Dagboek: Liam loopt! - My Simply Special
29/08/2018

Dagboek: Liam loopt!

Vorige week vertelde ik al dat Liam fanatiek aan het oefenen was met lopen, maar nu heeft hij het echt onder de knie! Hij drentelt door het hele huis en zelfs toen we naar Babypark gingen, liep hij voor ons uit de winkel door. Zo leuk om te zien!

Dinsdag

Dagboek: Liam loopt!

Mijn dag begon met het maken van een dagboekpost en toen Liam een ochtenddutje deed, dook ik weer de tuin in. Ik haalde het laatste onkruid uit de trampolinekuil…

Dagboek: Liam loopt!

…en begon met het plaatsen van stellingkasten in onze nieuwe schuur.

Dagboek: Liam loopt!

Later op de dag maakte ik een paar lades schoon, terwijl Liam lekker aan het spelen was.

Dagboek: Liam loopt!

Kijk! Liam oefende de hele dag fanatiek met lopen.

Woensdag

Dagboek: Liam loopt!

Na een dag werken op kantoor gingen we naar onze buren voor een spontane bbq. Liam was die dag naar de crèche geweest en had dus oude kleren aan. Dat kwam wel goed uit, want zo kon hij lekker in de tuin spelen.

Donderdag

Dagboek: Liam loopt!

Nog een kantoordag, maar wel met verse mango!

Dagboek: Liam loopt!

Ik kreeg een leuk berichtje van Franka, een familielid van Romano. Ze is namelijk recent begonnen met haar eigen webshop. Ze schrijft: 

Ik sta erom bekend dingen kwijt te raken, of kapot te maken. Of allebei. Een jaar geleden was ik er klaar mee dat ik mijn zonnebril weer eens ergens had laten liggen of dat ik er weer eens per ongeluk met mijn elegante billetjes op ging zitten. Een koordje om mijn bril vast te houden zoals secretaresses in oude films altijd hadden, dat heb ik nodig! Maar gewone brillenkoordjes zijn zo saai, in de zomer willen we toch kleur!

Ze is toen zelf aan de slag gegaan en nu, een jaar later, heeft ze dan een eigen webshop Spectaculars vol vrolijke koordjes. Ik vind het super dat ze dat gewoon gedaan heeft en wilde het daarom ook met jullie delen!

Vrijdag

Dagboek: Liam loopt!

Romano was vrij en Liam greep zijn kans en dook achter de laptop. (Voor een paar seconden, want toen begon hij ineens mails te versturen. Haha!)

Dagboek: Liam loopt!

Deze stoere schoenen kregen we toen Liam net geboren was (of misschien zelfs nog eerder), maar nu past hij ze toch echt niet meer. Helaas!

Dagboek: Liam loopt!

Kijk ‘m nou schattig zitten!

Dagboek: Liam loopt!

Ik besloot mijn kledingkast eens uit te zoeken en zomerkleding weg te doen die ik dit seizoen niet gedragen heb. Liam drentelde lekker om me heen en speelde met de hangers.

Dagboek: Liam loopt!

Toen hij even sliep, ging ik aan de slag met het inkorten van wat stellingkasten voor de schuur.

Dagboek: Liam loopt!

Samen een middagsnackje eten op de vloer!

Zaterdag

Dagboek: Liam loopt!

Goedemorgen! Zo samen de dag beginnen op ons grote bed vind ik altijd heel fijn.

Dagboek: Liam loopt!

‘s Middags gingen we naar Babypark om naar autostoeltjes te kijken. Het was natuurlijk druk en we moesten lang wachten, dus Liam ging op ontdekkingstocht. Uiteindelijk vertrokken we met een hoop informatie, maar zonder dat we een keus konden maken. Er is een heleboel te koop, maar kiezen is nog best lastig. De veiligste stoeltjes zijn oncomfortabel, andere stoeltjes moeten op speciale manieren bevestigd worden of passen helemaal niet. We hebben nog wat uit te zoeken.

Dagboek: Liam loopt!

Familie van Romano was hier uit Suriname en wilde graag met Liam spelen. Romano en ik besloten die tijd te gebruiken om snel uit eten te gaan. Tapas! We hadden even twee uurtjes samen en daarna haalden we Liam op en was het bedtijd voor onze kleine man.

Zondag

Dagboek: Liam loopt!

Bij Babypark kochten we wel dit leuke setje…

Dagboek: Liam loopt!

…en Liam ging meteen oefenen met de vork.

Dagboek: Liam loopt!

Terwijl hij een dutje deed, gingen Romano en ik aan de slag in de tuin. Met de hulp van onze buurman bevestigden we de dakrand aan ons tuinhuisje. ‘s Middags besloot ik het schilderwerk maar meteen af te maken en die dakrand van een laatste laag te voorzien. Nu moeten we nog afwerkstrips plaatsen en de dagbedekking afwerken, maar we zijn weer een stap verder.

Maandag

Dagboek: Liam loopt!

Goedemorgen!

Dagboek: Liam loopt!

Het geklus van zondag was in mijn rug geschoten, dus na een dag werken op kantoor ging ik ‘s avonds op onze massagestoel zitten. (Zo’n ding dat je op een normale stoel kan zetten.) Heerlijk!

Hebben jullie nog tips wat betreft fijne autostoeltjes? En hoe doen jullie het als je kindje bij de oppas is en ze met hem/haar op pad willen?Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Liam loopt!”
  Anita te Gussinklo

  August 29, 2018

  Wat een mijlpaal weer he Margot?
  Leuk hoor dat hij nu loopt.


  Bo

  September 3, 2018

  Ik volg je schuur


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie