Dagboek: Liams tweede verjaardag - My Simply Special
24/07/2019

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Jullie kunnen vast wel raden wat het hoogtepunt van mijn week was, toch? Juist, Liam werd afgelopen zaterdag twee (hoe dan??) en dat vierden we ‘s middags met wat vrienden en familie.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Dinsdag was ik met Liam thuis en haalde hij deze beer uit Zusjes kamer. Hij moest mee naar beneden en kreeg, heel schattig, druiven gevoerd.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Daarna gingen we spelen en beer moest ook meedoen.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Mijn moeder kwam een dagje langs om me te helpen met Liam. Zo’n hele dag alleen met hem wordt door mijn bekken steeds lastiger, dus de hulp was heel erg welkom. En gezellig natuurlijk. Tussendoor werd er een pakketje bezorgd. Ik had bij H&M nieuwe pyjama’s voor Liam besteld en kon het toen niet laten om dit schattige shirtje voor zusjes in mijn mandje te doen. Ik vind de kleur zo mooi!

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Is papa er al?

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Woensdag mocht Liam uitdelen op de crèche en hij kwam thuis met deze vrolijke muts.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Donderdag was Romano thuis en deed ik het redelijk rustig aan. Wel had ik een afspraak bij de fysio en moest Romano naar de tandarts. Gelukkig vond Liam het dit keer ook leuk om bij me op de bank te spelen.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Aangezien Liam donderdag de deur niet uit was geweest, ging ik vrijdagochtend met hem naar Monkey Town. Een flinke belasting voor mijn lichaam, maar Liam genoot ontzettend en dat is veel waard. Daarnaast vind ik het heel fijn om nu juist nog dit soort dingen te doen voordat alles weer gaat veranderen.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Thuis ging Liam naar bed en ik ging meteen plat liggen.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

‘s Middags bracht ik Liam naar mijn schoonmoeder, zodat ik nog wat meer rust kon pakken. Ik blijf het heel lastig vinden om hulp te vragen, maar soms moet het. Ik kreeg deze schattige slingers mee naar huis voor als Zusje geboren is…

Dagboek: Liams tweede verjaardag

…en op de mat lagen de eerste kaartjes voor Liam.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Toen Liam die avond in bed lag, versierden Romano en ik de woonkamer.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Zo zag de andere kant er uit.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Zaterdagochtend begonnen we de dag met z’n drietjes op bed en later gingen we naar beneden. Liam keek z’n ogen uit toen hij alle slingers en ballonnen zag hangen. Zo schattig! Daarna mocht hij het cadeau uitpakken dat wij voor hem gekocht hadden: een loopfiets met twee wielen (in plaats van de vier die hij gewend was).

Dagboek: Liams tweede verjaardag

De rest van de ochtend speelden mijn mannen met een racebaan die Romano een tijdje terug kocht.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Aan het begin van de middag deed Liam een dutje en konden wij alles klaarzetten voor de visite en onszelf een beetje toonbaar maken.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Hihi! Liam had snel door dat alle ingepakte dozen voor hem waren en dat als de bel ging, er weer wat nieuws uitgepakt mocht worden. Het uitpakken deed hij dan heel rustig en precies en de losse stukjes papier gaf hij dan aan mij. Heel schattig om te zien! 

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Taart! Vorig jaar bakte ik zelf een taart (en cupcakes en brownies), maar dit keer hebben mijn schoonzusjes dat gedeelte geregeld. Super fijn, want ik kon het dit keer echt niet meer.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Romano pakte wat te drinken voor me en schreef in plaats van mijn naam dit op het bekertje.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Schattig!

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Iets na zessen was iedereen weer weg en konden wij even bijkomen en wat eten. Liam heeft in elk geval heel erg genoten en is enorm verwend met aandacht en cadeaus (je ziet nog niet alles op deze foto).

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Toen de visite er was, hebben we de meeste cadeaus dicht gelaten, maar daarna mocht Liam natuurlijk wel even spelen.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Nala weet altijd de beste plekjes te vinden! Deze wollen deken hangt normaal gesproken beneden over een stoel, maar had ik even boven gelegd om ‘m heel en schoon te houden. Uiteraard lag Nala er binnen no time heerlijk op te slapen.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Zaterdagavond hebben we een paar cadeaus weggezet (die halen we over een tijdje weer tevoorschijn), maar zondag werd er natuurlijk druk met de andere items gespeeld.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

‘s Ochtends deden we dus lekker rustig aan en liepen we alle drie in pyjama rond.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

‘s Middags sliep Liam en daarna zijn we allemaal toch maar gaan douchen. Wat later op de dag ging Romano met Liam bij zijn ouders spelen en had ik tijd om even te liggen.

Dagboek: Liams tweede verjaardag

Mijn maandag begon met een bezoekje aan de verloskundige. Alles was weer in orde en Zusje lag netjes met haar hoofdje vast in mijn bekken. De rest van de dag werkte ik aan mijn blog, ging ik naar de fysio en deed ik rustig aan.

Hoe was jullie weekend?Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Liams tweede verjaardag”

  July 24, 2019

  Dat ziet eruit als een hele leuke verjaardag! Wat is Liam verwend en zo schattig die foto’s van hem! Fijn dat je zo’n leuke dag hebt beleefd. De taart en snacks zien er ook geweldig uit!


  Gaby

  July 24, 2019

  Wat fijn dat de baby vast in de bekken zit. Gefeliciteerd met Liam zo,n mooi kindje


  Anita te Gussinklo

  July 24, 2019

  Dat ziet er gezelig uit en wat een mooie taart & cupcakes had je.
  Succes met de laatste lootjes,  July 28, 2019

  Ziet er erg gezellig uit, nog gefeliciteerd!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie