Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed - My Simply Special
27/03/2019

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

Nou ja, hij slaapt er deels. Liams nieuwe bed staat nu al een tijdje klaar en hij is ook helemaal gewend aan die kamer (ook al is het nog niet af), maar wanneer zou hij daar voor het eerst gaan slapen? Afgelopen vrijdag dachten we ‘waarom ook niet’ en Liam leek dat zelf ook te willen want binnen no time lag hij heerlijk te dromen. Na die eerste nacht werd het steeds rommeliger, dus het is nu echt even wennen en zoeken. (En de dutjes overdag zijn helemaal een uitdaging, maar dat komt allemaal vanzelf goed. Benieuwd wat ik verder meemaakte deze week? Kijk mee!

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

Dinsdagochtend werd ik wakker met dit uitzicht. Het blijft mooi!

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

Het grootste deel van mijn collega’s ging de piste op en ik zette ondertussen mijn dagboekpost in elkaar.

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

Kijk, dit is een stukje van de keuken. Het is echt een grappig oud huis met dit soort bijzondere elementen.

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

In mijn laptophoes vond ik dit briefje. Hij is al oud, maar ik was helemaal vergeten dat hij er in zat. Lief!

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

De dag begon met sneeuw, maar later op de ochtend kwam de zon tevoorschijn en konden we even buiten zitten. Na een laatste lunch met z’n allen in het huis was het tijd om richting de luchthaven te rijden. Alles ging gelukkig soepel en ‘s avonds lag ik lekker in mijn eigen bed.

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

In mijn vorige dagboek vertelde ik al dat Liam ziek werd tijdens mijn weekendje weg en op woensdag ging het wel een stuk beter, maar fit was hij niet. We zagen het niet zitten om hem naar de crèche te brengen, dus ik ging er al vanuit dat ik niet kon werken. Gelukkig kon mijn schoonzusje oppassen, dus ik bracht mijn dag toch door op kantoor. Ik was wel op tijd weer terug om hem op te halen en maakte toen thuis deze lekker wazige foto. Ik had mijn sportkleren al aan en was lekker met Liam aan het knuffelen voor het eten.

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

Donderdag werkte ik ook gewoon en daarna gingen we met Romano’s familie uit eten. Liam was vrolijk, dus dat ging prima.

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

Oeps! Ik hou mijn planten over het algemeen aardig goed in leven, maar die mini’s zijn toch een stuk lastiger lijkt het.

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

Op vrijdag was ik thuis en maakte ik het nieuwe boxkleed voor Zusje af. We hebben nog een goed kleed, maar ik kreeg van jullie de vraag om een DIY. Geen probleem, hij komt binnenkort online! Ik zette ook meteen de box op de hoge stand.

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

Terwijl Liam sliep, begon ik ook aan een nieuwe aankleedkussenhoes voor Zusje aan de hand van mijn eigen DIY. Best handig!

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

Het was heerlijk weer, dus ‘s middags gingen we lekker naar buiten. Even naar het tuincentrum en schommelen in de tuin (toen maakte ik de foto helemaal bovenaan deze post.)

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

Romano en ik hadden zijn zusjes en de vriend van een van hen een VR game als kerstcadeau gegeven. Aangezien ik me toen niet zo best voelde, heeft het even geduurd voor we daadwerkelijk een datum konden prikken, maar zaterdag was het zo ver. Bij de VR-arcade in Amsterdam gingen we als een team van vijf het gevecht aan met de zombies. Ik kende het van een uitje met collega’s en kan het echt aanraden!

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

Liam was die ochtend bij mijn schoonvader. Het was de bedoeling dat we hem aan het eind van de ochtend weer op zouden halen zodat hij thuis kon slapen, maar hij was moe en sliep al. Ik gebruikte die tijd om verschillende klusjes weg te werken en ‘s middags haalde ik hem weer op. We hebben toen meteen naar de hartslag van Zusje kunnen luisteren. Het was even zoeken, maar daarna was het luid en duidelijk te horen. Heel fijn!

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

Ik moest nog wat spullen halen en Liam duwde het karretje.

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

We pikten boodschappen op en reden meteen maar door de wasstraat. Dat was heel hard nodig, maar Liam vond het wel een beetje spannend.

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

Liam sliep die avond voor de tweede keer in zijn nieuwe bed. Gek hoor om je kleintje zo groot te zien worden!

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

Goedemorgen! De nacht verliep rommelig en ik voelde met niet helemaal fit, dus we begonnen rustig aan en regelden daarna wat saaie dingen voor het huis enzo.

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

Tijdens Liams middagdutje maakte ik de hoes af…

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

…en zat ik even in de tuin. Door de dag heen ging ik me steeds beroerder voelen en halverwege de middag belandde ik binnen op de bank om er vervolgens nauwelijks meer af te komen.

Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed

Maandag ging het nog slechter en naar kantoor gaan zat er niet in. Ik bracht mijn dag door op bed en op de bank terwijl mijn moeder bij ons thuis voor Liam zorgde.

Hoe verliep bij jullie de overgang van een ledikant naar een groter bed?Categorieën: Dagboek, My Life6 reacties op “Dagboek: Liam slaapt in zijn nieuwe bed”

  March 27, 2019

  Hier een bed wat kan worden omgebouwd maar vooralsnog lekker als ledikant nu

  X  March 27, 2019

  Leuk weekje weer! De aankleedhoes is mooi geworden! En wat goed dat Liam probeert in zijn nieuwe bedje te slapen! Lijkt me voor hem ook wel wennen, maar dat komt vast allemaal wel goed. En wat een lief briefje in je laptop hoes, ook al is hij niet meer actueel. Toch altijd leuk om zulke dingen terug te vinden  March 28, 2019

  De overgang ging hier heel goed, onze oudste was net 2 toen hij naar een groot bed ging. Hij heeft geholpen met in elkaar zetten en we begonnen met oefenen door het middagdutje, dat ging eigenlijk gelijk goed. Grappig is dat hij nog nooit uit zichzelf uit zijn bed gekomen is, terwijl hij dat makkelijk kan. Maar hij roept ons altijd. Precies zoals we hem (inmiddels anderhalf jaar geleden) hadden opgedragen…


  MySimplySpecial
  March 30th, 2019


  Dat klinkt perfect!


  Lysanne

  March 31, 2019

  Leuk dagboek weer vraagje; waar is die blauwe slaapzak van? Sier mooie!


  MySimplySpecial
  April 1st, 2019


  Van Babydump!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie