Dagboek: Laptop - My Simply Special
23/11/2015

Dagboek: Laptop

Tsjah wat zal ik eens zeggen over de afgelopen week? Hij liep wat anders dan verwacht, ik heb wat dingen kunnen doen voor de bruiloft (fijn!) en mijn laptop ging stuk (minder fijn!). Ik heb in elk geval weer aardig wat foto’s gemaakt dus kijken jullie mee? 

Zondag

Dagboek: Laptop

Dit is de enige foto die ik zondag maakte en ik moest dan ook even nadenken wat ik die dag gedaan heb. Wat ik me kan herinneren is dat ik een dagboekpost heb geschreven en een begin heb kunnen maken aan de uitnodigingen voor de bruiloft.

Maandag

Dagboek: Laptop

Mijn dag begon met een bezoekje aan de tandarts en de mondhygiëniste. Zo kan ik weer even vooruit.

Dagboek: Laptop

Voor ik naar huis ging liep ik de Big Bazar in voor wasverzachter, maar ik liep de winkel uit met twee nagellakjes (voor maar 10 euro) en een leuk plankje.

Dagboek: Laptop

De rest van de dag was ik achter mijn laptop aan het werk en Nala hield me een tijdje gezelschap door tussen mijn armen te komen liggen. 

Dagboek: Laptop

Aan het eind van de dag haalde ik wel nog even boodschappen…

Dagboek: Laptop

…en zette ik mijn lunch en tussendoortjes klaar voor de dag erna.

Dagboek: Laptop

Even lezen voor ik ging slapen.

Dinsdag

Dagboek: Laptop

Ik werkte een dag op kantoor en werkte ook ‘s avonds thuis nog verder.

Woensdag

Dagboek: Laptop

Ik vertelde pas toch al dat onze printer het begeven had? Romano had al vrij snel een nieuwe besteld en toen ik woensdag thuiskwam van nog een dagje werken op kantoor zag ik deze doos in de gang staan. Ook weer geregeld!

Donderdag

Dagboek: Laptop

Zo, tijd om het fitnessen weer op te pakken (na ruim een maand).

Dagboek: Laptop

Ik denk erover om mijn eigen make-up te doen voor de bruiloft en toen ik pas weer een goede review over de Beautyblender tegenkwam kon ik het niet laten om ‘m te bestellen. Ik vind het belachelijk veel geld voor een sponsje maar gelukkig was hij in de aanbieding en had ik nog een cadeaupas. Nu eens kijken hoe hij bevalt.

Dagboek: Laptop

Ik was de hele dag druk bezig voor mijn blog, maar moest tussendoor nieuwe lenzen ophalen. Ik besloot meteen nog wat materialen te halen voor een DIY en ik kon het niet laten deze kaars van Rituals mee te nemen.

Dagboek: Laptop

Die avond reed ik met Romano naar Rotterdam want een vriend had kaartjes voor een tv-opname van Baas Raymann en had ons meegevraagd.

Dagboek: Laptop

Ik zou de show niet kijken op tv, maar ik heb toch gelachen en een leuke avond met vrienden gehad.

Vrijdag

Dagboek: Laptop

Nee! Vrijdagochtend gebeurde er dus dit met mijn geliefde laptop. Hij sloot al een tijdje niet helemaal lekker meer, maar nu ging het ineens echt mis. Hij is wel al bijna zes jaar oud, maar ik ben bang dat ik nu toch echt toe ben aan een nieuwe. (Hihi, ja de hoes is ook toe aan vervanging.)

Dagboek: Laptop

Vrijdag werkte ik nog een dag voor een klant en we begonnen met een inspiratie- en brainstormsessie op deze mooie locatie.

Dagboek: Laptop

Daarna werkte ik verder op kantoor en aan het eind van de dag reed ik door naar Hoofddorp.

Dagboek: Laptop

We gingen namelijk uit eten met familie van Romano want zijn opa is tijdelijk in Nederland. Omdat we wat vroeg waren liepen we een rondje door het centrum en keken we onder andere bij de laptops (en de games).

Dagboek: Laptop

Yum!

Zaterdag

Dagboek: Laptop

Knuffelen!

Dagboek: Laptop

Ik werkte ‘s ochtends mijn mails weg vanuit bed en daarna lakte ik mijn nagels terwijl ik Expeditie Robinson keek.

Dagboek: Laptop

Verder maakte ik vast deze dagboekpost, had ik ruzie met mijn lenzen (ze blijven draaien) en gingen Romano en ik naar de verjaardag van een vriendin.

Hebben jullie een leuke week achter de rug?

P.S. Doen jullie al mee met de winactie? Je kan een tegoedbon t.w.v. €100,- winnen waarmee je zelf interieurspullen uit kan zoeken!Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Laptop”

  November 23, 2015

  Yuk ik was ziek deze week . Bijholte ontsteking. Nu weer aan t herstellen. Wel schreef ik twee blogposts waar ik anders geen tijd voor heb. Wel ben.ik één dag naar stage geweest en een andere dag naar t werk. Tja ik ben niet zo goed in thuis zitten zullen we maar zeggen..

  Xx


  MySimplySpecial
  November 23rd, 2015


  Oh bah! Hopelijk voel je je snel weer de oude!  November 23, 2015

  ZO jij hebt lekker lang met de laptop gedaan en ja ik denk ook dat je er aan moet geloven haha !  November 23, 2015

  Awh, wat heb jij een lief katje zeg!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie