Dagboek: Kan beter - My Simply Special
11/10/2016

Dagboek: Kan beter

Nee, dit was niet mijn beste week. Ik hoor van meer kanten dat mensen ziek zijn op dit moment en ook ik heb een paar dagen ziek in bed doorgebracht. Niks ernstigs, maar wel irritant natuurlijk. Ach, gelukkig waren er ook fijne momenten want we hebben bijvoorbeeld mijn moeders verjaardag gevierd.

Maandag

Dagboek: Kan beter

Ik voelde me al sinds het weekend niet zo lekker, maar maandag ging het nog goed genoeg dat ik gewoon aan het werk kon. 

Dagboek: Kan beter

Herfst! Ik werkte aan verschillende blogposts en werkte een hoop klusjes weg.

Dinsdag

Dagboek: Kan beter

Dinsdagochtend ging het mis. Ik was vroeg opgestaan om naar kantoor te gaan, maar ben snel mijn bed weer ingedoken. Aan het eind van de dag ging het iets beter en voelde ik me goed genoeg om in bed een beetje te rommelen met wat wol.

Dagboek: Kan beter

Als je dan toch in bed moet blijven kan je het wel een beetje gezellig maken toch?

Woensdag

Dagboek: Kan beter

Woensdag ging het nog niet veel beter en Romano bracht de hele dag lief eten op bed.

Donderdag

Dagboek: Kan beter

De ergste misselijkheid was achter de rug en ik stond iets steviger op mijn benen, dus ik verplaatste naar beneden. Ik lag onder een dekentje en Nala vond dat wel comfortabel geloof ik.

Dagboek: Kan beter

Die middag hadden we een afspraak om dingen uit te zoeken voor de badkamer van ons nieuwe huis. We hebben daar een paar weken op moeten wachten, dus ik ben uiteindelijk maar gewoon gegaan. (Gewapend met een dikke sjaal, neusspray, zakdoekjes en dropjes natuurlijk.) ‘s Avonds moest ik zelf koken want ik was alleen thuis, maar daarna ben ik snel mijn bed weer ingedoken.

Vrijdag

Dagboek: Kan beter

Op vrijdag had ik een afspraak bij de fysio en door al dat gehoest was ik er ook echt aan toe. Daarna ben ik even een paar winkels ingelopen voor wat materialen voor nieuwe DIY’s. 

Dagboek: Kan beter

Uhm, ik heb de laatste tijd iets met grijs geloof ik. Hihi!

Dagboek: Kan beter

Ook vrijdag at ik alleen en ik besloot er meteen foto’s van te maken voor een blogpost.

Dagboek: Kan beter

Hoi Nala!

Zaterdag

Dagboek: Kan beter

Zaterdagmiddag zouden we naar mijn moeder gaan om haar verjaardag te vieren en aangezien we toch langs Leiden kwamen besloten we daar te lunchen en op zoek te gaan naar een nieuwe zwarte spijkerbroek voor mij.

Dagboek: Kan beter

Wat is Leiden leuk!

Dagboek: Kan beter

Ik hou van mooie zonsondergangen!

Dagboek: Kan beter

Om mijn moeders verjaardag te vieren aten we gezellig met z’n allen…

Dagboek: Kan beter

…en daarna heb ik met mijn tante en oma foto’s gekeken van onze bruiloft.

Zondag

Dagboek: Kan beter

Romano moest zaterdagavond nog naar Rotterdam en ik voelde me nog niet fit genoeg om zelf naar huis te rijden, dus ik bleef bij mijn moeder logeren. Op zondag heb ik ook met haar de bruiloftfoto’s bekeken.

Hebben jullie een fijne week gehad? Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Kan beter”

    October 11, 2016

    Wat vervelend dat je je zo voelt.. sterkte en beterschap!


    MySimplySpecial
    October 14th, 2016


    Dankjewel


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie