Dagboek: Inpakken & naar Loetje - My Simply Special
16/02/2018

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Ik hou ervan om me goed voor te bereiden en op vakantie gaan met een kleine erbij is toch wat meer werk dan wanneer je maar met z’n tweeën bent. Afgelopen weekend ben ik dus vast begonnen met inpakken en dat was erg handig, want zo wist ik precies wat ik deze week nog moest kopen. Verder hebben we een kapstok gemaakt, is de babykamer nu zo goed als af en gingen we eten bij Loetje. Kijk maar mee.

Donderdag

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Voor op vakantie bestelde ik dit tentje. Geen idee of Liam er lang in wil spelen, maar het leek ons wel handig tegen muggen.

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Ik ging met Liam op pad en deed boodschappen. Normaal gesproken bestellen we bij AH en halen het op bij een pick up point. Heel handig, maar je mag per keer maar twee verpakkingen babymelk kopen. Op zich logisch, want ze willen voor iedereen genoeg hebben, maar als je op vakantie gaat is het wel lastig. Wij willen in elk geval voor een paar weken melk meenemen en dan zijn twee pakken toch echt te weinig. (En zelfs in de winkels staat er niet veel in de schappen.)

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Liam kreeg voor het eerst brood en dat ging er goed in.

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

‘s Avonds lakte ik voor het eerst in maanden weer eens mijn nagels. Mijn voeten zijn klaar voor slippers!

Vrijdag

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Goedemorgen! Ik vind het zo schattig als Liam zelf zijn fles vasthoudt!

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Hoi Nala! (Ja, de trap moet nog geschilderd worden, maar dat is er nog niet van gekomen. Ik ben ook benieuwd wanneer we dat een keer gaan doen…)

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Ik ging afscheid nemen van ons oude huis en de sleutels inleveren. Toch even een lastig momentje.

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

We willen onze kinderwagen meenemen op vakantie, maar Liam is bijna uit de wieg gegroeid. Tijd om ‘m om te bouwen!

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Dat was snel gedaan en Liam vond het heel interessant.

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Je kan mij heel blij maken met een lekker biefstukje af en toe, zeker als ik dat kan eten bij een restaurant als Loetje. Tijdens mijn zwangerschap ben ik daar niet geweest, want een ‘well done’ variant is toch echt veel minder lekker. Inmiddels is Liam al weer ruim zes maanden oud en was het er nog steeds niet van gekomen om eindelijk eens naar Loetje te gaan. Tot afgelopen week. Romano en ik hadden een date night en ik kon eindelijk dat lekkere biefstukje eten. (Ik krijg er nu weer trek in als ik deze foto zie.)

Zaterdag

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Ik ontdekte vrijdag dat Liams eerste tand een klein beetje doorgekomen was en zaterdag maakte ik deze foto voor onze reeks met mijlpalen.

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Romano ging op pad om een eettafel te kopen die we online gezien hadden, maar helaas was dat geen succes. De poten bleken op te zijn en het blad toch minder mooi dan we dachten. Helaas. Toen hij weer thuis was, kon ik beginnen met het vullen van de koffers voor de vakantie.

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Wat een spullen moet je meenemen als je een baby hebt!

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Mijn bikini’s passen niet goed meer, dus maakte ik vast een beginnetje aan het op maat maken.

Zondag

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Ik werkte ‘s ochtends een paar uurtjes terwijl Nala me in de gaten hield.

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Fruit voor mij en fruit voor Liam. Lekker!

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

‘s Middags gingen Romano en ik aan de slag met een DIY-projectje. We wilden namelijk zelf een kapstop maken en dat lukte gelukkig goed. We zijn nog niet helemaal klaar, dus ik zal later het eindresultaat delen.

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

We waren lekker bezig, dus we hingen meteen de lijsten en plankjes in Liams kamer op. Ook weer klaar!

Maandag

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Ik werkte een dag thuis voor een klant, aangezien er iemand langskwam om de gasunit in de meterkast te vervangen. Nala kwam me weer gezelschap houden, maar dit plekje vond ik toch minder handig.

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

‘s Avonds maakte ik mijn bikini’s af.

Dinsdag

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Ik maakte dinsdag alleen deze foto, want ik werkte op kantoor.

Woensdag

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Liams hapjes gaan er de laatste tijd wat beter in, dus het wordt tijd om wat meer te gaan variëren. 

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Ik werkte aan een paar blogposts die tijdens onze vakantie online zullen komen en tussendoor deed ik boodschappen. Nu hebben we eindelijk genoeg melk voor de vakantie en de eerste week als we weer thuiskomen.

Hoe was jullie week? En hebben jullie al plannen voor dit weekend?Categorieën: Dagboek, My Life6 reacties op “Dagboek: Inpakken & naar Loetje”

  February 16, 2018

  Ah die konijntjes zijn wel heel erg schattig! Handig zo`n tentje, ik hoop voor jullie dat hij er inderdaad in wil spelen
  Liefs


  Anita te Gussinklo

  February 16, 2018

  Ah Liam al een tandje, wat gaat het toch snel.
  Alvast een hele fijne vakantie.


  Lysanne

  February 19, 2018

  Hi Margot! Mag ik vragen waar jij de konijnenposters hebt gekocht/besteld? Ik kan ze alleen maar in het zwart wit vinden namelijk bij Juniqe en andere websites. Wel heb ik ze gevonden op Etsy, maar bestel ze liever ergens kant en klaar


  MySimplySpecial
  February 20th, 2018


  Hi! Ik heb ze inderdaad digitaal via Etsy gekocht en zelf af laten drukken hier in NL. Dat ging helemaal prima.


  Lysanne
  February 21st, 2018


  Hi Margot! Bedankt voor je antwoord waar heb jij ze laten afdrukken en waar heb je de lijsten gekocht als ik vragen mag? Want als ik online zoek, vind ik alleen maten waar ik weer geen zelfde maten lijst bij kan vinden! Bijvoorbeeld: printen kan op 30×45, maar lijsten zijn er alleen (met een schappelijke prijs) in 30×40..


  MySimplySpecial
  February 21st, 2018


  Ik heb ze laten drukken bij Webprint.nl en de posters komen bij Posters.nl vandaan. De maten van de posters matchen bij mij ook niet met de posters. Ik heb de afbeelding van de konijntjes zelf aangepast in Photoshop en daarna laten drukken. Uiteindelijk bleken ze nog niet helemaal perfect te passen en heb ik nog een randje weggeknipt. Als je hulp nodig hebt mag je me altijd even een mailtje sturen


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie