Dagboek: Jarig - My Simply Special
15/09/2014

Dakboek: Jarig

De eerste week van mijn vakantie is echt voorbij gevlogen! Ik dacht lekker veel te kunnen doen, maar mijn to do list is eerder langer geworden dan korter. Ach, ik heb een hele leuke week achter de rug en ben lekker veel op pad geweest. Oh, en ik heb natuurlijk mijn verjaardag een beetje gevierd. Kijken jullie mee?

Dakboek: Jarig

Zondag was een rustig dagje. Nala kroop in mijn kledingkast, Romano en ik gingen eten bij zijn ouders en we rommelden wat in huis.

Dakboek: Jarig

Na het eten kroop ik achter mijn naaimachine om iets voor Romano te maken. Hij wilde graag een hele dunne portemonnee hebben, die beter in zijn broekzak zou passen.

Dakboek: Jarig

Op maandag ging ik gezellig met een vriendin naar Ikea. Een rondje lopen, een taartje eten en leuke spullen verzamelen.

Dakboek: Jarig

Nala heeft dit plaid in elk geval al goedgekeurd!

Dakboek: Jarig

De winnares van de JewelCandle winactie ontving deze week haar pakketje. Het blijft leuk om lezeressen blij te maken met leuke producten!

Dakboek: Jarig

Ik vind de Intratuin altijd een heerlijke winkel, en dan vooral de decoratieafdeling. Ik kocht dit keer wat plantjes en andere leuke accessoires voor in huis. Binnenkort zullen jullie ze wel langs zien komen in een post.

Dakboek: Jarig

Gewoon doordeweeks gaan dansen? Ach waarom ook niet, ik heb toch vakantie! Op dinsdagavond ging ik dus naar Utrecht en Romano kwam daarheen vanuit werk. We aten een wokmaaltijd, dronken gezellig wat en genoten van een leuk salsafeestje. Een erg fijne avond! 

Dakboek: Jarig

Woensdag was het tijd voor het Hema Blog Academy Event. Tijdens dit event werd er aan 1000 (potentiële) bloggers meer verteld over Hema, over het bloggerswereldje en de nieuwe Hema blog die binnenkort gelanceerd gaat worden. 

Dakboek: Jarig

Ja, afgelopen donderdag werd ik 26! Romano feliciteerde mij net na middernacht al en verwende me met deze twee lampen. Superhandig voor als ik foto’s maak!

Dakboek: Jarig

Ik wilde niet de hele dag alleen thuis zitten (Romano moest gewoon werken), dus ik had een vriendin gevraagd of ze zin had om te gaan lunchen. Dat wilde ze wel, dus samen hebben we lekker zitten kletsen en daarna hebben we nog een klein beetje gewinkeld. ‘s Avonds nam Romano me nog (heel lief) mee uit eten, en toen we weer thuis waren kwam mijn vader nog even langs om me te feliciteren. Al met al een hele leuke en gezellige dag!

Dakboek: Jarig

Ook op vrijdag ging ik lekker lunchen, dit keer met mijn moeder. Het was heerlijk weer dus we hebben gezellig een paar uur buiten gezeten. Die avond was het tijd voor mijn eerste balletles van het seizoen. Aangezien het inmiddels wat beter met me gaat, had ik besloten dit keer niet alleen klassiek te doen, maar ook meteen een les modern mee te pakken. Wat ontzettend lekker om weer te doen! 

Dakboek: Jarig

De volgende ochtend mocht ik meteen weer aan de slag, want we zouden optreden tijdens de Uitmarkt van Purmerend. Tijd dus voor een les klassiek om op te warmen, en daarna meteen een repetitie om de choreografie onder de knie te krijgen. Die middag was het tijd voor de voorstelling. Nou ja, het duurde maar een paar minuten hoor. Kunnen jullie mij vinden op de foto? Het was in elk geval erg leuk om weer eens op een podium te staan! Meteen na de voorstelling ben ik met Romano nog naar Rotterdam geweest voor een surprise verjaardagsfeest van een vriend. Al met al een volle maar leuke dag.

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account. Treden jullie wel eens op?

 Categorieën: Dagboek, My Life10 reacties op “Dagboek: Jarig”

  September 15, 2014

  Oh gefeliciteerd met je verjaardag afgelopen week! Softboxen staan ook nog op mijn wishlist leuke foto’s  September 15, 2014

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!  September 15, 2014

  Nog gefeliciteerd! Ziet er allemaal leuk uit!  September 15, 2014

  Als nog van harte gefeliciteerd! x


  todayslovely

  September 15, 2014

  Nog gefeliciteerd!  September 15, 2014

  Gaaf dat je softboxen hebt gekregen, ik wil ze ook nog gaan bestellen!! Gefeliciteerd met je verjaardag x  September 15, 2014

  Wat een leuke foto’s. Nog gefeliciteerd!  September 15, 2014

  Wat een leuke diary, heerlijk om te kijken!  September 18, 2014

  Nog gefeliciteerd! Wat heb je een leuke feestelijke week gehad. Die taart van de Ikea is zo lekker! En wat een leuke foto van je vriend en jou! Tof hoor dat je hebt gedanst op de Uitmarkt, dat lijkt me zo spannend. X


  MySimplySpecial
  September 21st, 2014


  Dankjewel! Ja ik was ook best weer even zenuwachtig.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie