Dagboek: Het Nationale Ballet - My Simply Special
20/10/2014

Dagboek: Het Nationale Ballet

Soms heb ik van tevoren geen plannen voor het weekend en andere keren heb ik juist iets leuks gepland staan. Daar kan ik me dan echt op verheugen. Je raadt het misschien al, dit weekend stond er iets leuks op de agenda. Ik ging namelijk naar de voorstelling ‘Back to Bach’ van Het Nationale Ballet!

Dagboek: Het Nationale Ballet

Vorige week zondag heb ik mijn dagboekpost voor de dag erna geschreven en eigenlijk heb ik verder niks meer gedaan. Ik voelde me niet zo lekker en heb fijn op de bank series gekeken. Maandag ging het niet veel beter en het enige productieve dat ik die dag deed was het maken van deze lekkere salade.

Dagboek: Het Nationale Ballet

Oh en ik hing deze leuke lijst op die ik van vriendinnen had gekregen. We hebben nog wat vakjes om te vullen met leuke foto’s!

Dagboek: Het Nationale Ballet

Dinsdag stond ik gewoon netjes op tijd op, maar ik merkte al snel dat het nog niet goed ging. Terug in bed dus maar.

Dagboek: Het Nationale Ballet

Ja! Mijn bestelling kwam binnen en gelukkig was de maat helemaal goed. Dat blijft toch altijd even afwachten.

Dagboek: Het Nationale Ballet

Wat is ze toch schattig!

Dagboek: Het Nationale Ballet

Donderdag werkte ik alweer vanuit bed en vrijdag ben ik gewoon naar kantoor gegaan. Die avond ging Romano met een vriendin naar Rotterdam en ik kreeg chocoladesoesjes van haar. Wat ontzettend lief! En lekker natuurlijk! (Ze wist door mijn blog dat ik gek ben op deze soesjes.)

Dagboek: Het Nationale Ballet

Zaterdag was ik nog alleen thuis, dus ik ben zelf op pad gegaan. Zo ben ik even langs de bouwmarkt geweest om eens te kijken wat ze hadden voor een DIY projectje.

Dagboek: Het Nationale Ballet

Ook heb ik vast nepwimpers gehaald voor Halloween. Oh, en mijn favoriete mascara was in de aanbieding, dus daar heb ik er ook meteen twee van meegenomen. Zo kan ik weer een tijdje vooruit.

Dagboek: Het Nationale Ballet

Tsjah, het is niet het leukste klusje, maar gelukkig was het heel mooi weer.

Dagboek: Het Nationale Ballet

Na het maaien ben ik vast begonnen aan mijn Halloweenkostuum. Het korset had ik nog liggen, dus ik besloot vast een kraag te maken. Hij is best goed gelukt vind ik zelf. Kunnen jullie al raden hoe ik verkleed zal gaan?

Dagboek: Het Nationale Ballet

Ja! Zondag was het dan tijd om naar het Muziektheater in Amsterdam te gaan voor Back to Bach. De voorstelling bestaat uit vier verschillende choreografieën, allemaal op muziek van Bach. Erg mooi! Ik heb inmiddels al aardig wat van de grote klassiekers (Notenkraker, Zwanenmeer, etc.) gezien van Het Nationale Ballet, maar dit was zeker ook genieten.

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account. Wat was jullie hoogtepunt van de week?

 Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Het Nationale Ballet”

  October 20, 2014

  Mooie foto’s. Leuke laarsjes heb je besteld!!  October 20, 2014

  Leuke fotos !  October 20, 2014

  Awww wat is jouw kat een snoesje! Ik zeg eerlijk: ik durf het niet; schoenen online bestellen!


  MySimplySpecial
  October 20th, 2014


  Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik alleen schoenen online bestel als er geen verzendkosten zijn en als retour sturen ook gratis is. Vaak gaat het goed en soms vallen de schoenen tegen. Ach, dan gaan ze gewoon terug!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie