Dagboek: Ik heb verlof - My Simply Special
26/06/2019

Dagboek: Ik heb verlof

Jaja, het is gewoon al zover dat ik verlof heb! Sinds deze week ben ik namelijk alweer 34 weken zwanger. Bij Liam werkte ik toen nog door, maar doordat hij te vroeg geboren werd, had ik uiteindelijk helemaal geen tijd om wat extra rust te pakken. Dat wilde ik dit keer anders doen, dus afgelopen week werkte ik voor het laatst op kantoor. Bloggen blijf ik nog wel doen, maar gewoon als ik tijd en energie heb. Gelukkig heb ik de afgelopen maanden flink vooruit kunnen werken, dus in principe komen er gewoon posts online zoals jullie van me gewend zijn! Vandaag blik ik in elk geval weer terug op afgelopen week.

Dagboek: Ik heb verlof

Goedemorgen! We begonnen dinsdag met een boek op bed.

Dagboek: Ik heb verlof

Daarna heb ik Liam in de kinderwagen gezet en liepen we naar het centrum. Dat deed behoorlijk pijn aan mijn buik, dus blijkbaar begint dat te veel te worden. En toen stond ik in de Action bij de kassa en kwam ik erachter dat ik mijn portemonnee niet bij me had. Neeee! Dat gebeurt me dus echt zo zelden. We zijn naar huis gelopen en ik ben met de auto maar weer terug gegaan. Ik had een hoop nodig (luiers voor Zusje, een nieuwe zomerslaapzak voor Liam en meer van dat soort dingen) en ben ook even bij een juwelier binnen gelopen om mijn ringen na te laten kijken. Alles was in orde en ik kreeg de tip om ze in een schaaltje met kokend water te doen met een stukje van een vaatwastablet. Dat zie je op de foto hierboven. Tijdje laten weken, tandenborstel eroverheen en ze zijn weer helemaal schoon. 

Dagboek: Ik heb verlof

‘s Middags had ik een afspraak bij de verloskundige. Niks spannends, gewoon een controle. Alles was in orde, alleen lag Zusje in stuit. 

Dagboek: Ik heb verlof

De rest van de middag speelden we in de tuin.

Dagboek: Ik heb verlof

Ja hoor, je legt even iets op het bed en Nala weet het meteen te vinden.

Dagboek: Ik heb verlof

Mijn woensdag begon met een intake met de kraamzorg. Ze kwamen bij me thuis en we hebben een halfuurtje gepraat en wat dingen doorgenomen. Ook kreeg ik dit schattige rompertje. 

Dagboek: Ik heb verlof

Oeps! Deze plant doet het niet zo goed op onze donkere zolder.

Dagboek: Ik heb verlof

Ik werkte de hele dag thuis en normaal zit ik dan achter mijn bureau. Dat ging niet zo goed meer, dus ik wisselde het af met werken op bed en af en toe even liggen.

Dagboek: Ik heb verlof

Tussendoor kwam Liams verjaardagscadeau binnen en ook dit zomerse perspakketje met make-up van Essence. Vooral de mascara vind ik fijn!

Dagboek: Ik heb verlof

Donderdag was mijn laatste dag op kantoor. Ik ronde een aantal projecten af en rond een uur of half drie waren mijn inbox en takenlijst leeg. Ik had wat lekkers meegenomen, dus we hebben even met z’n allen zitten kletsen en ik kreeg nog een fijne badcape mee voor Zusje. Daarna was het tijd om te gaan. Gek hoor, om gedag te zeggen voor een paar maanden. Aangezien ik toch al in Amsterdam was, besloot ik meteen maar naar Ikea te rijden. Ik moest wat terugbrengen en had nog wat nodig voor de babykamer. (Verdelers voor de lades en een krukje zodat Liam bij de commode kan helpen.)

Dagboek: Ik heb verlof

‘s Avonds zette ik dat krukje in elkaar en Liam ging alle schroeven ‘controleren’. Zo schattig!

Dagboek: Ik heb verlof

Goedemorgen! We begonnen de dag met een fles en een banaantje voor het keukenraam.

Dagboek: Ik heb verlof

In de loop van de ochtend kwam mijn moeder en Laila was natuurlijk gezellig mee. De rest van de dag hebben we rond het huis gerommeld, Laila uitgelaten en met Liam in de tuin gespeeld.

Dagboek: Ik heb verlof

Verse aardbeitjes uit de tuin!

Dagboek: Ik heb verlof

Zaterdag maakte ik alleen deze foto. ‘s Ochtends rommelden we wat in huis en zocht ik de laatste spullen voor de ziekenhuistas bij elkaar. ‘s Middags ging Romano naar een vriend om te helpen klussen en Liam ging met mijn schoonfamilie op pad. Ze gingen naar een foodfestival en hadden gevraagd of Liam mee mocht. Ik heb dus vooral rustig aan gedaan die middag en tussendoor in stukjes de tuin weer netjes gemaakt. Ook maakte ik een hapje voor een babyshower.

Dagboek: Ik heb verlof

Zondagochtend knipte Romano Liams haar en zette we vast het zwembadje op in de tuin.

Dagboek: Ik heb verlof

Dat is interessant!

Dagboek: Ik heb verlof

‘s Middags was ik te gast bij een babyshower. Iedereen had wat lekkers meegenomen, dus er was natuurlijk veel te veel eten.

Dagboek: Ik heb verlof

Tegen de tijd dat ik thuis was, was ik helemaal op. Ik had het tijdens het rijden nog niet zo door, maar toen ik uit de auto stapte was ik behoorlijk gammel en een beetje duizelig. De rest van de avond heb ik dus maar op bed gelegen.

Dagboek: Ik heb verlof

Maandagochtend voelde een beetje gek. Normaal gesproken zou ik naar kantoor gaan, maar nu had ik een dag zonder plannen. Ik heb eerst wat YouTube filmpjes zitten kijken terwijl ik aan Liams traktatie voor de opvang werkte. Het duurt nog een kleine maand voor hij jarig is, maar aangezien ik niet weet wanneer ik ga bevallen, wil ik het graag klaar hebben staan. 

Dagboek: Ik heb verlof

Na het knippen en plakken heb ik een tijd op de bank gelegen met een boek, maar na de lunch was ik daar te onrustig voor. Ik pakte mijn naaimachine erbij om wat voor Zusje te maken.

Dagboek: Ik heb verlof

Daarna ben ik weer braaf gaan liggen. Zo wat activiteiten afwisselen met meer liggen is wel erg fijn.

Dagboek: Ik heb verlof

‘s Avonds keken we met Liam (en Nala) de korte versie van onze trouwvideo en hij zat gebiologeerd te kijken! Ook reed ik langs mijn schoonzusje, want ik had het idee dat Zusje gedraaid was. Het was niet helemaal met zekerheid te zeggen, maar ze leek inderdaad goed te liggen. Nu duimen dat dat klopt en ze ook zo blijft liggen.

Hoe was jullie weekend? Hebben jullie genoten van het mooie weer?Categorieën: Dagboek, My Life7 reacties op “Dagboek: Ik heb verlof”

  June 26, 2019

  Wat heb je gemaakt voor de babyshower? Moet ook nog bedenken wat ze dit keer gaat trakteren maar duurt gelukkig nog even

  X


  MySimplySpecial
  June 26th, 2019


  Binnenkort komt het ‘recept’ online  June 26, 2019

  Wat ben je creatief bezig steeds, leuk! Dat krukje van Ikea is wel heel tof.  June 26, 2019

  Lekker bezig geweest dus, geniet van je verlof!


  MySimplySpecial
  June 26th, 2019


  Dankjewel!  June 26, 2019

  Wat heerlijk dat je nu verlof hebt! Geniet ervan! En wat goed dat je met alles al zo vooruit hebt gewerkt, zoals je blog en de traktaties van Liam. Je weet maar nooit natuurlijk! Die foto van Liam dat hij een boekje aan het lezen is, is zo lief!


  MySimplySpecial
  June 26th, 2019


  Dankjewel! Ja schattig he


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie