Dagboek: In bed - My Simply Special
17/01/2017

Dagboek: In bed

Nou, zijn jullie klaar voor de meest spannende dagboekpost aller tijden? Hihi, nee ik dacht echt dat ik helemaal geen foto’s voor jullie zou hebben vandaag. Ik heb namelijk de hele week plat op bed gelegen omdat ik zo beroerd was, en waar maak je dan foto’s van? Nu heb ik gelukkig toch nog wat foto’s kunnen verzamelen zodat ik in elk geval een korte dagboekpost voor jullie heb. Kijken jullie mee?

Dagboek: In bed

Eens kijken of dit helpt… nee helaas.

Dagboek: In bed

Nala vind mijn gehoest maar niks. Ze is een beetje schrikachtig en rent snel weg als ik een hoestaanval krijg. Toch durfde ze het afgelopen week wel aan om af en toe bij me te komen liggen.

Dagboek: In bed

Hoi! Zien jullie trouwens dat herfstblaadje op de achtergrond staan met de tekst ‘fall’ erbij? Ja, die moet hoognodig vervangen worden. Oeps!

Dagboek: In bed

Mijn moeder was in de buurt en kwam even langs. Heel gezellig en ze heeft heel lief wat medicijnen voor me kunnen halen bij de apotheek! En ze deed toevallig ook de deur open voor de postbode. Pakketjes blijven leuk.

Dagboek: In bed

Dit keer zat er een nieuwe dagcrème in van Clinique met SPF 20. Ik heb ‘m natuurijk nog niet kunnen testen, maar ik ben wel erg benieuwd! De verpakking is in elk geval lekker vrolijk en zomers.

Dagboek: In bed

Aan de gasten op onze bruiloft hadden we gevraagd om geen bloemen te geven aangezien we vlak na de bruiloft op huwelijksreis gingen. Toch hebben we wel bloemen gekregen, maar dan in de vorm van een cadeaubon voor Bloomon. Zo slim! Ik heb de bon bewaard voor de kale periode na de kerst en nu kwam de eerste van de twee boeketten binnen. Kijk, dat is nog eens een leuk uitzicht als je in bed ligt.

Dagboek: In bed

Beter dan dit… Vergeten jullie trouwens niet mee te doen aan de winactie die donderdag online kwam? Je kan een verwenpakket met een waarde van ongeveer 200 euro winnen! 

Dagboek: In bed

Op vrijdag kwam een vriendin bij mij thuis werken. Ik heb vooral liggen rusten en tussendoor heb ik stukje bij beetje een backup van mijn laptop gemaakt. Mijn harde schrijf zat helemaal vol, dus dat was hoog tijd. ‘s Avonds hebben we samen anderhalve film gekeken en toen vonden we het wel bedtijd.

Dagboek: In bed

Zaterdag kwam mijn vader langs en die had heel lief wat leesvoer voor me meegenomen. Het is een boek over voeding en ik ben heel benieuwd naar de inhoud!

Dagboek: In bed

Kijk, ik kreeg ook nog een prachtige bos bloemen. Hier ligt hij nog naast me op de bank, dus je kan het niet echt zien, maar hij is heel mooi!

Dagboek: In bed

Ik ben gek op rode vruchtensapjes en ook op versgeperste sinaasappelsap. Maar! Een tijdje terug ontdekte ik dit sapje van de AH toen ik bij iemand op bezoek was en deze is ook wel erg lekker.

Dagboek: In bed

Op zondag was ik al meer dan een week niet buiten geweest dus Romano stelde voor om te proberen even de deur uit te gaan. Uiteindelijk hebben we een rondje gelopen langs wat winkels. Dat was best pittig voor mij, maar door steeds even te gaan zitten tussendoor hield ik het wel vol. En het was zo fijn om even buiten te zijn en de deur uit!

Nu ik dit typ is het maandag en lig ik gewoon weer braaf in bed. Het gaat gelukkig wel goed genoeg dat ik in kleine stukjes wat posts voor jullie kan maken, dus er blijft gewoon steeds wat online komen.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: In bed”
  Maartje

  January 17, 2017

  Aah niet leuk! Beterschap! Hopelijk knap je snel op!


  Lisan

  January 17, 2017

  Beterschap!


  MySimplySpecial
  January 18th, 2017


  Dankjewel!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie