Dagboek: Klussen & Sneeuw - My Simply Special
12/12/2017

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Wat is er veel gebeurt afgelopen week! We zijn vijf dagen in ons nieuwe huis bezig geweest, Liam heeft z’n eerste hapje gekregen, hij is voor het eerst gaan logeren, we hadden een etentje met familie en Romano en ik hadden allebei spannende gesprekken op de planning staan. Kijk maar mee!

Maandag

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Mijn week begon weer met een dagje thuiswerken en voor Liam zorgen. Tussendoor schreef ik een kaartje en ik bracht ‘m ook meteen naar de brievenbus.

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Liams nagels groeien zo hard, tijd voor een knipbeurt. Ik heb ontdekt dat ik dat het beste kan doen net na het drinken, dan is hij lekker sloom.

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Ik heb deze week een paar lekker onscherpe foto’s voor jullie, maar ik deel ze toch maar. Dit is de eerste en deze foto maakte ik omdat ik Liams eerste hapje klaarmaakte. Ik koos voor wortel en heb zowel de keukenmachine als de blender geprobeerd om de wortel glad te maken. (Na het koken uiteraard.) Beide waren niet echt een succes (misschien was de portie te klein voor de keukenmachine), dus uiteindelijk ben ik maar met een vork gaan prakken. Ook dat vond ik niet zo handig, dus ik ga maar snel een staafmixer in huis halen of een grotere portie proberen in de keukenmachine.

Dinsdag

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Goedemorgen! Hihi, scherpe foto’s maken van een lekkere beweeglijke baby is nog een hele uitdaging.

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Liam sliep veel dinsdag, dus het lukt me om lekker veel werk af te krijgen. Ik maakte onder andere deze vlog.

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Hoi Nala!

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Een van mijn schoonzusjes zou een konijn krijgen met kerst, maar dat is toch iets anders gelopen dan gepland. Haar vriend en mijn andere schoonzusje vonden namelijk dinsdag al een heel leuk konijntje van acht weken oud en ‘s avonds waren we dus aanwezig zodat we met z’n allen dit cadeau konden geven. (Er was natuurlijk ook gedacht aan een kooi en zo.) Ik mocht ‘m ook even vasthouden en hij is echt zooo zacht!

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Toen we weer thuis waren, gaven we Liam zijn eerste hapje. Nou, hij snapte er niks van dus volgens mij heeft hij niks binnen gekregen. Daar moeten we nog even mee oefenen, geloof ik. Hihi!

Dagboek: Klussen & Sneeuw

We vierden geen Sinterklaas dinsdag, maar toch kreeg ik deze maskertjes. Lief!

Woensdag

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Filerijden, dat heb ik niet gemist zeg. Gelukkig viel het uiteindelijk mee en was ik op tijd voor mijn afspraak (en ik was echt vroeg vertrokken). Ik had namelijk een heel leuk gesprek met een potentiële klant/werkgever.

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Na afloop ben ik meteen doorgereden naar ons nieuwe huis zodat we de rest van de dag daar konden klussen. ‘s Avonds besloten we maar vast een ondervloer te kopen, dan kon dat ook weer van het lijstje af.

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Mijn nagels zien er nu echt niet uit met al dat klussen, maar voor mijn meeting had ik snel een laagje blanke lak op gedaan om ze wat toonbaarder te maken. Vervolgens ging ik kwasten enzo uitspoelen die gebruikt waren voor blauwe verf. Tsja, dan krijg je dus dit resultaat.

Donderdag

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Dit keer begon Romano’s dag met twee belangrijke gesprekken en ik ging vast naar ons huis omdat ons douchescherm geplaatst zou worden. Ze konden ‘m maar net de trap op krijgen, dus ik ben benieuwd hoe dat straks gaat met de verhuizing. Er moeten namelijk nog wel grotere items naar boven en door een raam is ook geen optie. Maar goed, we gaan het meemaken. Ik had Liam in elk geval bij me dus ik heb hem gevoed terwijl de mannen boven bezig waren en daarna heb ik hem naar mijn schoonmoeder gebracht.

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Want ja, de rest van de dag gingen we weer klussen en het laminaat verhuizen. Dat lag namelijk in de schuur van ons oude huis.

Dagboek: Klussen & Sneeuw

‘s Avonds aten we bij mijn schoonouders en omdat we Liam de volgende ochtend weer zouden brengen, stelden ze voor dat hij zou blijven slapen. Dat was al eerder geopperd, maar ik was nog niet zo ver. Ook nu vond ik het echt heel erg moeilijk. Maar een nachtje doorslapen in plaats van elke paar uur er uit te moeten, was wel heel verleidelijk. En handig voor mijn gezondheid zo met alle drukte en lange dagen. 

Vrijdag

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Als Liam niet bij mij is, moet ik natuurlijk wel kolven. 

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Voor we gingen klussen, zijn we wel even met Liam gaan knuffelen (ik miste hem heel erg) en daarna gingen we weer aan het werk. Dit keer waren we met de trappen bezig.

Zaterdag

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Liam groeit zo hard en ik zag dat ik helemaal geen truien had in wat grotere maatjes. Bij H&M bestelde ik deze leuke exemplaren.

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Zaterdag gingen we verder met de trappen en ook de leuningen waren aan de beurt. Ze moeten wit worden!

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Onze nieuwe oven heeft een speciale pizza-stand en die wilde Romano graag uitproberen. Lekkere lunch zo!

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Aan het eind van de middag vertrokken we richting mijn broertje, want daar aten we een lekker driegangendiner. Met mijn moeder maakte ik dit voorgerechtje.

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Onderweg naar huis begon het te sneeuwen, maar gelukkig bleef er (nog)niks van liggen.

Zondag

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Zondag kon ik na Liams vroege voeding terug mijn bed in. Romano was met hem bezig en ik sliep uit. Heerlijk! We begonnen daardoor wat later met klussen, maar slaap is ook wat waard. Dit keer zette we de leuningen in de grondverf en schilderden we de laatste muur.

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Het sneeuwde al de hele dag (en Romano hield een sneeuwballengevecht met onze nieuwe buurjongentjes) en ‘s avonds lag er overal een flink pak sneeuw. We haalden Liam op en moesten toen thuis nog aan de slag om het daar ook een beetje netjes en schoon te maken.

Zijn jullie fan van de sneeuw of vinden jullie het maar niks?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Klussen & Sneeuw”
  Nynke

  December 12, 2017

  De nieuwe buurjongens vonden het sneeuwballen gevecht een groot succes!


  MySimplySpecial
  December 12th, 2017


  Haha, mooi!


  Annemie

  December 13, 2017

  Wij hebben een babycook in huis. Heel handig voor de groentenpap en we maken er nu ook zijn fruitpap in


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie