijna-schoonzusjes langs. We wilden namelijk eens Henna bij mij uitproberen. Ze had een aantal sjabloontjes mee, maar nadat we op Pinterest wat mooie ideeën tegengekomen waren besloten we zelf iets te maken. Ze had nog niet zo vaak zelf zo’n patroon getekend, maar ik vind dat het behoorlijk goed gelukt is!

Dagboek: Henna

Het was al laat, dus ik heb de henna laten drogen en het daarna verbonden. Zo kwamen niet alle stukjes in mijn bed terecht.

Woensdag

Dagboek: Henna

Ik was heel nieuwsgierig, dus het eerste dat ik woensdagochtend deed was het verband weghalen en de henna van mijn hand krabben. Dit is het resultaat! Het hoort nog donkerder te worden, maar de mix die we gebruikt hebben stond al wat langer en werkte daarom niet helemaal goed meer helaas. 

Dagboek: Henna

Op naar Amsterdam voor een pers-event!

Dagboek: Henna

Wat een leuke locatie!

Dagboek: Henna

Yumm! (Ik geloof dat de rode drankjes populairder waren dan de gele.)

Dagboek: Henna

Ziet dit er niet leuk uit? Tijdens dit event van L’Oréal werden een aantal hele leuke nieuwe items gepresenteerd.

Dagboek: Henna

Ook kon je je nagels laten doen, je naam in een lipstick laten graveren en je wenkbrauwen laten bijwerken.

Dagboek: Henna

Advies krijgen over mijn wenkbrauwen wilde ik al een tijdje en nu kon dat dus! Ik heb nu meer geleerd over de beste vorm en verschillende kleuren potlood uitgeprobeerd zodat ik mooi kon vergelijken en de beste uit kon kiezen. Leerzaam!

Dagboek: Henna

Na het event at ik wat en ging ik meteen door naar danstraining. Het leren van de choreo schiet al op!

Donderdag

Dagboek: Henna

Al een tijdje ga ik nu wekelijks naar de fysio en dat bevalt goed. Helaas gaat de pijn niet weg, want door het dansen komt het net zo hard weer terug. Ik ga nu eens kijken hoe het gaat als ik een tijdje niet meer naar de fysio ga. Anyway, na de behandeling moest ik even gel halen voor Romano en toen kwam ik deze mooie paletten tegen. Ik heb me ingehouden en niks gekocht, maar ze zien er wel erg goed uit.

Dagboek: Henna

Gezellig!

Dagboek: Henna

Wat was onze auto vies! Tussen het bloggen door ben ik maar eens aan de slag gegaan met de tuinslang, een spons en de stofzuiger.

Dagboek: Henna

Dit is Sunset Sneaks, één van de nieuwe lakjes van Essie. Hij dekt in één laagje en is lekker zomers!

Dagboek: Henna

Eigenlijk moest ik gaan koken (ik at alleen), maar ik had nog niet echt trek. Ach, dan ga ik toch gewoon bakken?

Vrijdag

Dagboek: Henna

Ik had nog wat ingrediënten over van het recept van donderdag, dus ik besloot eens te kijken of ik karamelblokjes kon maken. Het recept is nog niet helemaal goed, maar lekker zijn ze wel!

Dagboek: Henna

Bloggen…

Dagboek: Henna

…en snel even boodschappen doen. We willen een grillpan, maar ze hadden helaas niet de pan die ik wilde. (Deze waren een stuk duurder.)

Dagboek: Henna

Oeps! Romano had z’n lampen aan laten staan en met een lege accu kan je natuurlijk niet thuis komen. Het resultaat? Ik ben startkabels gaan kopen bij de Gamma en ben naar zijn werk gereden om te helpen.

Zaterdag

Dagboek: Henna

Hallo Den Haag! We (Romano, zijn moeder, zijn zusjes, mijn eigen moeder en ik) hebben hier een middag rondgelopen opzoek naar kleding voor onze Hindoestaanse bruiloft. Zo leuk!

Dagboek: Henna

Natuurlijk hoort daar een passende maaltijd bij, dus voor we naar huis gingen genoten we van roti met kip. Het ziet er misschien niet uit op de foto, maar lekker was het wel.

Dagboek: Henna

Thuisgekomen hebben we nog tot laat spelletjes gespeeld met zijn familie.

Hoe was jullie week? 

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account.

 Categorieën: Dagboek, My Life10 reacties op “Dagboek: Henna”

  June 1, 2015

  Die henna is prachtig. mooie nagellak trouwens en ik ga straks ook even wat bakken.  June 1, 2015

  Die Henna ziet er heel erg mooi uit!  June 1, 2015

  Waaauw wat is de henna mooi gelukt zeg! Ik heb het eens geprobeerd met mijn moeder (wat was ik blij toen het er weer af was, want het zag er niet uit haha).


  MySimplySpecial
  June 2nd, 2015


  Hihi oeps!  June 1, 2015

  mooie henna zeg! ik heb het nog nooit geprobeerd omdat ik bang ben van allergische reacties en de horrorverhalen over ontstekingen enzo…


  Natascha
  June 1st, 2015


  De onstekings(horror)verhalen betreft vaak de zwarte henna!
  Bovenstaande henna is puur nature poeder waaraan je alleen citroen en zwarte thee aan toevoegt  June 2, 2015

  Leuke foto’s! Ik herken toevallig precies de plek daar in Den Haag, de tram waar ik geregeld in zit rijdt daar. Volgens mij zitten daar heel veel Hindoestaanse/Indiase/weet ik het winkels, voor zover ik vanuit de tram heb kunnen zien. Ben benieuwd wat de outfit uiteindelijk wordt!


  MySimplySpecial
  June 2nd, 2015


  Ja klopt! We zijn daar in een aantal van die winkels geweest  June 2, 2015

  Wat een leuke foto’s zeg! Ze zeggen dat je een beetje citroensap moet toevoegen op je henna. Dan wordt de kleur ook wat donkerder.  June 2, 2015

  Wat leuk! Verheug me op meer bruiloftposts :):). Die w7 pakketten heb ik alle 4 en zijn echt hun geld meer dan waard! Aanradertjes :). Dat wenkbrauw advies lijkt me ideaal! Ik wil dat potlood nog graag maar altijd uitverkocht dus ik kan niet testen haha


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie