Dagboek: Het grote nieuws delen - My Simply Special
30/01/2019

Dagboek: Het grote nieuws delen

Afgelopen week was het eindelijk tijd voor de 12-weken echo. Gelukkig was alles in orde en dat betekende dat we eindelijk het nieuws konden delen! Via deze weg wil ik jullie dus ook allemaal bedanken voor alle lieve berichtjes en felicitaties! 

Dagboek: Het grote nieuws delen

Goedemorgen! We beginnen dinsdag met ontbijt op bed.

Dagboek: Het grote nieuws delen

Later die ochtend kwam er iemand van het consultatiebureau langs. Ze doen tegenwoordig huisbezoeken en wij waren aan de beurt. Het ging dit keer minder om hoe het met Liam ging, maar meer hoe ik terugkeek op het laatste anderhalf jaar. Zijn we tegen problemen aangelopen, hebben we de juiste hulp gekregen, zijn er nu dingen aan de hand, etc.

Dagboek: Het grote nieuws delen

Daarna begon het ineens te sneeuwen en dat moest natuurlijk bekeken worden!

Dagboek: Het grote nieuws delen

Liam helpt me tegenwoordig met de was. Hij stopt spullen voor me in de droger, al moet ik wel opletten dat er niet ineens ook wat pakjes tissues tussen komen te liggen. Hihi!

Dagboek: Het grote nieuws delen

Het blijft een mooi gezicht!

Dagboek: Het grote nieuws delen

Post!

Dagboek: Het grote nieuws delen

Aan het eind van de dag was het dan eindelijk zover, we mochten langskomen voor een echo en het intake-gesprek en alles was helemaal in orde!

Dagboek: Het grote nieuws delen

Dat moest gevierd worden (en we hadden haast omdat Romano nog weg moest die avond), dus we aten patat. Liam had thuis al normaal gegeten voor we vertrokken, maar een paar frites gingen er natuurlijk ook wel in. 

Dagboek: Het grote nieuws delen

Liam haalde de volgende ochtend mijn kast overhoop voor hij naar de opvang ging.

Dagboek: Het grote nieuws delen

Ik was die dag behoorlijk beroerd en zat er flink doorheen. Om te voorkomen dat ik mezelf voorbij zou lopen, besloot ik wat rust te pakken. Ik vind dat altijd een lastige beslissing, maar soms is het nodig. Ik besloot wel even op en neer te gaan naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken voor de normale onderzoeken en de NIPT.

Dagboek: Het grote nieuws delen

De rest van de dag deed ik heel rustig aan en aan het eind van de dag kwam Romano ziek thuis van werk.

Dagboek: Het grote nieuws delen

Donderdag was geen spannende dag. Romano was nog niet de oude en werkte vanuit huis en ook ik was niet fit door de zwangerschap.

Dagboek: Het grote nieuws delen

Vrijdag was Romano weer in orde, maar ging het bij mij mis. Ik was echt ziek. Gelukkig konden we hulp inschakelen met Liam, want ik kon nauwelijks iets. Gezellig hè?

Dagboek: Het grote nieuws delen

Zaterdag kon ik weer een beetje eten en was ik mijn bed zo zat dat ik in elk geval wat normale kleding aantrok en me naar beneden verplaatste. Er kwam ook een pakket binnen met mooi materiaal voor een DIY. 

Dagboek: Het grote nieuws delen

‘s Middags besloten we Liams garage in elkaar te zetten. Hij heeft die van ons gekregen voor zijn eerste verjaardag, maar we hadden hem nog even op zolder laten staan tot hij er klaar voor zou zijn. 

Dagboek: Het grote nieuws delen

Liam hielp fanatiek mee!

Dagboek: Het grote nieuws delen

Daarna ging ik weer zitten terwijl mijn mannen eten maakten. Ziet dit er niet schattig uit?

Dagboek: Het grote nieuws delen

Zondagochtend sliep Romano een beetje uit omdat hij laat thuis was gekomen. Ik speelde met Liam terwijl ik ontbeet.

Dagboek: Het grote nieuws delen

Ik voelde me die dag mentaal en fysiek echt niet mezelf, maar een warme chocolademelk is altijd goed.

Dagboek: Het grote nieuws delen

Toen we ‘s avonds naar bed gingen kwam Nala in de slaapkamer spelen.

Dagboek: Het grote nieuws delen

Maandag was ik nog steeds niet oké en autorijden zou nog niet veilig zijn. Dan maar weer een dag rustig aan doen. Ik deed wat klusjes op mijn laptop en pakte Netflix er maar bij.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Het grote nieuws delen”

    January 30, 2019

    Wat jammer dat je je niet fit voelt. Lijkt me echt wel zwaar als je zo veel wilt doen, een kindje hebt rondlopen en gewoon werk te doen hebt. Ik hoop dat je je snel beter voelt! Doe lekker rustig aan en wees mild voor jezelf.
    Wat is je kat toch een lieverd! En spannend al die onderzoekjes, ik hoop dat jullie kindje helemaal gezond is!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie