Dagboek: Hulp gevraagd - My Simply Special
05/09/2018

Dagboek: Hulp gevraagd

Afgelopen maandag vertelde ik hier op mijn blog dat ik de laatste tijd wat minder inspiratie heb voor leuke posts en vroeg ik jullie hulp. Waar willen jullie over lezen? Echt heel fijn dat ik al zo veel reacties heb, dankjulliewel! Dat geeft meteen weer energie! Nu kreeg ik van iemand deze reactie: “Leuk! Mijn zoontje is bijna even oud als Liam en ik volg met interesse wat hij doet…” Het laatste deel van de reactie is weggevallen. Heb jij deze reactie achterlaten? Zou je dan alsjeblieft nog in de comments willen vertellen waar je graag over zou willen lezen? Ik ben heel benieuwd!

Dinsdag

Dagboek: Hulp gevraagd

De auto moest naar de garage voor de APK, dus met een leenauto reden Liam en ik weer naar huis.

Dagboek: Hulp gevraagd

‘s Middags winkelden we een beetje en kocht ik stoffen voor een nieuw DIY-project. Nu kijken wanneer ik er aan toe kom om aan de slag te gaan.

Dagboek: Hulp gevraagd

Samen spelen!

Woensdag

Dagboek: Hulp gevraagd

Ik had een fijne, productieve thuiswerkdag. Ja, met thee en chocola bij de hand.

Dagboek: Hulp gevraagd

Ik postte die dag een vraag op Instagram Stories over waar jullie betaalbare kleding kopen van goede kwaliteit en kreeg superveel reacties. Zo leuk! Ik heb wat merken om te Googlen.

Donderdag

Dagboek: Hulp gevraagd

Goedemorgen! Ik begon mijn dag met een schaaltje yoghurt met muesli en walnoten, maar er zaten weer eens te veel rozijnen in naar mijn smaak. Ik denk dat ik ze maar ga bewaren voor Liam.

Dagboek: Hulp gevraagd

Op naar kantoor! Deze schoenen kocht ik aan het begin van de zomer, maar ik blijf last krijgen van mijn hielen. Normaal gesproken helpt het dan als ik er van die dingen inplak die je op de foto ziet, maar in dit geval helaas niet.

Dagboek: Hulp gevraagd

Overdag hadden de buren een pakketje voor ons aangenomen. Of nou ja, klein was hij niet. We hadden een klok besteld, maar ze hebben ‘m vrij fanatiek ingepakt. Liam vond dat gelukkig wel leuk, want die ging meteen door de kamer lopen met dat papier.

Vrijdag

Dagboek: Hulp gevraagd

Yes, mijn nieuwe winterjas kwam binnen!

Dagboek: Hulp gevraagd

Op Instagram was ik een oproep tegengekomen voor spullen voor kinderen in Afrika. Wij hadden wel wat over, dus ik zocht vast het een en ander bij elkaar.

Zaterdag

Dagboek: Hulp gevraagd

Liam besloot om half zes dat de dag begonnen was. Ik wilde al met hem naar beneden gaan, maar Romano kon ook niet meer slapen. Dan maar lekker met z’n drietjes een paar uurtjes hangen op bed. 

Dagboek: Hulp gevraagd

Wat wordt hij toch snel groot!

Dagboek: Hulp gevraagd

Liam heeft echt nieuwe kleren nodig nu het toch langzaamaan wat kouder begint te worden, dus ik bestelde vast wat bij Zara. In deze doos bleek maar 1 item te zitten en de rest zou blijkbaar later nog komen.

Dagboek: Hulp gevraagd

‘s Middags reden we richting Eindhoven voor een feestje. Nee, niet de 50ste verjaardag van iemand, maar een koppel was gewoon al 50 jaar getrouwd! Wij hebben nog even te gaan…

Dagboek: Hulp gevraagd

Tegen de tijd dat Liam normaal naar bed zou gaan, stapten wij weer in de auto voor de lange rit terug. Zo kon ons mannetje vast in de auto in slaap vallen.

Zondag

Dagboek: Hulp gevraagd

Dit keer begon Liam om 6 uur al om een fles te vragen en ook dit keer konden we alle drie daarna niet meer slapen. Zo heb je wel wat aan je dag, zullen we maar zeggen. ‘Samen’ met Liam verschoonde ik het bed.

Dagboek: Hulp gevraagd

Spelen in de ballenbak blijft leuk.

Dagboek: Hulp gevraagd

Terwijl Liam een dutje deed, genoten Romano en ik buiten van het mooie weer.

Dagboek: Hulp gevraagd

‘s Middags deed ik de administratie en we gingen naar de Karwei om spullen in huis te halen waarmee we ons tuinhuisje dan echt af kunnen maken. ‘s Avonds speelden we in de speeltuin en keken Romano en ik een halve film voor we (een beetje op tijd) gingen slapen.

Maandag

Dagboek: Hulp gevraagd

Ik werkte een dag op kantoor en dook daarna meteen de keuken in zodat we konden eten zodra Romano met Liam thuis kwamen. 

Zijn er nog onderwerpen waar jullie graag een post over zouden willen lezen?Categorieën: Dagboek, My Life6 reacties op “Dagboek: Hulp gevraagd”

  September 5, 2018

  Leuk dagboekje! Wat bijzonder dat dat koppel al 50 jaar getrouwd is! Dat hoor je ook niet heel vaak. En die foto van dat Liam op bed staat, is echt super schattig! Hij wordt inderdaad echt heel snel groot!
  Kun je misschien een outfitblog maken met je nieuwe winterjas? Ik ben benieuwd hoe deze op je staat en hoe je deze combineert!


  Inge

  September 5, 2018

  Wat een leuke week weer! Is Liam altijd zo vroeg wakker, of toevallig alleen dit weekend? Mijn dochter is iets jonger dan Liam, dus ik zou het leuk vinden om jullie dag/slaapschema te lezen. En wat eet Liam graag? Heb je nog een lekker recepten voor het avondeten?
  En ik ben benieuwd naar de instagram tips die je kreeg voor goede betaalbare kinderkleding, zou je die willen delen?


  Carola

  September 5, 2018

  Leuk om te lezen! Ik ben benieuwd naar de tips die je kreeg voor winkels met goede kleding!


  Ier
  September 5th, 2018


  Ik ook!


  Mieke

  September 9, 2018

  Volgens mij was ik het die de weggevallen reactie achter liet. Ik heb je een mailtje gestuurd.


  Bo

  September 9, 2018

  Ik.ben heel erg benieuwd naar je tuin en schuur
  Ik lees mee!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie