Dagboek: Ik ben zwanger! - My Simply Special
07/02/2017

Dagboek: Ik ben zwanger!

Ja, afgelopen stond eindelijk de termijnecho op de planning en toen die goed bleek te zijn mochten we het nieuws delen! Ik was door die eerste kritieke weken heen dus dat was een opluchting. Plus het was zo moeilijk om er niet al vanaf het begin steeds tegen iedereen over te praten en het in deze dagboekposts te verwerken. Bij alles moest ik opletten. Nu kan ik jullie echt laten zien hoe mijn week was!

Maandag

Dagboek: Ik ben zwanger!

Maandag was een hele tegenstrijdige dag. ‘s Ochtends ben ik aanwezig geweest bij de afscheidsdienst voor de overleden vader van een vriendin van mij. Het was ontzettend druk en mooi en natuurlijk heftig. De rest van de dag ben ik daar mee bezig geweest en ik stond nauwelijks stil bij het feit dat we aan het eind van de middag de echo zouden hebben.

Pas toen we aankwamen bij de verloskundige kon ik een beetje switchen in mijn hoofd. Gelukkig kon ze heel snel onze mini vinden in mijn buik en alles zag er goed uit. De mini lag eerst netjes stil en begon daarna vrolijk te bewegen. Zo bijzonder! Daarna hebben we vrienden en familie berichtjes gestuurd met een link naar deze video om het mooie nieuws te delen en daarna hebben we het ook op Facebook gezet.

Dagboek: Ik ben zwanger!

We waren op dat moment bij Romano’s familie en zijn zusjes hadden lekker voor ons allemaal gekookt.

Dagboek: Ik ben zwanger!

Daarna ben ik verder gegaan met het maken van de dagboekpost van die week, maar ik was natuurlijk steeds afgeleid door alle appjes die binnenkwamen.

Dinsdag

Dagboek: Ik ben zwanger!

Dinsdagochtend was ik een beetje aan het opruimen in mijn werkkamer en testte ik eindelijk mijn nieuwe labelprinter uit. Fijn ding!

Dagboek: Ik ben zwanger!

Daarna moest ik naar de verloskundige om bloed te laten prikken voor de standaard onderzoeken. Helaas bleek mijn ijzerwaarde te laag, dus ik mocht meteen door naar een andere lokatie om nog een keer bloed te laten prikken.

Dagboek: Ik ben zwanger!

Er wordt dan gekeken of ik een ijzertekort heb of dat ik vitamine B12 mis. Ik ben benieuwd.

Dagboek: Ik ben zwanger!

Daarna ging ik aan de slag met het uitzoeken van mijn administratie. Nieuwe dingen netjes opbergen en hele oude dingen maar eens weggooien. Zo heb ik ruimte voor het nieuwe jaar.

Woensdag

Dagboek: Ik ben zwanger!

Woensdag was niet zo spannend. Ik kon me niet concentreren en ben maar rustig aan in huis gaan rommelen om nog wat dingen uit te zoeken. Ik kwam deze oude map tegen. Ik mocht vroeger een keer een solo dansen (ballet) in een grote voorstelling en hier stond uitgeschreven wat ik moest doen. Toch grappig om weer te zien.

Donderdag

Dagboek: Ik ben zwanger!

Goedemorgen!

Dagboek: Ik ben zwanger!

Kijk, hier kan ik nou echt heel blij van worden. Ja, echt!

Dagboek: Ik ben zwanger!

Ohjah dit is ook wel grappig. Heel lang geleden heb ik de hoofdrol gespeeld in het reclamefilmpje van de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds en daar hoorden ook deze posters bij. Dit is een paar jaar gebruikt en uitgezonden op tv enzo. Toch bijzonder om meegemaakt te hebben!

Dagboek: Ik ben zwanger!

Administratie doen op bed, met leuk gezelschap.

Dagboek: Ik ben zwanger!

‘s Middags had ik een zakelijke afspraak en toen kregen we een lief cadeaupakket voor de baby!

Dagboek: Ik ben zwanger!

‘s Avonds kreeg ik nog een leuke verrassing, want mijn schoonvader kwam even langs om echte Bossche Bollen te brengen, Yum yum!

Dagboek: Ik ben zwanger!

Ik heb daar een halfje van gepakt en ben lekker met een tijdschrift mijn bed in gedoken. Heerlijk!

Vrijdag

Dagboek: Ik ben zwanger!

Vrijdagochtend was ik bezig met een DIY voor een blogpost…

Dagboek: Ik ben zwanger!

…en kreeg ik mijn pakketje binnen. Mijn setting spray was op, dus ik had een nieuwe nodig.

Dagboek: Ik ben zwanger!

Hoe schattig zijn die kleine sokjes die bij de post zaten? Oké, de meeste kleine dingen zijn cute.

Dagboek: Ik ben zwanger!

‘s Middags ben ik een uurtje de deur uit geweest om een nieuwe mascara en vitaminepillen te halen. Dat is gelukt!

Dagboek: Ik ben zwanger!

Hebben jullie Split al gezien? Romano en ik gingen er vrijdagavond heen en we vonden het allebei een goede film.

Zaterdag

Dagboek: Ik ben zwanger!

Goedemorgen!

Dagboek: Ik ben zwanger!

Nadat we rustig op gang waren gekomen zijn we naar Amsterdam gereden voor een klein uitstapje. Tijd voor quality time samen!

Dagboek: Ik ben zwanger!

We hebben eerst gegeten bij Wagamama en die soep was van mij. Nee, dat heb ik niet allemaal opgekregen hoor. Het was echt heelrijk, maar veel te veel.

Dagboek: Ik ben zwanger!

Als toetje kozen we voor deze ijsballetjes in rijstdeeg. Vooral de variant met kokos vond ik erg lekker.

Dagboek: Ik ben zwanger!

Na het eten zijn we naar de H&M gelopen en samen kochten we deze kleertjes. Ze zijn zo lekker zacht! Daarna zijn we weer richting huis gegaan, maar eerst hebben we nog wat auto’s bekeken. 

Dagboek: Ik ben zwanger!

De rest van de dag heb ik vooral rustig aan gedaan. ‘s Avonds kwam een vriendin langs omdat we samen een film zouden gaan kijken. Nou, die film is niet eens aangezet, we hebben gewoon net zo lang zitten kletsen tot we allebei zo ongeveer in slaap vielen. Zo gezellig!

Zondag

Dagboek: Ik ben zwanger!

Zondag was een luierdagje. We hebben lekkere pancakes gegeten en wat boeken uitgezocht, maar dat was het eigenlijk wel. Helemaal prima!

Hoe was jullie week? Hebben jullie nog wat leuks gedaan?Categorieën: Dagboek, My Life5 reacties op “Dagboek: Ik ben zwanger!”

  February 7, 2017

  Wat een leuke foto’s! Ziet er heel gezellig uit!  February 7, 2017

  Gefeliciteerd met de zwangerschap! Wat zijn babykleertjes toch ongelofelijk schattig en zo lekker zacht inderdaad. Wagamama is geweldig, daar moet ik ook weer eens heen! Malou x


  MySimplySpecial
  February 9th, 2017


  Hihi ja hè, ik open af en toe de la waar ik alles in heb liggen en dan moet ik toch weer even voelen hoe zacht alles is  February 8, 2017

  Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Wat een leuke babykleertjes hebben jullie gekocht.  February 8, 2017

  Zo leuk dat je zwanger bent! Gefeliciteerd!!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie