Dagboek: Het klussen is begonnen - My Simply Special
21/11/2017

Dagboek: Het klussen is begonnen

Yes, we hebben afgelopen week eindelijk de sleutel van ons nieuwe huis gekregen! En dat maakt ook meteen dat het een heel drukke week was, want we zijn direct begonnen met klussen in huis. We hebben een mooi begin kunnen maken, maar we hebben de komende tijd nog genoeg te doen!

Maandag

Dagboek: Het klussen is begonnen

Deze foto maakte ik toen ik met een huilende baby over mijn arm rondliep en ineens bedacht dat ik een was in de wasmachine had zitten. Ik schreef daarom dit prachtige (ahum) briefje met links om te voorkomen dat ik de was de uren daarna zou vergeten.

Dagboek: Het klussen is begonnen

Maandag was sowieso een beetje een rommelig dagje. Liam had z’n dag niet helemaal en ik had twee afspraken die afgezegd werden.

Dinsdag

Dagboek: Het klussen is begonnen

Mijn moeder was bij ons om op Liam te passen, dus Romano en ik konden al vroeg naar ons nieuwe huis voor de oplevering en om de sleutel in ontvangst te nemen. We hadden meteen een heleboel klusspullen meegenomen en ook de behanger had al snel zijn materialen binnen staan om ons huis te voorzien van renovliesbehang.

Dagboek: Het klussen is begonnen

We zijn eigenlijk het grootste deel van de dag druk bezig geweest. Met de oplevering, de oplevering van de keuken, materialen halen om deurtjes in de schotten op zolder te kunnen maken, muren schuren en ga zo maar door. Een goed begin!

Woensdag

Dagboek: Het klussen is begonnen

Romano was dinsdag vrij, maar moest woensdag weer gewoon naar kantoor. Ik werkte thuis en deed het huishouden.

Dagboek: Het klussen is begonnen

Aan het eind van de middag bracht ik Liam naar mijn schoonouders om daarna door te rijden naar het huis. Romano kwam daar ook heen met een pizza. We aten dus snel wat en zijn daarna een paar uur bezig geweest met de zolder. 

Dagboek: Het klussen is begonnen

Onze eerste post!

Dagboek: Het klussen is begonnen

Beneden en op de eerste verdieping laten we dus de muren schilderklaar maken, maar de zolder gingen we zelf doen. Dat betekende muren schuren, gaatjes vullen, nog meer schuren en gaatjes vullen en daarna alles schoonmaken.

Donderdag

Dagboek: Het klussen is begonnen

Donderdag stonden we op tijd op (Liam maakte ons al voor onze wekker wakker) en gingen we weer aan de slag in ons nieuwe huis.

Dagboek: Het klussen is begonnen

Terwijl Romano Liam ophaalde bij zijn ouders, at ik thuis wat en kolfde ik.

Dagboek: Het klussen is begonnen

‘s Middags gingen we namelijk niet klussen, maar naar de beëdiging van een van mijn schoonzusjes. Nu is ze verloskundige!

Vrijdag

Dagboek: Het klussen is begonnen

Ik maakte alleen deze foto, maar ik werkte en haalde wat extra verfspullen. ‘s Avonds keken we een serie en gingen we op tijd naar bed. Romano voelde zich niet zo lekker, dus we deden even rustig aan.

Zaterdag

Dagboek: Het klussen is begonnen

De eerste hele klusdag! Liam ging een dagje naar zijn oma en wij zijn een uur of elf druk bezig geweest. Het was wel heel raar voor mij om zo lang niet bij Liam in de buurt te zijn! 

Dagboek: Het klussen is begonnen

We schoten wel lekker op en de zolder zag er aan het eind van de dag al heel anders uit.

Zondag

Dagboek: Het klussen is begonnen

Ook zondag waren we de hele dag druk bezig. De zolder zag er aan het van de dag al heel netjes uit en Liams kamer kreeg de eerste laag verf.

Dagboek: Het klussen is begonnen

We hielden het dit keer wel iets eerder voor gezien en gingen Liam weer ophalen. De timing was precies goed, dus ik kon Liam voeden zodra we bij mijn schoonouders binnen kwamen.

Hebben jullie veel ervaring met schilderen enzo?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Het klussen is begonnen”
  Lisan

  November 21, 2017

  Leuk om te lezen. Lijkt me wel heftig, zo’n proces met zo’n jong kindje!


  MySimplySpecial
  November 21st, 2017


  Haha, ja dat is het zeker! Ik was gister echt helemaal kapot na die lange dagen klussen en wat pittige nachten. Maar het komt vast allemaal goed  November 21, 2017

  Wat leuk deze update! Leuk om zo te worden meegenomen tijdens het klussen in jullie nieuwe huis. Ik ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat over een tijdje. En wat wordt Liam al groot, echt al een mannetje ipv een babytje!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie